Парфюмни размисли и страсти - 249

• 63 017
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Защо не подарите ваучер, вече и в онлайн магазините предлагат.
За криви дървета като мен, на които ни екскурзии може да им улучат, ни дреха.....а за парфюм и дума да не става, това е добър вариант за подарък.

# 601
Момичета и момчета ,имам задача да купя подарък за 23 годишен младеж 100-120 лв парфюм като за дискотека..Желателно да е комплект.
Помагайте!

# 602
  • София
Моля за малко помощ. Искам да купя подарък на моя приятелка за рождения ден, но нямам идея какво да избера. Доколкото знам не обича много тежки или сладки аромати, искам да е нещо ефирно, женствено, ежедневно, до към 100 лева да речем. Нещо, което да не е голям риск и да е лесно за харесване.Имате ли някакви предложения.
Lora_A - Привет, ако пазарувате от познатите он-лайн магазини, има доста голям и хубав избор до 100лв продукт. От мен, тези 3 препоръки:
Etienne Aigner Cara Mia Ti Amo / https://www.fragrantica.com/perfume/Etienne-Aigner/Cara-Mia-Ti-Amo-43323.html

Burberry Body Tender / https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Body-Tender-17320.html

DKNY Be Delicious EDP / https://www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/DKNY-Be-Delicious-498.html

# 603
И аз съм за ваучер....това с препоръки за парфюм е сложна и субективна преценка.

# 604
  • София
Момичета и момчета ,имам задача да купя подарък за 23 годишен младеж 100-120 лв парфюм като за дискотека..Желателно да е комплект.
Помагайте!
Привет mimozata, моя съвет е да не гледате към комплектите - често там избора е много ограничен и ако има някъде комплект, който ще Ви хареса идейно, то пък може да се окаже, че самия  парфюм е неподохдящ или пък ценово излиза нерентабилно, защото често марките слагат 50мл бутилка, допълнена от някакви душгелчета или афтършейв балсами от по 50мл, за които едно момче на 23 изобщо не му пука Simple Smile
За мен, по-добиря вариант е, фокуса да е върху качеството на парфюма, отколокто върху комплекта, макар и комлекта да изглежда доста по-внушително, въздействащо и красиво в момента на получаване.
Аз бих се спрял на тези три:
- Jean Paul Gaultier Ultra Male 125мл / https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Ultra-Male-30947.html
- Azzaro Wanted by Night EDP 100мл / https://www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Wanted-by-Night-49144.html
- Paco Rabanne Invictus Intense 100мл / https://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Invictus-Intense-42891.html

# 605
mimozata, от мен това: Jimmy Choo Jimmy Choo Man
https://www.fragrantica.com/perfume/Jimmy-Choo/Jimmy-Choo-Man-25977.html
Синът ми го има и винаги споделя, че на мацките много им харесва и постоянно го душкат. Доста присъствен е със свеж старт, но омеква до много топъл, секси и скъпарски аромат. Душ гелът също е жесток, банята след него ухае до вечерта.
В момента е с намаление и доста на сметка в Паррфимо.
https://www.parfimo.bg/jimmy-choo-jimmy-choo-man-podarachen-komp … -brasnene-100-ml/

# 606
  • София
Отивам да си взема Любовния Мистрал на Афнан днес и понеже се коментираше тук, викам дай да пробвам и Supremacy (евентуално мистичната лилава разкошотия). Началото му беше познато, едно такова плодово-дъвково, момичешко и закачливо. Въртя се аз и си викам.. Хубаво, хубаво, колко пък да е хубаво, вероятно не е този, който е отвял глави Wink След това обаче улегна, затопли се и момиченцето отстъпи мястото на жената - ето след това вече и аз бих вървяла Wink За съжаление пръснах съвсем леко на китка и вече го усещам само като си завра носа в него (но  се потих и си мих ръцете около 800 пъти оттогава).

Другата придобивка от днес - Exuma Profumo Rosa. Някой беше коментирал друг парфюм на марката и докато разглеждах какво друго са сътворили, тази бутилка просто ме повика по име Wink И наистина, много мой, рози и ауд на първо четене, но и още нещо, което подслажда цялата композиция (ванилия? амбра? може би и двете?)

# 607
Помагайте!

Наскоро подарих на един младеж Cartier Pasha Noir точно с тази идея в главата. Много го хареса и му седи супер:
https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/Pasha-de-Cartier-Edi … -Noire-22861.html

# 608
Здравейте, помагайте, без да се смеете:-)В магазина на Scandal, в Парадайз мол, мирише на страхотен за мен парфюм.Питах продавачката, каза,че бил "Патос аква нещо си -мъжки".Такова чудо не намирам, дали пък не е имала предвид "Patou"!?!Ама там никаква аква не видях,а и той не се предлага тук.Така че ако някой се сеща как ухае в магазина, работи там и разбира от парфюми, моля да ми помогне, или да ми каже нещо,което мирише по подобен начин.Благодаря!

# 609
Днес пробвах новия Пюр Муск Абсолю Нарцисо Родригез в БЗ, зареден е. Имаше само 50 мл. за 190 лв.
В бутик на ЕЛ пък пробвах Черната орхидея парфюм в златна опаковка. Той е много скъп. 100 мл са над 300 лв.
И двата не са мои и ще мина без тях.
Черната орихидея ми харесва, но имам всички излизали досега и този щу пропусна, защото не ми се носи този парфюм. Отдавна съм му се наситила и не ми носи нищо ново като усещания. Иначе е силен и траен.

# 610
Помагайте!
Бих препоръчал да разгледате повечето аромати на Готие и Рабан от последните няколко години - пуснаха доста клубни хитове, които ще се харесат на младежа. Ако трябва да съм по-конкретен, препоръчвам моите любимци Paco Rabanne 1 Million Lucky и Jean Paul Gaultier Ultra Male.

# 611
Днес пробвах новия Пюр Муск Абсолю Нарцисо Родригез в БЗ, зареден е. Имаше само 50 мл. за 190 лв.
В бутик на ЕЛ пък пробвах Черната орхидея парфюм в златна опаковка. Той е много скъп. 100 мл са над 300 лв.
И двата не са мои и ще мина без тях.
Черната орихидея ми харесва, но имам всички излизали досега и този щу пропусна, защото не ми се носи този парфюм. Отдавна съм му се наситила и не ми носи нищо ново като усещания. Иначе е силен и траен.
Densi можеш ли да сравниш  с  първообразите , в смисъл колко са различни / еднакви  и в орхидеята колко с усещат сливата и рома?
П.П. Много  ме впечатли  ревюто ти за новия  ексклузив на Герлен!  Много ми е любопитен, обожавам пудрени червилни ириси, по- скоро кафето ме  стряска в него .Изключително противоречиви  обаче са  отзивите за него,  особено от гледна точка на  трайността и проекцията му.  Дори  в другата тема имаше мнение , че е доста слаб като представяне , но пък при теб явно се държи много добре.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 19:07 от BoMarina

# 612
О не, аз съм написала, че след като утихнат ирисите в ексклузива, които са много силни в началото, интензитетът спада и стои близо до кожата, но е много траен. Много ме впечатли този парфюм, но на мен ми се носят ириси сега, а като цяло не съм фен и имам малко. Ще пробвам с моите налични и ако не стане ще си купя цяла бутилка от Герлена, като има отново намаление в Дъглас.
За другите два нови парфюма тествах на ръка и не мога да споделя хубави впечатления. Трябва да тествам отново и да разнося и тогава ще мога. Като цяло много си приличат на първообразите и не намирам някакви сериозни нови нотки или разлики.
Чичо Томи лежи на стари лаври и се скатава да направи нещо ново, та лансира много старата си хитачка. Разочарована съм от него и Шанел, но не е нещо изненадващо или ново, това си им е тенденция.

# 613
Чичо Томи да беше върнал на пазара Sahara Noir, вместо да рециклира опаковката му за Черната орхидея, която, доколкото схващам, дори не се различава от предишната??

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 20:11 от tuali

# 614
О не, аз съм написала, че след като утихнат ирисите в ексклузива, които са много силни в началото, интензитетът спада и стои близо до кожата, но е много траен. Много ме впечатли този парфюм, но на мен ми се носят ириси сега, а като цяло не съм фен и имам малко. Ще пробвам с моите налични и ако не стане ще си купя цяла бутилка от Герлена, като има отново намаление в Дъглас.
За другите два нови парфюма тествах на ръка и не мога да споделя хубави впечатления. Трябва да тествам отново и да разнося и тогава ще мога. Като цяло много си приличат на първообразите и не намирам някакви сериозни нови нотки или разлики.
Чичо Томи лежи на стари лаври и се скатава да направи нещо ново, та лансира много старата си хитачка. Разочарована съм от него и Шанел, но не е нещо изненадващо или ново, това си им е тенденция.
Благодаря!:four_leaf_clover:

Tuali новата версия  е обявена като парфюмен екстракт на Черната орхидея  и не би трябвало да е много различна. Аз очаквам да се държи точно като екстракт парфюм- по -плътна  и по -дълбока версия на първообраза. Повече ревюта го описват като такъв. Реално ако си имаш оригинала незнам дали ще ти трябва и този. Аз се надявам рома и синята слива да са отчетливи , ако е така сигурно ще купя бутилка, защото нямам нито една версия на Черната орхидея.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 19:49 от BoMarina

Общи условия

Активация на акаунт