Парфюмни размисли и страсти - 249

• 61 749
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • виртуално
Страхотна Ангелска снимка, аз съм така с Извънземните

# 646
  • До сърцето...
На сляпо е, от makeup, просто това розово дърво ме плени:
Скрит текст:

Врабчо, преди време tuali беше споделила, че от сайта могат да се вземат 10  пробички на съвсем прилична цена. Аз се възползвах от нейната информация, и си ги разучавам полека от половин година насам (нежни и женствени аромати ми попадат досега, не са моята основна таргет група и затова върви бавно, но пък славно)

Линка, за всеки случай
https://fiilit.com/en/perfume-samples-set#/218-format-perfume_samples_set

# 647
Днес пробвах Santal oud Van cleef & Arpels и Santal Blanc паралелно на двете китки. Определено Blanc ми харесва много повече, уда ми идва малко тежък и повече като че ли мъжки. Исках да прочета отзиви и за двата и останах изненадана, че във Фрагрантика няма нищо за Santal oud, не е изобщо представен. Нов ли е, извинявам се, ако сте коментирали вече.

# 648
Oud Blanc е нов парфюм и го няма във Фрагрантика да.

# 649
  • София
Да, нов е Santal Oud. Мисля, че Densi и Tuali го споменаваха. Имам малка проба от него и го пробвах няколко пъти. Харесва ми и вероятно ще го купя.

# 650
  • Бургас
Joy Santal Oud също го няма не само във фрагрантика ,но и никъде Joy
Да не объркваме хората става дума за VAN CLEEF & ARPELS OUD BLANC Blush

# 651
  • София
Не вярвам да ги объркваме. Два са парфюмите - Santal Blanc и Santal oud. Santal Oud го има поне в Дъглас.
Blanc ми е подобен на B Balenciaga - леко краставичено-тараторен е върху мен, а Santal Oud е уд с много хубава роза и шоколалови нотки. Е, поне върху моята кожа се развива така.

# 652
  • Пловдив
Oud blanc е последният VC&A , който е наличен отскоро в Дъглас, в бялата бутилка.
Тараторестия си е Santal blanc, но няма Santal oud - поне в тази колекция.

# 653
  • Бургас
Не вярвам да ги объркваме. Два са парфюмите - Santal Blanc и Santal oud. Santal Oud го има поне в Дъглас.
Blanc ми е подобен на B Balenciaga - леко краставичено-тараторен е върху мен, а Santal Oud е уд с много хубава роза и шоколалови нотки. Е, поне върху моята кожа се развива така.
Много се радвам на толкова креативни хора ,направо измислихте следващия парфюм от колекцията ...пишете им ще се радват на идеята ,а може би в дъгласа са миксирали Santal Blanc и PRECIOUS OUD и се получило това великолепно творение Joy

# 654
Сантал Уд няма в колекцията на Ван Клийф, не вярвам и да има. Бял уд Oud Blanc е най- новият им парфюм. Рози, уд и фурми.

# 655
  • София
Много бих се радвала да измисля следващия им парфюм, ама едва ли. Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, в бързината съм объркала името, за което се извинявам. Flowers Hibiscus Oud Blanc и Santal Blanc са, да. Hands V

# 656
Обаче пък толкова са готини тези VCA.
Миналата седмица на два пъти ходих да ги разучавам подробно и бих си тръгнала с едно 90% от тях.
За момента обаче най-щастлива ме прави Neroli Amara, защото ми напомня на това как мирише (о-в) Капри. Парфюмът изветрява сигурно за 30 минути върху кожата ми, но по автенично предаден аромат за място за мен в "моята книга" за сега няма.

# 657
  • Пловдив
Момичета този Армани https://www.notino.bg/armani/acqua-di-gio-profumo-parfjumna-voda-za-mzhe/
много ли се различава от чистия Acqua di Giò?

# 658
  • София
Момичета този Армани https://www.notino.bg/armani/acqua-di-gio-profumo-parfjumna-voda-za-mzhe/
много ли се различава от чистия Acqua di Giò?
mystic woman - да, съществена е разликата. Profumo e по-зрял, дълбок и с формално звучене. Той ми допада най-много от всички издания на линията. Жалко, че спряха невероятната версия Acqua di Gio Essenza - абсолютна фантазия. 
Най-новия - Profondo, за мен е пълно разочарование, не защото парфюма е лош сам по себе си, а защото го намирам за обикновен, средностатистически, приятен акватик, но с космическа цена.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 13:34 от Deetron

# 659
И аз тъжа за Essenza, Deetron Simple Smile Не съм грам фен на тази линия на Армани, и като цяло на Армани, с едно голямо изключение - Si Intense .. ❤

Аз вчера вечерта бях на Квартал Феста и носих Stash .. чудо просто беше! Страхотен е този парфюм! Тотално встрани от всичко, което напоследък пръскам. Имах малка отливка, която изпръсках с кеф и нямам търпение да взема бутилка Simple Smile) За вечер и по-хладно време е перфектен просто!

Бях се засилила да си купува Genny Genny Noir.. поредната сляпа покупка щеше да бъде, и то експеримент с шипър, но се разубедих... Тук не съм чела никакви коментари за него..

Общи условия

Активация на акаунт