Мартенски бебчета 2020, тема 2

• 12 776
  • 247
  •   1
Отговори
# 105
И аз препоръчвам детските офталмолози от Александровска, също и от Медицински център "Детско здраве". Когато търсих лекар за моето дете, разбрах, че Александровска е центърът за обучение на всички детски очни лекари.

# 106
Момичета, какви игри играете с вашите сладури?
P. S моят кашкавалчо все още не е стабилен да седи на земя или др. и да играем с играчки

# 107
Ние предимно играем върху голям пъзем на земята - с играчки, стимулирам детето да се обръща по корем и по гръб, да си подава ръчичките, за да взима играчки. Пускам музика. Пеем песнички - аз пея и хващам ръчичките на детето, за да пляска, да прави движения в съответствие с текста. Люлея детето на шезлонга.

# 108
Ние също взехме пъзел, но не му се радва много още.
Предимно се въргаля по леглата, оставям й различни играчки, пълзи до тях, гризе ги. Подмятаме си една гумена "топка". Давам й различни предмети по големина, текстура, цветове - изучава ги. Сменям и положението, свиква и седнала. За щастие бебето умее да се забавлява само, като й доскучее, тогава ме вика. Издаваме си различни звуци, имитираме си ги и пада голям смях. В момента хит са дрънкалките и всичко издаващо звук. Настрани от това най-любим си остава чорапа и капачката на шишето.

# 109
Здравейте ние сме на 7+ и любимото ни занимание е да се изправя  където се хване. Може да стой изправен държейки се за нещо съответно около 15-20 мин след това се опитвам да го сладаме да сяда не винаги се съгласява. Незнам до колко е вредно

# 110
Валери вече е на 7++. Може да стои седнал, но го мързи и редовно се приплъзва с краката и полягва хах. От няколко дни прави опити да пълзи, надига дупе и се изтрелва напред. Днес се опитах да му сложа ръкавици, сложих ги и толкова силно започна да реве, не знам как ще го науча да ги носи.

# 111
Валери вече е на 7++. Може да стои седнал, но го мързи и редовно се приплъзва с краката и полягва хах. От няколко дни прави опити да пълзи, надига дупе и се изтрелва напред. Днес се опитах да му сложа ръкавици, сложих ги и толкова силно започна да реве, не знам как ще го науча да ги носи.

Хахах, при нас шапката винаги трябва да се издърпва и през 30 секунди спирам, за да й я сложа обратно Grinning представям си с ръкавиците какво ще е...

# 112

Хахах, при нас шапката винаги трябва да се издърпва и през 30 секунди спирам, за да й я сложа обратно Grinning представям си с ръкавиците какво ще е...
проблем с шапка нямаме, но може би, защото винаги след баня му слагам и е свикнал ... още не съм слагала дебела зимна шапка, та да не предизвиквам съдбата хахах

# 113
Привет, случвало ли ви се е бебчето да си измести  следобедния сън по-късно и да го слее с нощния? Вече два поредни дни се случва, като се буди един път през нощта, за да яде и да си поиграе. Чудех се дали да не я събудя за последното ядене, но се сдържах. Не знам дали съм постъпила добре.

# 114
На моето момче обедния сън е кратък - от 2 до 3,после ляга за нощта чак в 19 или 20ч,тъй че няма как да ги слее.
Буди се първи 6:30-7 и след закуската в 9ляга пак.Почти на 8м е вече, изправя се с опора, още не лази на колене,а само на корем издрапва с ръце и е голям бързак.Ако е като батко си за Коледа ще взимам обувчици сигурно.

# 115
На моето момче обедния сън е кратък - от 2 до 3,после ляга за нощта чак в 19 или 20ч,тъй че няма как да ги слее.
Буди се първи 6:30-7 и след закуската в 9ляга пак.Почти на 8м е вече, изправя се с опора, още не лази на колене,а само на корем издрапва с ръце и е голям бързак.Ако е като батко си за Коледа ще взимам обувчици сигурно.
Същият режим има и моето момче. Не може да се изправя,но от няколко дни лази на колене. След седмица става на 8 месеца.

# 116
Здравейте момичета! Моя юнак от два дена е с разтройство.. Давах прахчета изписани от педиатър но ефект нямаше и днес му дадох лечебна хумана и положението се нормализира. Възможно ли е да е от английски аптамил, до сега купувахме само от България. Това му беше втора кутия. Педиатърката мисли че е или настинка или зъби. Ние трябваше да сме на консултация вчера ама онзи ден като и се обадих каза да не ходим.. Важното е че спря от лечебната хумана и то от две хранения с нея. Иначе е много игрив няма температура или хрема. От време на време има кризи със зъбките давам осадент гел и се успокоява. Но не виждам видимо да се показва зъб.

# 117
А какво е ял?

# 118
Ами друго нищо ново няма🙄 За това се чудя дали не е от това мляко..

# 119
да не е лапал някакви мръсни неща, докато играе или от ръцете, ако ги лапа

Общи условия

Активация на акаунт