Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 078
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 035
Вече няколко пъти виждам в брошурите, че се предлагат български червени картофи. Отивам в магазина, изглеждат ужасно.  Sad
Доволна съм от препарата за почистване на пералня. Ползвам го на 3-4 месеца, водата при нас е много варовита.
Благодаря за споделеното за безалкохолна бира, ще я потърся, за да я пробвам.

# 1 036
Аз харесвам Аргус едно розово кенче май беше

# 1 037
Коментирахте назад защо в Лидл ще предлагат продукти Саяна. Преди малко попаднах  на това, от клипа млякото прилича на тази марка, но не съм напълно сигурна. Магазинът не е Лидл, но пък нали другата седмица и там ще има подобно, ако съм разпознала правилно продукта по опаковката:

# 1 038
На хайнекен пише 0.0%
Скрит текст:

Не знаех, че и Аргус имат, ще я пробвам.
Fenyx, и на мен ми прилича на Саяна. Аз понякога купувам синята саяна 3.6 и ми харесва.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 12:50 от Poppyflower

# 1 039
В момента има 1 кг саяна за 1.80

# 1 040
А, да, вярно че е сега, не гледах датите, това мляко не го вземам и само по опаковка го знам.
Добре че брошурата ме подсети за чугунения тиган, бях забравила, че става в него много вкусно
Скрит текст:
(само от мързел не съм го ползвала явно).

# 1 041
Коментирахте назад защо в Лидл ще предлагат продукти Саяна. Преди малко попаднах  на това, от клипа млякото прилича на тази марка, но не съм напълно сигурна. Магазинът не е Лидл, но пък нали другата седмица и там ще има подобно, ако съм разпознала правилно продукта по опаковката:
Ама то наистина прилича на Саяна 😯

# 1 042
Затова сложих линка, може да е важно за някой. Но не знам дали няма пък и друго с подобна опаковка.

# 1 043
  • Варна
Тези капсули не си спомням дали са обсъждани. Доволни ли сте от тях?

# 1 044
  • have faith and be patient ..
И аз ги гледах, но от кога бяха? Не че ползвам течни, но ще взема за проба

# 1 045
Аз пък съм си харесала да купя на малката клинчета от новата брошура Simple Smile
Едвам сварих блузките бяха много обрани на 14-ти.

# 1 046
Има нов продукт- пилешки кюфтета/кебапчета “Стара планина” (на Градус бяха). 74.7% пилешко, другото 18.67 %сланина, натриев ацетат и т.н. подправки. Цена 4.49 лв за 480 гр.

Като нов продукт беше етикетиран и препарата за WC - W5, аналога на Доместос, 1 л за 2.49 (не съм сигурна точно, но май към 2 .50 беше)

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 16:07 от fenyx

# 1 047
Добавям към новите продукти макарони/спагети от мека пшеница.
Взех детски фигурки, но още не съм варила.

# 1 048
Макароните от мека пшеница не са нов продукт, отдавна ги има (нещо в зелено май им беше опаковката- не съм сигурна за цвета, че аз купувам само от твърда пшеница за детето). Освен ако не става въпрос за друг вид.
Скрит текст:
Липсват ми лидълския кус кус и буквички с яйца, от години ги няма... Детето ги харесваше, а и бързо ставаха Confused

# 1 049
  • Варна
Каква е разликата? В смисъл четох в Гугъл разлики между мека и твърда пшеница, но на макароните как се отразява - по-бързо се сваряват, разкашкват се или нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт