Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 062
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 125
Благодаря, а иначе нагарча ли?
Не знам обаче защо съм си наумила, че искам за овкусяване при готвене екстра върджин, а този е смес. Иначе знам, че има помаче за готвене.

# 1 126
Ако при готвенето t<150°, можеш да ползваш който искаш exrra virgin. Ако е над, никой exrra virgin не е ок, и затова се ползват други видове.

# 1 127
Да, май трябва да гледам да е посочено, че става за готвене.
За стъклените купи някой ще каже ли нещо, заслужаваше ли си покупката (харесаха ми на пръв поглед), не съм сравнявала цени изгодни ли са....

# 1 128
И аз мисля, че идеята на кучетата е да няма молци.
Пийни едно кафенце , Долче Wink

# 1 129
Имаше многократни маски при нас (Лидл на Цар Освободител), но са от нетъкан текстил, както и очаквах и не взех.
Аз взех и от двата вида, но еднократните ми се виждат малко по-различни от тези, които купувам от аптеката, но на онези пише че са медицински. 
А от какво трябва да бъдат щом не трябва да са от нетъкан текстил?

# 1 130
  • Варна
Ами за мен многократната си е от плат, т.е. пере се и 100 пъти ако трябва. Тези (или поне на нетъканите, които са на бройка) пише, че могат да се перат до 5 пъти.

# 1 131
Пийкок, кафе бях пила, но понякога не успявам да му насмогна на този редактор... Joy ха ха

# 1 132
То май и при едните и при другите прането размества нишките и стават по-пропускливи... Абе мани побъркахме се.
Да ви похваля атлантическа скумрия която беше на промоция миналата седмица на 4 лв килограма. При нас я има още, и е на същата цена. Отдавна не бяхме яли толкова вкусна скумрия. Е, то и от майстора си зависи-аз😸, но все пак и рибата е важна : ))

# 1 133
А с тези маски имаше из нета един виц - човек стои до градинска ограда- мрежа и си мисли, че ще го предпази от комари, та и с маските така. Маските не вярвам, че предпазват носещия, а останалите - ако евентуално е болен, да не ги заразява директно. С това постоянно махане/слагане на маски и пипане навън (ръцете вече не са толкова чисти), прибирането им по джобове и чанти, не знам какво може да се очаква за стерилност и предпазване от маските за многократно ползване. Извинявам се за офф-а.

# 1 134
  • Козлодуй
Много съм доволна, че намерих нитрилни черни ръкавици и то чак на обаяд - добре че не са обявени в брошурата иначе нямаше да сваря в обедна почивка  Simple Smile Обаче забравих за препарата за почистване на перални и дано да остане в четвъртък че и тогава ще ходя Simple Smile Маски взех по 5 бр. еднократни многократни не видях Simple Smile Награбих и аз боровинки - страхотни са - дано по-често да ги намаляват Simple Smile

# 1 135
Има ли сухари, по едно време бяха премахнати като артикул?

# 1 136
# 1 137
  • БГ
Уф, детските гумени ботушки свършили в размера който ми трябваше :/ Дали ще пуснат отново според вас?

# 1 138
В момента и в К. Има гумени ботуши
Иначе, аз такива , каквито сега са пуснали в Лидл взех миналия месец, когато бяха разпродажбите на 10 лв. С чорапче и светят

# 1 139
  • Бургас
Много съм доволна, че намерих нитрилни черни ръкавици и то чак на обаяд - добре че не са обявени в брошурата иначе нямаше да сваря в обедна почивка  Simple Smile ...
Въх, жива да си, душко! Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip Съвсем изключих, че любимите ми ръкавици ги пускат в акциите за почистване и изобщо не съм ходила днес до Лидл. Обааачееее, друго си е да си  с връзки - прочетох те, ударих се по челото, писах по месинджъра на другарче, де работи в нашия клон, то пък за късмет тъкмо пуши навън и джитка из фейса...и сега ме чака една кутийка отделена, за да си я взема след училището на дребоса RelaxedRelaxedRelaxed

Общи условия

Активация на акаунт