Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 967
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 545
Някой с отзиви за тампоните за премахване на грим за многократна употреба? Каква е материята, нежна ли е, добре ли премахват грим и лесно ли се изпират?

# 1 546
Пилешките кюфтета и кебапчета пекох в печката - в тавичка, само върху хартия за печене, като направо станаха като пържени с толкова мазнина, която пуснаха, но не ми пречи- важното е, че малкият каприз ги одобри.

# 1 547
Феникс, и аз така пекох- върху хартия, но във фрайъра. На мен не ми пречи, че на вкус станаха като пържени Grinning А и дъщеричката ги одобри което и на мен ми е важно. Дори студени са вкусни- за разлика от готовите печени кебапчета от топлите витрини...

# 1 548
Много добре, че ги включиха в асортимента, малкият дори не разбра, че не са от свинско месо 😀. А и на мен ми харесват. Сега остава да успея да накарам и сестра му да ги опита ☺.

# 1 549
Радвам се че са пуснали пилешки кюфтета, преди или аз ги правих в чопъра, или трябваше да ходя до месарския магазин, който не ми е много удобен.

# 1 550
На -50% им се зарадвах много Smiling Imp

# 1 551
Да, много е удобно за бързо приготвяне, иначе домашни правя смес пилешко/или пуешко и свинско месо (кълцано в робота). Но така ми спестяват време.

# 1 552
Я разяснете малко за тези -50%!? Днес за пръв път обърнах внимание при хладилниците с месата, горе пишеше 50% в зелено, но всъщност всичко вътре беше на обичайните -30%! Разгледах ги една по една тарелките, не намерих -50%. Зелени ли са тези етикети? Доста подвеждащо ми се видя..

# 1 553
Да, зелени са етикетите и пише -50% на тях Grinning Трябва да се консумират в рамките на деня, в новата брошура мисля пишеше по-подробно за това. Кебапчетата и кюфтетата от пилешко струваха под 2,50 лв за опаковка.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 00:15 от dolce miele

# 1 554
И ние ядохме снощи намалени бургери, не помня с колко процента. Новият хит у дома са бургерите, за моя радост, щото стават лесно. Днес едно пилешко с гъби и сметана на фурната- пак от Лидл всичко.

# 1 555
dolce miele, благодаря! Явно е нямало, но пак смятам, че е подвеждащо да са заедно с тези на -30%, а отгоре да пише -50%! Редно е да им определят отделни места!

# 1 556
  • In transit
10 страници изчетох за якетата и само две от вас са си купили пилешко...някакви отзиви? Гледах, че филето не плуваше вода, като предното ХХЛ, но все пак, ако някой е взел и сготвил, нека сподели как е?

# 1 557
  • Велико Търново
Пилешкото филе 650гр опаковка пусна вода, но не много. Обаче, лошото е че на мен ми е дъхаво на лекарства... ( Бременна съм и всичко ми дъха на нещо, имайте и това предвид) Simple Smile

# 1 558
Аз отидох за долните бутчета и крилца и нямаше никакви тарелки, само филе и обезкостено бутче, та нищо не взех от пилешкото.

# 1 559
Уцелихме следобед да зареждат наново пилешкото в нашия Лидъл, но още не съм го готвила. Иначе се виждаше, че всичкото е било изкупено.

Общи условия

Активация на акаунт