Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 942
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 605
Айвара е отлистен. Днес в инфото видях за 40- та седмица нов артикул- котешки пауч, нещо си. И се сетих, че споделяхте тук. Ако е същият артикул, който издирваха момичетата, явно е бил отлистен в седмиците, преди аз да проверя. На инфотаблото имаме съобщения за отлистените артикули само за две седмици назад.

# 1 606
  • София
Днес в инфото видях за 40- та седмица нов артикул- котешки пауч, нещо си. И се сетих, че споделяйте тук. Ако е същият артикул, който издирваха момичетата, явно е бил отлистен в седмиците, преди аз да проверя. На инфотаблото имаме съобщения за отлистените артикули само за две седмици назад.
Не, храната за котки, която Месечинка издирва е суха и май липсва само в нейния клон. От висок клас е, а не като тази в сините пакети. Предполагам, че паучът ще е от същата серия по-висок клас храни. Дано цената му да ни е по джоба. Wink

Коя е 40-тата седмица? Тази, която е от понеделник 28-ми ли?

# 1 607
А, ок.
Има вече кучешки пауч, нов артикул.
Сега са наред и котетата, явно.
Да, 40- та календарна седмица почва в понеделник.

# 1 608
При нас имаше паучове за кучета. Сухата храна от серията ми хареса много като състав, а цената е повече от отлична. Колко е качествена не мога да преценя.
Корите ги загледах, съставът не ми хареса и не взех.

# 1 609
Някой търсеше ароматизатор за хладилник.На Ст.гара в София,има.Също така и от прословутите якета.

# 1 610
А, дали могат да се замразяват ? Или само веднага охладени се използват.
Не съм пробвала аз. Но моят опит със замразяване на кори показва, че после стават трошливи и сухи или пък се слепват и накъсват. Правих го няколко пъти този номер с кори, купени от Турция и се отказах. В повечето случаи имат дълъг срок на годност.

# 1 611
На показаните кори и на мен не ми харесва състава и затова не ги купувам. Харесвам тези на РС.
Корите имат дълъг срок на годност, не виждам смисъл да се замразяват.
Вчера при нас имаше доста от дамските якета , харесва ми розовото, но имам от миналата година подобен цвят и се въздържах да купя. Такова яке в друг магазин в нашия малък град е с 10-15 лв нагоре. А за малкото бройки, които пускат в Лидл, моето обяснение е, че може би не искат всички по улиците да са с еднакви дрехи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 612
Пак ще пуснат и ще си купиш. Всеки с поне 5 якета от Лидл!

# 1 613
  • Козлодуй
Някой търсеше ароматизатор за хладилник.На Ст.гара в София,има.Също така и от прословутите якета.
Аз търсех но го замених с ароматизатор за въздух, а освен това не съм от София, но благодаря за оглеждането Simple Smile

Дайте линк към тема за стикита ако знаете Simple Smile

# 1 614
Аз също не бих ги замразила корите. Един път ме презапасиха с кори от Турция и ги пъхнах във фризера, накрая ги хвърлих повечето. При размразяването част от тях ставаха, но няма смисъл.

# 1 615
Защо да се замразяват, котите са в постоянния асортимент.

# 1 616
Замразявала съм кори за баница (пътувах и щяха да излязат от срока на годност, а не им дойде ред да бъдат употребени), но не лидълски и ако се ползват скоро след размразяването нямах проблем (остана ми половината пакет и после имаше малко слепване - но останалите стояха седмица след размразяването). Обаче не разбрах лидълските кори дали са тънки (тези, които замразявах, са тип сръбски и доста тънки).

# 1 617
И аз съм замразявала сръбски кори, срока на годност им е 10 дена. Ако се увият добре в найлон, нищо им няма след размразяване. Но аз правя наложена баница, така, че не ги навивам.

# 1 618
  • до най-прекрасния мъж
Ще дам една идея офтопик за корите от Турция
Скрит текст:
Дебелите, тип Одрински навивам на суха баница само с масло и сирене в еднократни тавички и замразявам. После размразявам леко, надупчвам с вилица, заливам с разбити яйца и пека. Става чудесна и корите не се слепват.  Аз купувам насипни на бройка и са много пресни.

# 1 619
  • София
За мене коментираните кори са дебели. Но аз правя баница с най-най-тънките кори за баклава.
На въпроса защо да се замразяват - ами ина такива хора, като видят нещо на прИмоция и по-евтино с 25 ст. грабят в неусвест и тъпчат фризерите....

Общи условия

Активация на акаунт