Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 851
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 845
Аз пък помислих за онлайн доставка, а то за какво е това въобще?

В Lidl Plus ще намериш:

- Lidl Plus купони:
Възползвай се от различни отстъпки, като активираш твоите купони в приложението. Когато си на касата, сканирай твоята Lidl Plus карта, за да ги използваш.

- Lidl Plus оферти:
Следи офертите на Lidl Plus в приложението и спестявай при всяка покупка. Просто сканирай своята Lidl Plus карта на касата.

- Дигитални брошури:
Никога не пропускай седмичните оферти на Lidl! Дигиталната брошура е винаги в джоба ти.

- Дигитални бележки:
Имаш ги винаги под ръка! С дигиталните бележки е по-лесно от всякога да следиш разходите си, да връщаш или заменяш нехранителни продукти и да ползваш гаранциите за тях в рамките на 3 години след покупка.

- Известия:
Не пропускай отстъпките и бъди в крак с най-новата информация за Lidl Plus.

И много други функции...

# 1 846
  • софия
Lidl Plus
Цитат
Lidl Plus е нашата дигитална клиентска карта за отстъпки, която ти помага да спестяваш всеки ден. С нея винаги имаш под ръка най-новите ни промоции, предложения и брошури, както и ексклузивни оферти и купони само за потребители на Lidl Plus. Просто отвори приложението и сканирай кода на касата при всяко пазаруване, за да използваш предимствата и отстъпките на Lidl Plus.
Валидна за всички Lidl магазини в страната.
Инсталирах и аз.
Първите купони ще са активни на 5.10. Има за круши, свинска плешка без кост, свинско филе Pikok, Rafaello. Всеки е за максимален брой/кг.
Има и оферти, които не знам дали са само с приложението. Вероятно е така, но не знам какви ще бъдат цените на тези продукти в посочения период.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 08:10 от zvаnchе

# 1 847
Търтийн, а каква е разликата между купоните и Лидъл плюс оферти? Купоните се активират, а офертите не?

# 1 848
Ето, 13 каза, че е готова да отговаря на въпроси Simple Smile
Хоп  и аз с един- ако се регистрирам с един филиал, може да се пазарува във всеки друг ( дори и в друг град) , нали?

# 1 849
Изтеглих заради бележките.. другото не знам, но това е добре

# 1 850
Доколкото прочетох, филиала може да се смени в приложението по всяко време.

# 1 851
Инсталирах го и аз, регистрирах се..
Препоръчвам на всяко пазаруване да си сканирате картата на касата.
Имам малко лош опит с едно приложение, в което въведох всичките си карти за отстъпки от магазини, бензиностанции и т.н. При няколкото опита да го ползвам, касиерките яростно ми дрънкаха телефона многократно и нищо не ставаше. Изтрих го. Но беше доста отдавна, надявам се е помислено точно как ще се случва и от дистанция.

На Каблешков имаше много розови и черни джегинси и малки номера, имаше и няколко зелени, но само големи. И за пръв път там видях продукти със зелен етикет -50%, взех някакви месца.
На касата сметка 39 лв., получих 1 стики, но не виждах каква ми е сумата, нито момчето ми каза (на свекърва ми скоро касиерка й казала да си вземе нещо малко, за да й даде още 1 стики), иначе щях да взема едни дъвки.

# 1 852
  • софия
Lidl Plus
Цитат
Lidl Plus е нашата дигитална клиентска карта за отстъпки, която ти помага да спестяваш всеки ден. С нея винаги имаш под ръка най-новите ни промоции, предложения и брошури, както и ексклузивни оферти и купони само за потребители на Lidl Plus. Просто отвори приложението и сканирай кода на касата при всяко пазаруване, за да използваш предимствата и отстъпките на Lidl Plus.
Валидна за всички Lidl магазини в страната.

# 1 853
Купоните използяатв еднократно, офертите през цялата седмица в зависимост от отпуснатите бройки/ кг.
Никой няма право да ви взима телефона, сами ще си сканирате картата на скенера.

# 1 854
Приложението се изтегля от Google Play / App Store.Заглавието му е Lidl Plus.
Избираш един от магазините на Лидл, регистрираш се. Ще трябва да получите SMS код, потвърждавате с него регистрацията си.
Препоръчвам на всяко пазаруване да си сканирате картата на касата.
Ако имате някакви въпроси, може да се обръщате и към хотлайн- а.

Какво имате предвид с  "Препоръчвам на всяко пазаруване да си сканирате картата на касата."?  Не го разбрах това изречение .

# 1 855
Същият скенер, който ползват за продуктите ли ще бъде или отделен?

# 1 856
В Лидл имат скенер за карти като в Билла и се чудих за какво им е, след като нямат карти. Ето, вече разбрах Grinning

# 1 857
Същият скенер, който ползват за продуктите ли ще бъде или отделен?
Друг е. Ще го видите. Той винаги си е бил там.
При сканиране на всяко пазаруване ще се възползвате от скреч карта, а и всъщност това ще ви е и касовия бон. С дигиталния касов бон също ще можете да правите рекламация.
На фирми не е разрешено пазаруване с карта.

# 1 858
Скрит текст:
Ще взема да го изтегля и аз, че ми стана интересно. Това ли сваляте?

да, аз това свалих. даже вече си харесах 1-2 оферти, цената е много добра Wink

# 1 859
  • Пловдив
И аз изтеглих...да не остана по-назад Laughing

Снощи имаше изкарани едни боти при нас...бяха ги пускали преди.Сега са 26лв. черни и сиви. Гледах, мерих, чудих се и не взех...

Общи условия

Активация на акаунт