Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 113 959
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 905
Аз съм съгласна,че и с новото приложение няма как да настояват пак за скорост! Мятат нещата, още не си прибрал и почват следващия клиент...
Заради това почнах и аз да плащам чак като прибера абсолютно всичко.

# 1 906
В друг магазин онзи ден пазарувам и с приложението има отстъпка..Ама смених телефона и там приложението- йок. Отказаха да ме обслужат, понеже не успях да вляза в приложението на новия ми телефон, защото си бях забравила паролата. Та, хем за улеснение ама не винаги.

# 1 907
...
Важното е да активираш купона, когато искаш да си го използваш.
Трябва да се активира този купон преди самата покупка ли? Може би още вкъщи тогава... иначе ще се въртя в магазина с телефон в ръка като гламава. Grinning А купоните всъщност са валидни в течение на седмицата и за определен брой/(кило)грамаж от продукта ли? Т.е. ако имам право на 5 кг. картофи с намалена цена за седмицата, активирам си купона в понеделник и той си стои активен до неделя и мога да си купя 2 кг. в понеделник и още 3 кг. в петък примерно? Или активирам преди всяка покупка?

# 1 908
# 1 909
Пиикок, така е с новите технологии за всичко, понякога се скофтят нещата.
Сиси 😆

# 1 910
  • софия
Ако купонът не е активиран, няма как да се ползва, т.е. логично е да го активираме преди да платим. Би трябвало да е активен до края на посочения период или достигане на зададения лимит по него.

# 1 911
Направи си скрийншот на картата, за да не отваряш приложението всеки път

# 1 912
...
Важното е да активираш купона, когато искаш да си го използваш.
Трябва да се активира този купон преди самата покупка ли? Може би още вкъщи тогава... иначе ще се въртя в магазина с телефон в ръка като гламава. Grinning А купоните всъщност са валидни в течение на седмицата и за определен брой/(кило)грамаж от продукта ли? Т.е. ако имам право на 5 кг. картофи с намалена цена за седмицата, активирам си купона в понеделник и той си стои активен до неделя и мога да си купя 2 кг. в понеделник и още 3 кг. в петък примерно? Или активирам преди всяка покупка?
Купоните са еднократни- ако имаш намаление за картофи, купуваш веднъж и край. Няма определен грамаж поне за нещата, които са намалени. За безплатните естествено имаш право на един продукт. (Станах свидетел на една дама, която беше взела стекче енергийни напитки и очакваше, че с купона всички кенчета ще бъдат безплатни Joy)
Аз лично винаги си активирам всички купони вкъщи и си отбелязвам на списъка с покупки. Така няма шанс да забравя или да обикалям в магазина с телефон в ръка.

# 1 913
Пишеше, че активиран купон важи еднократно.

# 1 914
  • Мадрид / София
Проблем е и когато няма добра ковертура на wifi в магазина. Добре, че приложението е свързано с номера на телефона и при засечка касиерът/касиерката вкарат ръчно номера на телефона. Това е другия начин да се използва приложението без да е необходимо да се сканира от телефона.
Купоните се активират когато и от където искаш, но винаги преди плащане и в определения срок даден за даден купон.

# 1 915
Ако купонът не е активиран, няма как да се ползва, т.е. логично е да го активираме преди да платим.
Предполагам за мен е това, усетих колко малоумно съм го написала хахаха... По-скоро следващите ми въпроси уточняват питането ми. Дали при еднократно активиране, той си остава активиран до края на периода си или до изчерпване на количествата, които ни се полагат, или при всяко последващо пазаруване пак трябва да се активира.

Едит: Видях, че по-нагоре са отговорили момичета, благодаря ви! Много бързо пишете! Grinning Докато сваря да публикувам, вече има ~найсет отговора! Grinning

# 1 916
Ако активираш вкъщи купона а пък вмагазина се окаже че артикула е изчерпан? Гори ти купона?

# 1 917
Без Wi-fi и мобилен интернет пак може да се ползва картата. Ако са активирани купоните предварително, няма никакъв проблем с използването на приложението и без интернет.
Леми, не гори купона, докато не изтече срока му. Не е проблем да е активиран и да не купиш артикула. Остава си за следващото пазаруване.

# 1 918
  • Мадрид / София
Ако активираш вкъщи купона а пък магазина се окаже че артикула е изчерпан? Гори ти купона?
Ама пък си намерихме тема за разговори 😆
Не изгаря докато е в определения срок (обикновено са няколко дни) и не си го ползвала. След изтичането на срока изчезва от приложението.

# 1 919
Може би е добре да направим тема (?) или пък да се добави в първи пост, ако може да се редактира? Най-често задавани въпроси и отговори за новото приложение и да се редактира в течение на промените. Всъщност от утре трябва да има нова тема, да помоля направо който я прави, да добави такава секция!

Общи условия

Активация на акаунт