Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 228
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
Някой сблъсквал ли се е със сервизно обслужване с нея?
Конкретно за шевна машина не съм ползвала сервизно обслужване, но се сблъсках с такова за кафе машина извън гаранция. Няма обслужване, няма резервни части.
Иначе в срок на гаранция няма проблем - или заменят с ново, или ремонтират.

# 556
Напълно очаквано, приеха млякото. Аз си пазя касовите бележки месец, заради банковото извлечение по картата. Даже се извиниха, помолих ги да си проверят партидата.

Консервите риба тон били много хубави, не очаквах. Не съм гледала от кой район е рибата. 😃

# 557
Аз си пазя касовите бележки месец, заради банковото извлечение по картата.
Това не го разбрах?
Аз днес нарочно погледнах в палета с червено УХТ мляко - имаше и червени кутии поне 5 със сини капачки (не УХТ и с различен процент).
Ей така става вкисването и идеята, че си взел нещо ама реално не баш каквото трябва да е...

# 558
Аз бях взела баш каквото казах, че съм взела - УХТ 3,5%.

Касовите бележки ми трябват за евентуална справка по месечното банково картово извлечение.

# 559
  • Варна
И аз да похваля консервите с риба тон приятно ме изненадаха😊

# 560
Абе Леми...пиперчик е в пастета. Не ме четеш Фнимателно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 561
Как е възможно биозехтина от Лидл изобщо да не позамръзне в хладилника- държа го вече 2-3 дни 🙄? (не ми е калпав хладилника, сложих един друг зехтин също, той замръзна като на трохички).
Еми толкова е зехтин. Нищо де, пари е давано, ползвайте го.
Аз в био и мио не вярвам, купувам 2-3 зехтина които ми допадат като вкус и цена. Нещата с етикет био само ги подминавам.

# 562
Взех го, не че специално е био, ами да пробвам и този вид (след опити с различни марки). Искам (заради овкусяването, което се получава) да намеря някакъв, който да става за приготвяне на храна при печене във фурна, но явно този ще е за салатата. Иначе на вкус не е зле, може би леко нагарча (но ако се опита директно, в салатата не ми горчи).

# 563
Ако връщаш дреха в Лидл, трябва ли да се посочи причина? Мъж ми купи спортен панталон, добре ми стои на размер. Но се оказа с 60% съдържание на памук, а в брошурата ги бяха обявили с високо. За мен високо е поне 90. И не го искам при това положение. Дали ще го приемат?

# 564
Ще го приемат, може дори и нищо да не питат.

# 565
Ако връщаш дреха в Лидл, трябва ли да се посочи причина? Мъж ми купи спортен панталон, добре ми стои на размер. Но се оказа с 60% съдържание на памук, а в брошурата ги бяха обявили с високо. За мен високо е поне 90. И не го искам при това положение. Дали ще го приемат?
Да.
Освен това си има причина, АКО питат.

# 566
Тези сухи пасти на Дома отскоро вече ги няма при нас. Иначе не бяха новост, отдавна ги имаше...

# 567
В много от случаите различните разцветки дрехи са с различно съдържание на памук. Има го обявено в брошурата. Винаги е упоменавано за кой цвят какво се отнася.

# 568
Е ако го връщаш винаги може да кажеш, че не ти е паснал размерът.

# 569
Сивият цвят обикновено е с по-ниско съдържание на памук, поне така ми е правило впечатление в брошурата, като съм гледала разни трикотажни горнища и долнища.

Някой сеща ли се за едни тениски, оказа се много приятна материя за горещините, на Crivit, почти прозрачни изглеждат, но държат хладно и много бързо съхнат, дали ги пускат често и винаги ли са толкова къси и широки? Стигат ми до 2 пръста под пъпа, но ако взема по-голям размер, сигурно ще са още по-широки.

https://images.app.goo.gl/zZuqhsrZbSGrGp959

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 09:01 от кукумицинка

Общи условия

Активация на акаунт