Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 185
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 675
По въпроса за котешката храна- утре ще разгледам отлистените артикули и ще доложа. Съмнително ми се струва нов артикул, отскоро, да са го отлистили.

# 676
  • Варна
Много ще ти бъда благодарна!

# 677
И ние от отбора на грозните стикита

# 678
Туй са такива боклуци че няма накъде. Имам събрани стари в една кутия....само ги подмятам. Никой ни ги гледа ни играе с тях...
Да си кажа мнението де. Не че ме пита някой...😄

# 679
Ох, аз се разминах само с едно грозно. Ама, тоя сив трион бие по всички правила.

# 680
  • Варна
Моят син много си играе с тях, строява ги в редици и прави автомобилни трасета 😆 Падна ни се фотьойл, кучешка къщичка и крушка. Кактус нЕма, не сме доволни 😝

# 681
  • Пловдив
Детето харесва  готовите гофрети, които са от петък. Ще взема да има разнообразие при учелищните закуски.
Последно доматените консерви от петък с какъв грамаж са? 240 мл. като в брошурата,  или?

# 682
Ако ви застояват тия стикита и заемат само място - бих ги хвърлила за рециклиране или да ги оставя на някоя детска площадка.. На мен на касата ми дадоха 2. Позачудих се да ги оставя ли там и ги взех и сложих на лентата пред касите - ако някоя мама реши да ги вземе. Ама охраната взе да ме гони да си ги взема - обясних му и си ги прибра в джоба.
Изкуших се с печени лешници - не ми харесаха. И кокосово мляко на фрешона също взех, макар и да не знам дали ще му измисля приложение. Grinning

# 683
У дома не се хареса това агнешко, за което питах

# 684
Взех чорапи, много ми харесаха като материя и цветове, но са до средата на прасеца. Много странни.
Не ги видях в брошурата, те от предишни седмици ли са? Дамски ли са?

# 685
Видя ли някой вече сутиените?
Много са хубави, но нямам нужда и само им се порадвах.

# 686
Влизам да похваля тоалетната седалка с детска приставка,снощи я сложихме,стабилна е и дребния много я хареса.До сега му слагахме една подвижда дъска и понякога се местеше,но тази не мърда.Сдобихме се с 5 стикита,по грозни май до сега не са били.И миришат ужасно на гума,предните като че ли не бяха такива.Дребният въобще не ги хареса,та ми спести поне това да ги събираме.

# 687
Търтийн , лидълските раници имат ли 3 години гаранция (не мога да забележа пише ли го някъде)? Естествено, за евентуални производствени дефекти, не при лоша употреба Simple Smile

# 688
  • Стара Загора
Както писах по-напред сутиените не ми харесаха, на този, който гледах вчера за да видя колко е голям, платът още от сега беше надърпан и самата чашка деформирана. Иначе предполагам са много удобни.

# 689
Че не се ядат шушулките- не се ядат, но в Хепи например сервират с шушулките, които са поръсени с морска сол. И не са дървени, а меки.
Меки са, защото са само запарени, а не са преварени, както е станало в случая.

Общи условия

Активация на акаунт