Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 073
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 945
  • Пловдив
Шлиферите ги видях в брошурата, но нещо не ме грабнаха... Сега като видях снимката - ами много добре изглеждат!
Обличам се и скачам до нашия Лидл, пък дано е останало едничко за мен.

По въпроса с консервите - в домашните също се слага захар Wink

# 946
А още по-лесно е да тръгнеш от домати в консерва ,в които вероятно има просто малко захар и да стигнеш до мазен бургер😁

# 947
Доматите нямат захар мисля. Чист състав са!

# 948
  • Пловдив
Аз взимам от тези малките консерви - за едно готвене са ми идеални.
Съставът им е чист

# 949
В консервите с домати няма захар. Поне тези,които обсъждахме наскоро. Хубаво е да не се говори по принцип, а който дава съвет да се чете етикета - да го прочете първо той преди поученията. Консерва с домат през зимата е по-здравословния вариант пред домат посред декември от оранжерия нейде. Просто споменавам.

# 950
Консерва с домат през зимата е по-здравословния вариант пред домат посред декември от оранжерия нейде. Просто споменавам.
А ти знаеш, че точно тия домати в консервата са гледани на полето лятото, т.е. свободни щастливи домати Simple Smile
Не работи точно така...

# 951
Само не мога да разбера дори и мазен бургер да ядем всеки ден вас какво точно ви интересува. Всеки яде и купува неща каквито сам си прецени. И аз знам, че в домашните се слага захар ама ето има и без захар в магазина. За всекиго по нещо. Гледайте себе си, по интернет няма да промените хората Simple Smile
П.С. Не се заяждам, ама влизам в темата да чета и да питам за продукти от Лидъл , а все повече се пораждат спорове за неща, които не са свързани с магазина.

# 952
  • софия
Както има 1001 рецепти за мусака, напр., така има и толкова рецепти за домати. За първи път чувам, че се слага захар в домашните консерви, а всяка година правя. Всъщност, това е единствената зимнина, която правя.

# 953
Консерва с домат през зимата е по-здравословния вариант пред домат посред декември от оранжерия нейде. Просто споменавам.
А ти знаеш, че точно тия домати в консервата са гледани на полето лятото, т.е. свободни щастливи домати Simple Smile
Не работи точно така...

Малко скъпичко ще е да правят консерви от парникови домати.

# 954
  • Варна
Слага се, за да се убие киселината. Въпрос на вкус дали ще сложиш или не. А вероятно и въпрос на домат, някои са по-кисели, а други не.

# 955
Както има 1001 рецепти за мусака, напр., така има и толкова рецепти за домати. За първи път чувам, че се слага захар в домашните консерви, а всяка година правя. Всъщност, това е единствената зимнина, която правя.
Щипка захар слагам винаги като готвя с домати, така знам от баба ми .. иначе става много кисело.
Не говорим за сладко от домати, буквално щипка Simple Smile

Малко скъпичко ще е да правят консерви от парникови домати.
Правят целогодишно от каквото има... От замразени също...
няма как да работят 2 месеца лятото само като има домати после пуф.. нямало нам си ква консерва в Лидъл Simple Smile

# 956
Консервите с домати са съвсем ок откъм състав. Говорим за тях, защото темата е такава, лидълска.
Кой какво слага като готви е отделен въпрос. Мен лично не ме и интересува.
Понеже се спомена захар и лидлските консерви с домати, в едно изречене, е редно да уточним, че в тях НЯМА захар.

# 957
Тук чета,че тия стикита са грозни,мен не ме вълнуват,че май идват прекалено ситни за малкия да не ги глътне,но в магазина хората зад мен чак смятаха колко ще платят и дали ще вземат 2 стикита. Дадоха ми 5 на касата и им ги дадох, радваха се като деца,народа се побърка 😄
Това е целта на всички подобни кампании, да накарат клиента да купи повече, отколкото му е необходимото в момента.
За съжаление сега децата израстват с този модел на пазаруване, трябва внимателно да им се обяснява, защото освен всичко останало се изгражда и модел на пазаруване.
Та не са само Лидл в тези кампании, но понеже тях коментираме сега- като цяло доста грозновати стикита са избрали за сегашната им, но толкова откъм дизайна.

Вчера видях случайно два останали шлифера - тъмносини, никак не ме впечатлиха (не че нося или търся, но погледнах от любопитство).

# 958
  • Пловдив
Ужасни сте, да знаете Joy
Няма шлифери в Лидл до Декатлон (Пловдив). После ще яхна колелото и ще отида до онзи до Хоуммакс и този на Източен. Ако и там не си намеря - утре до бул. България Joy
Мъж ми ми каза, да спра да ви чета Joy

# 959
За да няма сръдни, пускам снимки на съдържанието на консервата с домати(на 2 отделни снимки са, защото няма как да се снима цялото съдържание). В 8:30 в Лидл на Пещерско шосе имаше останали грах и боб. Утре чакали нова доставка.
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт