Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 198
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 585
В Лидл има ли цедено мляко? Досега все съм взимала от изварата за млечна салата, но изведнъж мм реши,че я иска с цедено мляко ,а не помня виждала ли съм в магазина

# 586
Здравейте!Днес ще връщам масажната вана.Леген с вода върши по добра работа.Неподдържа водата топла,бълбука доста силно, и водата излиза от ваната.

# 587
  • Пловдив
Miya_73, ето това му е кутията Simple Smile
900 вата е, както си мислех - не се замисля за нищо
p.s. около 18.09 го пускат всяка година Simple Smile

# 588
В Лидл има ли цедено мляко? Досега все съм взимала от изварата за млечна салата, но изведнъж мм реши,че я иска с цедено мляко ,а не помня виждала ли съм в магазина
Има на Родна стряха 10%

# 589
Има на Родна стряха 10%
Благодаря,а голяма кофичка ли е или като кис.мляко да знам какво да търся

# 590
500 грама е кофичката- 2,49 лв.

# 591
Аз на Родна стряха нищо не харесвам. Маже би съм си внушила, не съм опитала всичко, но това , което опитах, не става.

# 592
Тези домати стават ли за готвене
https://www.lidl.bg/p/p43353?productId=43353&countryCode=BG

Скоро не съм взимала,а те нали ги смениха.

# 593
Момичета, дъщеря ми ме сюрпризира, че иска сешоар-четка за изправяне на косата. Има ли читава такава в Лидл, и ако да, може ли снимка?

# 594
Аз на Родна стряха нищо не харесвам. Маже би съм си внушила, не съм опитала всичко, но това , което опитах, не става.
И аз така. Изварата, с която се прецаках, беше гадна.

# 595
  • София
И аз не харесвам нито изварата нито цеденото мляко,заминаха в кофата.

# 596
Момичета, дъщеря ми ме сюрпризира, че иска сешоар-четка за изправяне на косата. Има ли читава такава в Лидл, и ако да, може ли снимка?
От тази седмица има една, не е кръгла, а като нормална четка. Темп от 100 до 200 градуса. Коментираха, че е малко неприятно, че самия гръб на четката се загрява и пари.

# 597
Miya_73, ето това му е кутията Simple Smile
900 вата е, както си мислех - не се замисля за нищо
p.s. около 18.09 го пускат всяка година Simple Smile
Много благодаря, със сигурност е изчакам този да пуснат. Не се вижда снимката на кутията...или е в моя "телевизор" проблема?

# 598
Вкъщи се харесват и изварата, и цеденото мляко 10%. Но рядко ги ядем без добавки...

# 599
  • Sofia
У нас пък харесваме кашкавала на РС.  В началото като отвориха нашия Лидл даваха талони с 50% отстъпка на избрани продукти на РС, си взехме от сиренето в тенекия, което не се харесва тук. Е, за 5-6лв ни хареса, ама за обичайната му цена не и не сме го купували. Купуваме друго, по-скъпо, но и по-вкусно.
Та отново всичко е въпрос на вкус.
Сега пък се чудя на прясното им мляко 3.7%... ама като видях датата 10.10. и се отказах. То, не че Пилоса, който купуваме е с много по-малка трайност, ама ще си останем на него явно. Докато не ми назрее идеята за безлактозно мляко.

Общи условия

Активация на акаунт