Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 204
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 600
  • София/Севлиево
У дома също се харесват доста продукти на РС-кашкавал,биволско сирене в метална кутия,сладката,едросмляната лютеница и киселите млека.

# 601
  • София
Здравейте!Днес ще връщам масажната вана.Леген с вода върши по добра работа.Неподдържа водата топла,бълбука доста силно, и водата излиза от ваната.
Ясно... значи ще взимам от немския амазон за 40-50 евра с настройка 37-45 градуса, има и дълбоки...

# 602
И а не виждам снимка. Иначе за какво ми е втори блендер, вече имам. Просто ще ме яд, че не съм взела по-готиният. Grinning
На родна стряха има продукти от различни градове. Аз повечето не ги разпознавам на коя известна марка са, освен Ведраре. Хаха. Не е изключено някой от тях да се харесват, други - не.
Miya_73, ето това му е кутията Simple Smile
900 вата е, както си мислех - не се замисля за нищо
p.s. около 18.09 го пускат всяка година Simple Smile
Много благодаря, със сигурност е изчакам този да пуснат. Не се вижда снимката на кутията...или е в моя "телевизор" проблема?

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 15:30 от Miya_73

# 603
Купих агнешко кебап, как се приготвя обаче

# 604
Аз също харесвам цеденото мляко "Родна стряха"👌

# 605
В Лидл има ли цедено мляко? Досега все съм взимала от изварата за млечна салата, но изведнъж мм реши,че я иска с цедено мляко ,а не помня виждала ли съм в магазина

Ползвам скир за целта - идеално е! Wink

# 606
  • софия
Много благодаря на този, който похвали електрическата мелачка!
Не разбрах как смля 6 кг. домати и имам фин сок без люспи и семки. Единствено малко пръскаше, но измислихме да сложим фолио и този проблем беше отстранен. Така като гледам и лютеницата няма да разбера как ще направя. Чудесен уред.

# 607
Някой купувал ли е рьощи от Лидл?Има ли ги редовно ?Казаха ми ,че в Лидл продават и сирене от Върбина,но аз не мога да го намеря.Има ли го наистина ?
От последното ми пазаруване силно ви препоръчвам каймака .Правих сладкиш със сладко от малини,(също купено от там) и в комбинация с каймака,беше уникално.

# 608
Корите са лазаня кога са изчезнали и те?
Пускаха ги преди в италианска седмица, после станаха постоянен асортимент,
сега не ги намерих.
Тази джаджа за копчета не съм виждала досега или не съм й обръщала внимание.
Някой да има, нея или подобна, върши ли работа, става ли за различни размери?

# 609
Много благодаря на този, който похвали електрическата мелачка!
Не разбрах как смля 6 кг. домати и имам фин сок без люспи и семки. Единствено малко пръскаше, но измислихме да сложим фолио и този проблем беше отстранен. Така като гледам и лютеницата няма да разбера как ще направя. Чудесен уред.
Много се радвам! Аз както писах и преди нямам база за сравнение с подобна друга машинка, но според мен тази върши чудесна работа! Тествахме я и за шприц сладки. А нашите ще правят утре лютеницата с нея и ще им звънна после да питам как се е справила с по-големи количества.

# 610
zvаnchе, тая имаш предвид, нали? Да си уточня, че само и се чудих, а май не е трябвало......

Скрит текст:

# 611
labrex, да, тази е. И преди са я пускали на малко по-ниска цена, но мисля, че пак абсолютно същата (като рових да чета мнения ми попадна, но пак нямаше почти нищо споделено).

# 612
  • софия
Да, точно тази.
Нямам база за сравнение с друга електрическа мелачка. Майка има от старите механични тутмаци, които пръскат и с тях е по-трудно и бавно, отколкото с ренде. Чудна е тази. Единствено пръскането беше неприятно, но сложих парче фолио в задната част между бялата табличка и фунията отгоре, защото при отделяне на люспата пръска и заспа.

# 613
  • София
Купих агнешко кебап, как се приготвя обаче
Ако имаш предвид адана кебапа.
Аз го правя на тиган, изваждам клечката и го запържваме без мазнина.

# 614
А аз купих днес ново топено сирене с вкус на гауда-Пилос. Щерката го хареса.

Общи условия

Активация на акаунт