Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 206
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 645
Тези домати консерва на кубчета има ли добавена захар?

# 646
Отчитам се скромно само с 1 брой стики. Взех от промоционалните мокри кърички, замразена скумрия, рукула и 2 франзелки черни. Другото си е от обичайния пазар.

# 647
Може да се пришият кукички в края и така да се удължи в обиколката. Така направих с един лидълски, който в следващ размер щеше да ми е голям в чашките.
Благодаря за идеята! Аз мислих да търся удължител за сутиен, но това е по-добра идея, даже имам и кукички.
И аз взех от универсалните кърпи и лакалут. Но бях с малката, без кола, така че довечера мм е с по-големия списък.

# 648
  • Варна
Аз взех боти, номера, който си нося по принцип, добре са ми, в никакъв случай не са ми тесни отпред. И за джегингс се изкуших, топени сирена, това-онова и направих 60 лева. Дребното ще е доволно Mr. Green
Аз обаче съм много нещастна и разочарована, новата суха котешка храна, която беше с перфектен състав и цена и толкова ѝ се радвах я няма! Изобщо няма място на стелажа, да кажеш, че за момента е свършила. Кога я пуснаха, кога я отлистиха? Thirteen, имаш ли информация някаква, или да звъня на националния телефон да се жалвам?

# 649
В новия каталог видях сироп бъз и лимон..Това досега не съм го засичала, може би е само от тематични седмици. Някой вземал ли е, пробвал ли е?

Сокът от бъз е само през хърватската седмица. Взех веднъж и не съм очарована. Определено няма общо с домашния и не мисля, че би се харесал на масовия вкус.

# 650
Доматите много ги харесвам, със сигурност ще взема ,ако има 2 стека и направо ще смятам зимнината за приключена.

# 651

На съдържание пише 60 процента домат,39.9 доматен сок и регулатор на киселинността. Тъй,че няма.

# 652

На съдържание пише 60 процента домат,39.9 доматен сок и регулатор на киселинността. Тъй,че няма.
   Благодаря за информацията.

# 653
Много разочароващо, ако я няма вече хубавата котешка храна. Изненадващо е предвид, че в новата брошура има кучешки паучове от същата линия.

Тази седмица ще ида само за кюфтета и кебапчета. Доматите ще ги пропусна, за сефте правих зимнина и излязоха десетки буркани Rolling Eyes

# 654
  • Варна
Да, кучешка имаше, имаше и котешки гризинки. Но храната в пакети по 400 грама - нъц...

# 655
  • Козлодуй
Изобщо не видях сутиените на обяд в 12 и нещо свършили съвсем нито един поне да видя каква материя са Simple Smile
Обаче успях да взема от телешките кебапчета и кюфтета, че миналия път като ги пуснаха не успях да се вредя Simple Smile
Доволна съм от днешния пазар получих цели 5 грозни стикита и не зная какво да ги правя Simple Smile

# 656
  • Варна
Много ли са грозни hahaha Ако има кактус между тях, къткай го за мен, ако не ми се падне. Малкото много го иска Crazy

# 657
Тъкмо щях да питам хубави ли са стикита и ти си отговорила.

# 658
  • Бургас
...Доволна съм от днешния пазар получих цели 5 грозни стикита и не зная какво да ги правя Simple Smile
Събираш ги, къткаш ги и после ги подаряваш на някой дребос и се радваш на светналите му очи Wink

Уж за бърз пазар влязохме днес и отидоха пак 60лв... Ама едното поне са дънки за дечко, че онзиден като ходих за дънки и пижама, сварих само дънки. 152 уж, моят висок 145см, а дънките почти малки, като дължината аха да не стига. И след 2-3 пранета, щеше да е като рибарче. Върнах се да сменя, ама нъцки, само мънички бяха останали и просто върнах моите. Днес, обаче, имаше и 158 (върнати сигурно и те), та взех и ще видим те как ще са като размер.
Пак е разместен половината магазин и се лутаме и клиентите, и служителите. Аман от шефските приумици!

Сетих се, че искам да питам нещо. Имаше хора обичащи и консумиращи ЕДАМАМЕ. Взех и аз тогава 2 пакета - от вид по един. Опитах този с шушулките...ама те не омекват и туйто! 3 пъти ги доварявах уж, не и не, стоят сухи и дървени направо. Та накрая си чоплих зрънцата отвътре едно по едно. Аз ли нещо бъркам или има секрет някакъв?

С 3 стикита се сдобихме ние и са си симпатични - момченцето, кученцето и една боксова ръкавица Blush

# 659
Предпочитам едамамето без шушулките. Това с шушулките винаги го оронвам и после овкусявам.

Общи условия

Активация на акаунт