Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 209
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Тези домати стават ли за готвене
https://www.lidl.bg/p/p43353?productId=43353&countryCode=BG

Скоро не съм взимала,а те нали ги смениха.
Хубави са, но защо съм запомнила, че са 400гр? Сигурно 240гр са доматите и сок до 400гр.

# 631
  • Пловдив
Miya_73, ето това му е кутията Simple Smile
900 вата е, както си мислех - не се замисля за нищо
p.s. около 18.09 го пускат всяка година Simple Smile
Много благодаря, със сигурност е изчакам този да пуснат. Не се вижда снимката на кутията...или е в моя "телевизор" проблема?
Абе, че не съм спала - не съм, ама чак такъв заплес да съм...

Аз искам да взема перфоратор, но не знам кой точно. Утре ще има някакъв с 11 части, които не ми е съвсем ясно как се сменят. А днес в м-на видях някакъв за около 20лв.,   в кутията бяха няколко отделни мини перфоратори. Н1кой може ли да ме ориентира каква е разликата?
Тези в брошурата са супер миниатюрни и само лилавото са пънчове. Зелените са само за релеф.
Различни формички и големини са различните комплекти - има бордюрни (едни продълговати), ъглови и просто в определена форма. Има и комбинирани сетове.
Имам всички пускани до сега в Лидл, освен едно голямо сърце - още не мога да го прежаля... Мога да снимам утре

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 23:29 от sweet_maniche

# 632
sweet macihe, ще дъм благодарна на снимки. На мен значи ми трябва от комплекта с различни формички.

# 633
Тези домати стават ли за готвене
https://www.lidl.bg/p/p43353?productId=43353&countryCode=BG

Скоро не съм взимала,а те нали ги смениха.
Хубави са, но защо съм запомнила, че са 400гр? Сигурно 240гр са доматите и сок до 400гр.

Ето на кутията какво пише ..400г или 425 мл

# 634
  • Пловдив
sweet macihe, ще дъм благодарна на снимки. На мен значи ми трябва от комплекта с различни формички.
За съжаление, нямам си и идея кои в какъв сет са, но на кутиите капаците са прозрачни и може да се видят.
Лилавите в левия край на мясната кутия са именно пънчовете от брошурата, а от зад зелените, в жълтата кутия са тези за релеф
Скрит текст:

# 635
  • Стара Загора
Видя ли някой вече сутиените?

# 636
  • София
Хубав ли е белият боб в Лидл? Увира ли добре? На Родна стряха ли е, или има и друга марка?

# 637
Аз сега взимам напоследък Родна стряха и увира чудесно. В сравнение с Крината например,ми харесва много повече.

Доматите в консерва ги ползвам вече 1 година за готвене. Доволна съм. Но не виждам голяма разлика с другите консерви. На кубчетата са си,не са доматен сок.

# 638
  • София
Да, на кубчета са. Просто около тях има малко доматен сок за уплътняване. Но пак не разбирам защо са обявени като 240гр. Да не би да има и по-малки кутии или е печатна грешка?

# 639
  • Русе
В новия каталог видях сироп бъз и лимон..Това досега не съм го засичала, може би е само от тематични седмици. Някой вземал ли е, пробвал ли е?

# 640
  • Мадрид / София
Да, на кубчета са. Просто около тях има малко доматен сок за уплътняване. Но пак не разбирам защо са обявени като 240гр. Да не би да има и по-малки кутии или е печатна грешка?
Може да е тегло в изцедено състояние (без сока).
Най-после вчера видях кутии сладолед 3 вкуса този с шам фъстък, лешник и страциатела. Яде се, интересен е, но не и уау.

# 641
  • София
По-скоро е печатна грешка, защото редовната цена съвпада.

# 642
Видя ли някой вече сутиените?
Аз взех черен и бял 75В. Нося този размер, но тези леко ми стягат и се чудя дали да ги връщам, защото чашката ми харесва и стои добре. Гледах и 85В,но техните чашки ми се видяха големи за мен.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 12:59 от Poppyflower

# 643
Може да се пришият кукички в края и така да се удължи в обиколката. Така направих с един лидълски, който в следващ размер щеше да ми е голям в чашките.

# 644
Някой купувал ли е рьощи от Лидл?Има ли ги редовно ?Казаха ми ,че в Лидл продават и сирене от Върбина,но аз не мога да го намеря.Има ли го наистина ?
От последното ми пазаруване силно ви препоръчвам каймака .Правих сладкиш със сладко от малини,(също купено от там) и в комбинация с каймака,беше уникално.
Взимала съм рьощи пълнени с меко сирене, пека ги на фурна и стават много вкусни. Има ги само на специални промоции.

Общи условия

Активация на акаунт