Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 219
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Купих агнешко кебап, как се приготвя обаче
И аз на тиган бих запържила, после ако успееш да накъсаш и в тортила питка със салата и млечно-таханов сос...

# 616
Адана кебапа в постоянния асортимент ли е? Купуваме го от местен месарски м-н, за пръв път го виждам в Лидъл. Ние го правим на скара и го ръфаме от клечката, хем и детето се кефи, било като близалка Grinning

Аз искам да взема перфоратор, но не знам кой точно. Утре ще има някакъв с 11 части, които не ми е съвсем ясно как се сменят. А днес в м-на видях някакъв за около 20лв.,   в кутията бяха няколко отделни мини перфоратори. Н1кой може ли да ме ориентира каква е разликата?

# 617
  • СОФИЯ
Агнешкият кебап е различен от адана кебапа. Не е кайма, а месо на парчета.

# 618
Месо на парчета, да
Само пържене не знам стига ли му

# 619
  • Sofia
Месо на парчета, да
Само пържене не знам стига ли му
Пържене на висока Т и за кратко, за да остане крехко. Друг вариант е да го печеш на слаба фурна и продължително.

За този става дума.

# 620
Какъв е шансът розички купени днес да оцелеят до вторник?

# 621
Зависи от розите. Индустриалните са ок, особено ако вземеш пликче с химия от цветята в Лидл. Друго - режеш под ъгъл, слагаш захар, монета и леко топла вода (спомени от соц принизи, хаха)

# 622
Малките розички букет, които са

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 21:00 от PeacockLove

# 623
Не знам кои са билетче, но има реален шанс да оцелеят. Друг път взимай от пликчетата, правят чудеса, даже освежават китките.

# 624
  • Sofia
Щерката ще носи книги за училищната библиотека във вторник вместо цветя.

# 625
  • на последния етаж
Morena, нови книги ли ще носи? И в нашето училище има подобна инициатива, но не е уточнено това.

# 626
На мен ми трябват за градината

# 627
  • Варна
По-вероятно е да не оцелеят. Точно пликчетата с гранули към тях май ги умарят още по-бързо. Слагала съм, до сутринта всички бяха клюмнали. Роза купувам само в момента преди подаряването.

# 628
  • Sofia
Лита, и двата вида ще занесе. Пък и после, не само на 15.09.

# 629
Към букетчетата при нас май винаги съм виждала да са залепени пакетчета с химикал за по-дълъг живот на цветята и когато съм купувала с тях, е имало ефект. Даже бих искала да си купя отнякъде такива соли за рязан цвят, но нямам идея някъде продават ли изобщо такива.
Да кажа пак за зехтина, след упорит продължителнен престой повече от 24 часа направи малки топченца, но но знам нормално ли е толкова време да му е нужно (някъде срещах, че слагат и добавки против замръзване, но за био е странно да има такива).
Ето и снимка:

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 10:37 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт