Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 245
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 720
  • Мадрид / София
Спешно как махате бодлите от кактусовата смокиня Rage детето я обели , докато кажа да не пипа, и сега е целия набоден
С плътни ръкавици и внимание.

# 721
Пъпеша още бе намален..другите не гледах.

Препоръчайте ми панирани пилешки хапки, моля.
Пилешките хапки , от замразените - 6,49 за 500гр мисля,че бяха( истинско месо си е вътре).  Препоръчвам ги силно , особено на фурна върху хартия с много малко мазнина или без, и в същата тава малко селски картофки( wedges ако се пише така:blush: ). Сервирам ги с чеснов сос на Кания ( също много хубав , но не е много чеснов:) ).
Скоро бяха пуснали и Сафари хапки от същите и децата много се кефеха на животинките.

# 722
Скумрията ми хареса, правих я на фурна, със доматения сос от миналата седмица,  неаполитана нещо...ммм..

Замразената ли, и аз и се чудех, но винаги съм попадала на все стари рибоци, костите стърчат, а тя увехнала и разпадаща се.

# 723
Здравейте някой знае ли защо Лидъл България пропадна така, днеска отивам за мокри кърпички преди имаше всякакви видове с портокал с краставици и др.
 и не бяха турски бяха от Европа,
днеска отивам  и единствените малки пакети мокри кърпи турски, преди доста месеци сигурно ще  стане година махнаха готови ястия - от нудели, от ориз ,паели и други който ги имаше постоянно голяма част от артикулите в момента са абсолютно пълен боклук,писах и до сайта им нулева помощ.

Най интересното във всеки 1 лидъл в целия свят без изключение на бг си има стандарти и качество, има си ги ястията готовите ,мокрите кърпичките и всичко си е качествено а в бг изместват стоките към пенсионерите и най-големите боклуци,  подобно на кауфланд се мъчат да налагат, техните неща кауфланд пуснаха нали брей лидъл  замениха голяма част от асортимента си с най-големите боклуци който могат да намерят Турция и други места и супер ниско качество, изключение правят седмичните неща който много често отивам и ги няма, питам ги кога ще зареждат ами не знам и тук говорим,че съм обиколил 5 магазина различни.

Говоря специално за храната понеже аз 99% това вземам от там... Защо в другите държави всичко е наред в магазините а в бг нещата така потънаха и качеството така намаля.

# 724
Лидл ти е най-малкият проблем, само това ще ти кажа.

# 725
  • Бургас
Имам дежавю с поредната  подобна тема на потребителя и тези му терзания... Да вземе да смени вече магазина с някой по-марков и гурме и проблемите му ще се решат  Grinning И малко правописа няма да е лошо да пооправи Mask

# 726
  • софия
С този правопис почти не разбрах какви са терзанията.

# 727
Имам дежавю с поредната  подобна тема на потребителя и тези му терзания... Да вземе да смени вече магазина с някой по-марков и гурме и проблемите му ще се решат
+1
Нищо не казахте за шлиферчетата, взехте ли си, аз взех едно шарено, симпатично е. По моловете ги заглеждах, там започват от 70лв нагоре, доволна съм.
Между другото Лидъл, най-вероятно както и много други търговци, имат проблем с доставките покрай цялата тази ситуация, не се знае тази зима какво ще е, сигурна съм, че хората правят каквото могат.
ох писането ми е гласово и едно безкрайно въртене и мъка така че толкоз с правописа от мен 😸

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 08:42 от Lemy

# 728
Не ги видях нещо вчера (не че ги търсих, но не го и забелязах). Похвалвам заешкото пак - много добре стана (по моята си рецепта в гювеч, трябваха му 2 часа).

# 729
  • София
Момичета да ви питам мнения за боба на промоция от петък? Консервите на Фрешона (8+4 безплатно). Обикновено купувам боб от този в продълговатите буркани, та се чудя да рискувам ли с този?

# 730
  • Русе
Скумрията ми хареса, правих я на фурна, със доматения сос от миналата седмица,  неаполитана нещо...ммм..

Замразената ли, и аз и се чудех, но винаги съм попадала на все стари рибоци, костите стърчат, а тя увехнала и разпадаща се.

Точно , аз също я взех с голямо предубеждение, но съм много доволна. Няма нито дъх, ни стърчащи кости..

# 731
искам да кажа на мрънльото, че явно не е обикалял много в лидълите в другите държави. нашите са си доста добре бих казала.
вчера взех някакви момичешки джегингс за щерката. явно се правят за по-шкембести, защото отгоре направо ѝ падат. за сметка на това не могат да се стягат. ще се връщат.

# 732
  • София/Севлиево
Според мен въпросните неща ги няма, защото не се търсят-нали търсенето определяше предлагането...
За шлиферчето още се чудя,не знам как ще реагира ММ на цената му с оглед на това,че гардероба ми прелива от дрехи.Ще ида до нашия Лидл и ако има останали в моя размер и желаната разцветка може и да се реша да го взема...

# 733
Аз съм на мнението на Леми - в цяла Европа има проблеми с логистиката, със сигурност сменят доставчици с по-близки или направо на място. И от брошурите им личи - непрекъснато е някакъв сбирщайн от теми, а не както преди една тематична седмица с много на брой артикули. Мисля, че потребителки от Испания бяха писали как при тях направо липсват нехранителни седмични предложения.

# 734
И на нас ни допадна скумрията, ще вземем още един пакет.
Някой да е пробвал този грах, чудя се дали да вземем утре?

Общи условия

Активация на акаунт