Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 187
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 735
Забравих да похваля и микса от сурови семена Алесто (как не съм го забелязала досега), много ми харесва. Обаче намаления ементал не ми допадна - запечен го пробвах, повече става така, отколкото директно.

# 736
  • Русе
От промоциите за утре, грах, боб, съм решила да грабвам по един стек. каквито такива Simple Smile

# 737
И на нас ни допадна скумрията, ще вземем още един пакет.
Някой да е пробвал този грах, чудя се дали да вземем утре?

Нямам мнение за граха, но не е от утре,от петък е,да не се разкарате напразно

# 738
Хубав е грахът, взимах не на промоция.

# 739
Nadejda, аз съм решила, че утре е петък 😆 добре че мм е по в час, той ще го купува, но благодаря.

# 740
Спешно как махате бодлите от кактусовата смокиня Rage детето я обели , докато кажа да не пипа, и сега е целия набоден

Ох, много гадно! Дано да сте успели да ги махнете. Аз ги чистих сигурно 3 дни, все някое беше останало. Иначе с пинсета и ако може да светнете с фенерче, за да се виждат, че са много финни и невидими почти.

В някой пловдивски Лидл да сте видели останал от турската седмица кашкавал на конци?

# 741
  • София
Граха от консервите у нас се харесва. Днес Скъпия планира да го готви със свинска плешка.
Зрелия боб според него е за бобена салата. Не го одобрява  като сготвен. За готвене иска да купувам от дългите буркани. Не знам защо, аз зрял боб не ям. . Но и от него купуваме редовно.

# 742
Има ли захар в граха? Сякаш преди време го четох и имаше..

Може да пробвам доматите, направили са ми бабите доста домашни, но още не са ми ги доставили. Simple Smile

# 743
Има ли захар в граха? Сякаш преди време го четох и имаше..

Да, има.

Иначе е чудесен! Взимам от него и от голямата консерва с бейби моркови, но там морковите са мнооого.

# 744
По едно време нямаше никакъв грах, тогава и аз вземах грах  с моркови. Ама морковите повече от граха.

# 745
Преди бях купувала консерва грах вътре почти на каша и с много люспи, та досега не смеех щото не помня кой беше.  Ама щом казвате че е хубав,може би ще се реша ,зимата ми върви доста грах покрай руска салата Rolling Eyes

# 746
  • София
За у нас е хубав, харесва се. Но вкусове различни. Защо не вземеш днес само 1 консерва да я пробваш? Ако се одобри - в петък купуваш многото.
И сега въпрос - има ли в Лидл препарат за почистване на паркет? Не съм се заглеждала.

# 747
Има за ест. паркет и за ламинат . Шишето по подобие на мистър Пропър някакво беше. Под 3 лв по спомен.

# 748
  • София
Тета, благодаря. Ще взема като ходя.

# 749
Ами детето се поизчисти, но баща му разбира се реши да се направи на мъж, та ги опипа и той Simple Smile Сега тихо и кротко си скубят невидимите тръни от ръцете. Доста неприятно

Общи условия

Активация на акаунт