Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 182
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 765
  • Бургас
Разгледах при французите - дамските якета са къси 4 цвята и дълги 3. 2 от късите са без качулка (розово и сивосинкаво по снимки), и едно от дългите. Качулките не са от махащите се. Има и детски якета по 2 цвята, ама не ми допаднаха много на първи поглед. Гумени ботуши само женски и мъжки имаше 3 цвята.

# 766
Ще хвърля едно око и аз при французите Grinning
Да, моите гащи ги купувах някъде около юни- синьо-зелени/петролени взех. Grinning Обаче искам още в други цветове (а може би и в по-малък размер вече). Пускат ги в най-различни комбинации няколко пъти в годината.

# 767
На снимките при французите късите якета изглеждат много къси (скрит текст). Такива ли са в действителност?

# 768
Тази дама е доста висока...май и ръкавите леко и късеят...Моето яке едното е 44 номер  (което е 46 по ит номерация), другото е 42 (44 ит номерация). Якето 44 (46) го нося с подгънати ръкави, другото ми е точно. Нито едно от двете не ми стои чак толкова късо. Но аз съм 160 висока...Най-малките номера сигурно са по-къси обаче.
П. С. При италианците гащите и потниците са от 14.09. Grinning

# 769
Благодаря, Долче! И аз съм от твоя ръстов калибър, но от по-малката номерация. Ще трябва да спя на палатка пред магазина пак... В последните няколко месеца ако не отида рано сутринта на първия ден, после няма малки номера. Cold Sweat

# 770
Кактусовите смокини не са вкусни и не си струват мъките и парите
По принцип обичам екзотични плодове и мъжът ми решил вчера да ме зарадва Simple Smile

# 771
П. С. При италианците гащите и потниците са от 14.09. Grinning
Има и пижами там, дано и нас ни огрее скоро!

# 772
Да, по-малките якета бяха и по-къси, но на този ръст няма да е като на дамата от снимката! Едно момиче мереше малък номер яке като моето тогава и много симпатично и стоеше. И аз ще дебна... Joy
Гащите ми харесват цветово Blush

# 773
Аз да попитам, изпуснах ли детските пижами с дълъг ръкав или още не са пускали, че ми трябват за малчо Thinking

# 774
Виж в Уйкики онлайн...имат чудни детски пижами 😉...вчера ги разглеждах.

# 775
  • София
Някой с опит има ли отзив за шевната машина? За подарък търся, аз не шия.

# 776
Някой с опит има ли отзив за шевната машина? За подарък търся, аз не шия.
Попитайте и в темата на Храбрите шивачки: https://www.bg-mamma.com/?topic=1196451.450. Аз следя от известно време с идеята да си купя, има много опитни хора там и доста от тях сякаш имат различни модели, закупени от Лидл.

# 777
  • София
Машината на Лидъл е чудесна - и за начинаещи, и за опитни шивачи. Трябва обаче да побързате с покупката, защото е доста търсен артикул и е възможно вече да е свършила на много места.

# 778
  • София
В магазина до Халите имаше поне 3-4 шевни машини днес по обяд.
Исках да погледна шлиферите, но не видях нито един.

# 779
Аз понеделник вечерта като ходих и имаше само един шлифер - голям номер. Иначе изглежда симпатично и яко шлиферчето. Хаха
И аз потвърждавам, че суровите ядки микс на алесто са супер. По едно време правих питки и тутманици и ръсих отгоре, ама само половината пакет успях да ползвам. Сега май е за изхвърляне, че сигурно са гранясали.

Общи условия

Активация на акаунт