Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 152
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 780
  • в белята
Здравейте,
да попитам дали някой има кухненския робот миксер  от таз седмичната брошура,дали е доволен и дали е планетарен миксер ?

# 781
Ммм снимката на живо на шлифера ми хареса Simple Smile
Пижами детски с дълъг ръкав имаше от 122 нагоре миналата седмица за по 10лв/комплекта. Но имаше на друго място от по-малките размери от предишна седмица не малко.

# 782
Консервите на "Лидъл" всички са супер, само царевицата ме беше разочаровала.  Само не разбрах това до 2 броя на клиент. Дали мога да взема 2 х 12 грах? Ям го направо от кутията, та хич няма да ми се опре.

Исках да питам и дали маслиновата паста е хубава и постоянен асортимент? Преди 2 дни като ходех нямаше никаква. Искам да я опитам, ама късно се сетих.

# 783
  • велико търново
Здравей те да попитам доволен и ли сте от тестото за пица (охладеното)?
Или да си замеся сама.
Днес на касата буквално ме изтикаха с аларма за евакуация да изляза. Едвам платих. За втори път ми се случва. Първият път беше за пожар в пекарната имало пушък за пожар.

# 784
  • Sofia
На моята щерка много се харесват кактусовите смокини, но пък тя е всеядна. Аз ги харесвам.

# 785
  • София
И аз се точа за олекотено яке и евентуално гумени ботуши за малкия. Надявам се другата седмица да ги пуснат, щом пуснаха за жени.
Ботуши за дъжд ли? И аз ги чакам и се чудя да купувам ли от другаде или ще ги пуснат скоро. То си дойде есента, имаш ли информация миналата година по кое време са ги пускали?

# 786
Здравейте, имам едно особено питане. Nerd Не успях да открия с търсачката, а темите са много, затова се надявам да не се повтарям. Та, за претцелите/бретцелите иде реч. Много му харесват лидълските на Любимия, но само докато са прясно изпечени.  Като изсъхнат и станат по-хрупкави, вече не са неговите. Та, знае ли някой има ли стандартни часове, в които изкарват готови топли печива и конкретно претцели? Интересува ме софийският магазин на бул. Сливница, предполагам има значение. Благодаря предварително на всеки, споделил "вътрешна" информация. Flowers Bouquet

# 787
  • София
Здравейте, имам едно особено питане. Nerd Не успях да открия с търсачката, а темите са много, затова се надявам да не се повтарям. Та, за претцелите/бретцелите иде реч. Много му харесват лидълските на Любимия, но само докато са прясно изпечени.  Като изсъхнат и станат по-хрупкави, вече не са неговите. Та, знае ли някой има ли стандартни часове, в които изкарват готови топли печива и конкретно претцели? Интересува ме софийският магазин на бул. Сливница, предполагам има значение. Благодаря предварително на всеки, споделил "вътрешна" информация. Flowers Bouquet

Можете да си вземете и да си печете вкъщи, в алпийската седмица ги пускат

# 788
Или помолете/попитайте да ни извадят пакет непечени..5-6 бр.са в един голям найлон..на каса ви ги чукват на цена на изпечени.

# 789
Здравей те да попитам доволен и ли сте от тестото за пица (охладеното)?
Или да си замеся сама.
За мен тестото за пица става. Но имаше и тук споделени мнения, че не го харесват. Пробвайте веднъж, пък ще прецените. Намирам го за удобно, защото се разгъва, отдолу е върху хартия за печене и е готово за приготвяне по лични предпочитания за добавките. Хареса ми настърганият ХХЛ ементал и с него в последно време правих пица (за детето я режа предварително, преди печенето на малки парченца и така стават мини-пици). Ементалът на слайсове от тази седмица не ми хареса за директна консумация, но запечен върху филийка - да, мисля да пробвам и за пица да сложа накъсани парченца от него.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 17:38 от fenyx

# 790
Може ли снимка на ядки микс на алесто къде се намират в магазина.
Лидл в който пазарувам са го разместили всичко и е ужасно разположението на стоките.

# 791
Виж до пуканките, чипса..на този стелаж..

# 792
аз бях с тестото за пица - не мога да го преглътна даже, толкова ми е гадно /и сладко/, но разбира се е въпрос на вкус.
днес при нас бяха изкарали от всички номера джегингс, вчера почти нямаше. казвам, ако някой търси. взех черен, удобни са.
дреболии някакви накупих. слава богу тази седмица няма интересни неща.

# 793
Тесто за пица сефте взех сега ххл.. Нищо сладко нямаше в него.

# 794
Доволни ли сте от формите за печене (който има такива)? Харесват ми правоъгълните. https://www.lidl.bg/bg/p/cvetno-nastroenie-v-kuhnyata/forma-za-pechene/p43302

Общи условия

Активация на акаунт