Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 078
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 960
  • Бургас
Аз пък днес отидох сутринта в К., където не съм ходила сигурно от половин година.
Скрит текст:
Ми пак толкова няма да стъпя! Разхвърляни палети навсякъде и има места, където не можеш да минеш и се налага да се върнеш с количката до началото на коридора между стелажите, за да можеш да отидеш от другата страна. Намусени служители, дето те избутват дори от пътя си, ако решат че трябва непременно да минат от тази ти страна, с тази скорост... Само на щанда с риба имаше усмихнато момиче, което беше  и любезно дори - бяла лястовица някаква. И накрая след касата реших да си проверя бележката, че хем много пари ми се видяха, хем ме беше яд, че за 2 лв не се прежалиха да дадат трето пакетче с животни за хлапето (не че са длъжни, разбира се, но много често в Лидл го правят). Без цайси рядко се хващам да чета бележка, но сега какво ми стана не знам и добре, че го направих. Празният несесер на Херлиц от 6 и нещо, маркиран на 13,99лв. Че хайде на информация, хайде пуфтене там, хайде девойката лека-полека да се занесе в магазина, че да види лично етикета, щото няма кой и как да попита. И накрая донесе 5 несесера, които ѝ  излизали на обявената цена и трябвало да избера от тях. Разбира се, там червен, какъвто иска дребен, няма, както и обяснение защо аджеба едни и същи несесери излизат на различни цени, но не можело просто да ми върнат разликата, а  трябвало да взема от донесените ми Rolling Eyes И тъй като бързах, изнервих се, трябваше ми празен несесер такъв, вдигнах бялото знаме и се съгласих. При което девойката пак изчезна без нито дума и след 3-4 минути се появи откъм касите, явно ходила там да сторнира единия, да маркира другия и да ми донесе разликата в парите. И тъй като на нейната бележка беше маркирано, че е дала 12лв (явно за да се сметне точната разлика)вместо 13,99лв, получих рестото от 5,26лв, вместо реално надплатените7,25лв, но това го установих у дома. Та сума ти нерви и време, за да ме забършат с 2лв и да си тръгна с компромисен несесер, а не с избрания. Като ми трябва нещо от К. пак ще пращам дарлинга сутринта със списък, но аз - тц! Сори за фермана, ама да си се оплача пък Grinning

Чак втория тур пазаруване беше в любимото Лидълче Heart  Този път и таблетки за котлен камък имаше от големите, и ементала, дето го бяха изяли предния път, че и поставка за ножове, дето все се каня и не взимам, а сега чаках да пуснат. Патладжаните ми се видяха доста евтини, особено като за Лидл - 1,49лв/кг. А мангото беше по 59 стотинки. Хич не му разбирам, ама се полакомих и взех едно Blush Та за 2 стикита се събра сума пак Satisfied

# 961
Благодаря за снимките на шлифера и лидълския "доместос". Много го харесах розовото шлиферче, за съжаление при нас са свършили много бързо. За препарата нямаше да се сетя, че е този, понеже пише, че е за вц, мислех, че нещо по-универсално пише на етикета. Ще го пробвам при първа възможност.

# 962
  • На изток от Ада
fenyx, тъмносини те шлифери са от миналата година, не че има Значение.

При нас свършиха още в понеделник на обяд в единият Лидл. В другият ходих в сряда омотани от черните тазгодишни и си ни от миналата година.

# 963
Честно казано не съм заглеждала цветовете на шлиферите от брошурата, само тук в темата забелязах розовичкия, симпатичен цвят. Но ако сините са същите само с разлика в цвета, а няма разлика в кройка и материя- все едно пак, на мен не ми допаднаха. Но някой ако търси - два тъмносини имаше в Младост 2 , размерите не ги гледах, само като модел да видя за какво става въпрос ги погледнах.

# 964
  • Русе
12 часа в Лидъл Русе, Родина нямаше и помен от ни една консерва. Утре пак щяло да има, уж.

# 965
В консервите с домати няма захар. Поне тези,които обсъждахме наскоро. Хубаво е да не се говори по принцип, а който дава съвет да се чете етикета - да го прочете първо той преди поученията. Консерва с домат през зимата е по-здравословния вариант пред домат посред декември от оранжерия нейде. Просто споменавам.

вредността на доматите в консерва няма нищо общо със захарта. поради високата киселинност от консервата се отделят канцерогенни вещества. отделно има вреди и за ендокринната система. така съм чела на много места и от много източници, не знам доколко е вярно. аз ги избягвам. иначе малко захар не е драма за мен. правя буркани с домати за зимата, но не слагам захар.

# 966
Тъжно е, че има необходимост за някои хора и се получава такова разграбване на консервите... но някои магазинчета или ресторантчета е възможно също да се зареждат, например съм виждала в едно тип “левче” да се предлагат батериите тип копче, тогава не се загледах твърде, но бяха точно като лидълските.

# 967
Брадата, аз бих им върнала скапания несесер за 13 лв и бих с тръгнала, ама ти си знаеш.
...
Стига вече с тези домати в консерва, че вече ми се привиждат етикети със състави.

# 968
Аз си правя спагетите с тези домати и са ми съвсем ок и много удобни.
ИзобщЕ не вярвам че от пазара са по-полезни.

Брадата...трябвало е да го върнеш целия несесер. Имаш това право. Да ти върне цялата сума.

След което да влезеш и да избереш евентуално  цвят.

# 969
12 часа в Лидъл Русе, Родина нямаше и помен от ни една консерва. Утре пак щяло да има, уж.
В дружбите  също. Брашно 5 кг- НЕ! Беше абсолютно категорична служителката. Бяха много изнервени всички. Все едно клиентите са им виновни за промоциите

# 970
Някой с отзиви за тази лед, соларна, стенна лампа?

# 971
Синият шлифер ми се видя като работна дреха, изобщо не ми хареса, но моят шареничия е много джиджан 😸
Мислех да не купувам повече якета, но пък толкова ми харесаха цветовете, та в понеделник ще ходя да им хвърля едно око.

# 972
Недей  ходи, Леми..аз ще ти пратя от моите, 6-7 имам от предни години Joy..не ща да ги виждам вече...

# 973
Тези консерви мм много си ги хапва зимата със ситно накълцан през и зехтин,казва че му е чудно мезе за ракията 😁
Аз ги исках за готвене, че вкъщи много вървят доматите и домашните буркани не ми стигат,но утре ще пробвам пак ,като няма здраве да е.
Бях се наточила и розови картофи да взема, но бяха под всякаква критика, затова пак купих мити,че най-много ги харесваме когато няма домашни

# 974
Консерва с домат през зимата е по-здравословния вариант пред домат посред декември от оранжерия нейде. Просто споменавам.
А ти знаеш, че точно тия домати в консервата са гледани на полето лятото, т.е. свободни щастливи домати Simple Smile
Не работи точно така...

Малко скъпичко ще е да правят консерви от парникови домати.
Точно тази година консервите ще са от парникови домати, защото щастливите градински са от 4 лв.нагоре за килограм.
Взех аз грах (уж нямаше да вземам), едно зайче и разни дребни регулярни покупки. Търсих от универсалните кърпи XXL, но нямаше. Утре пак ще пробвам, че у дома много вървят и гледам да се запасявам като ги пуснат на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт