Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 030
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Бургас / UK
Миленски, не е от брошурата.Отделни пакетчета са ,по 0,79 лв,има ги винаги в асортимента.

# 1 201
Изненадващо (за мен) при нещата за почистване при нас имаше ръчна парочистачка. Дали имате отзиви за нея?
Да побутна малко питането, че много ме съблазнява и ѝ се чудя от доста време...

# 1 202
  • София
Детски са количките, не знам защо продължава да се обсъжда, в сумати магазини ги има и са детски, даже статии по света написали че Лидл пуска детски колички за пазаруване Joy.(just for children) То малко ми заприличва на парко местата за родители с деца, вчера един бабаит ми го взе от пред носа, ама не бях в настроение да споря. И 50 стотинки нямах за количка та влизах да развалям първо пари, сините определено ми бяха удобни за да не прекалявам с пазара, вчера с голямата като влезнах и с миксер излезнах Joy.
https://www.google.com/amp/s/www.housebeautiful.com/uk/lifestyle … shopping-trolley/

Агнешко в Дружба имаше, даже се вари/пече в момента

# 1 203
  • София
Моят мъж сутринта в 7 се е добрал до последната опаковка агнешко в Люлин. Странния ми стана като го каза. Чак толкова бързо да е свършило. Миналата седмица в сряда отиде да търси заек, нямало.

# 1 204
Мацето, и аз се опитах да обясня ама нещо не стана. Дори мисля че има стикери залепени отгоре, които показват че са за деца. Проблема е в охраната , че не прави забележки. Ако не са за деца бихте ли ми обяснили долната дръжка за какво е тогава?

Да не е спам,че вече стана страшно с тия колички. Взе ли някой от чери доматите 500гр., хубави ли са?

# 1 205
  • Light of Zartha
Момичета, изключително много се извинявам, но нямах никакво време миналата седмица и съм изпуснала дънките/джегингс. Видях в неделя вечерта брошурата и ме хвана яд. Някоя да си е купила? Ако да, как са? Вчера минах през магазина в младост 2 след работа но беше лудница и не видях нищо останало, а в студентски няма шанс да има. Голяма шматка съм значи...

# 1 206
  • Велико Търново
Днес се сетих да видя дали няма останали поставки за ножове в антрацит цвят от миналата седмица. Няма естествено. Обиколих да видя за форма за кекс в зелено - не. Хвана ме яд, но поне похарчих 19.92 в магазина. Мацката от касата ми се смее и ме пита, а какво ще си вземеш за стоки? Хванах най близкото нещо около 20ст на касата и готово. Вече ги били отчитали и не ставало да се дават при под 20 лв.

# 1 207
В близкия ми Лидл ползвам от детските колички, по-удобни са ми.
В по-далечен такъв големите колички всъщност са два вида - големи и малки,
там ползвам малка и не се и сещам за детска.
И в Кауфланд вече са така.
Та вместо да се карате за кого имало или нямало, пишете им да сложат повече
детски колички и малки за възрастни.
Аз им писах преди време, ама не ме чуха.

# 1 208
Вярно всеки си гледа през собствената камбанария и си търси собствения си комфорт.Аз не виждам смисъл,защо трябва да се слагат квалификации на хора,които са взели малки колички(детски) след като нямат намерения да пазаруват много.Разбирам,че това е маркетингов трик на веригите с тези големи колички,за да пазарува повече клиента,но не са практични за малко покупки.След като няма кошници,нормално е клиента да се насочи към нещо по практично,ако иска да си вземе 3 млека,хляб,сирене и килограм картофи.Или тези с малкото покупки,нямат работа в магазина.Още повече има възрастни хора,които едва се движат и на които им е трудно бутането на тези големи и тежки колички.Моето мнение е,че тези вериги трябва да осигуряват конфорта на всеки клиент,а не да настава война между родители,пенсионери и свободни електрони.Да сложат и още един вид колички,които са по-малки,така ще има и за децата и за тези с малкото покупки.

# 1 209
  • София
Силиконовите форми струват ли си цената? Трябва ми за восък  50 - 100мл да побира.

# 1 210
Аз до преди няколко дни дори не бях ги забелязала тези детските колички,защото никога не ходя за нещо дребно и се товаря по много. Забелязах ги точно защото една жена буташе такава,а беше без детенце. Според мен е редно наистина просто да има по-малки колички за хора с малко покупки,а тези да се оставят за децата.
Да не съм изцяло извън темата,  останах леко разочарована от сиренето Качота от миналата седмица ,не бях купувала до сега и очаквах по-изразен аромат на орехи в предвид картинката на самата опаковка,но пак ще си го хапнем де.

# 1 211
. Кой и къде ги е определил като детски, табела ли има някъде или са облепени с детски стикери или какво? Направо си представям как всяко дете хваща по една детска количка и трябва и с тях да се мъча да се разминавам, просто е абсурдна тази идея
Детски са. И многоцветна табелка "пазаромобил" имат. И дръжката е ниска, за да е удобна за деца, и на сайта навремето пишеше, че пускат колички за деца.
Това , че някои по дърти им е удобна за малки покупки, не прави количките друго. Остават си детски.

# 1 212
  • Варна
Айде пак. Това определение "дърти" е меко казано заядливо и просташко, но всеки сам си рисува образа в интернет. Само да добавя, че ако се появят в нашия Лидл с кеф ще го ползвам, защото голяма количка никога не вземам, неудобна е и безсмислена за моя обем пазаруване. Толкоз по темата от дъртачка като мен.

# 1 213
  • Варна
Дано Цочка да чете и да вземат отношение за количките. Joy

Вчера влязох наистина за няколко дребни неща и нямаше смисъл от огромна количка. Отделно, не всеки човек може да има монети за тях, а да ходи да се бута на касата за да му развалят стотинки става дълга и широка.
Откога Лидл е детски магазин, че децата да си бутат сами количките?

# 1 214
Айде пак. Това определение "дърти" е меко казано заядливо и просташко. С коментарите за "детските"колички бях до тук. Само да добавя, че ако се появят в нашия Лидл с кеф ще го ползвам. Толкоз по темата от дъртачка като мен.
Във Варна единствено на Мир не съм виждала детски пазаромобили.

Общи условия

Активация на акаунт