Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 030
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 320
# 1 321
Някой ще ми каже ли цената на олиото Vita d'or? Почти на 100% съм убедена, че видях да пише 1,99 лв (друга марка олио нямаше до него), а ми го таксуваха като олиото Родна стряха- 2,29 лв...Не че нещо за 30 ст., но все пак ми е любопитно.

# 1 322
  • София
1.99 лв е олиото, след обяд купих и сега изрових касовата бележка от боклука. Странно, нали ги маркират според бар кода?

# 1 323
Ами, странно беше и за мен, а на касовата бележка май пишеше просто "олио 1 л"...не видях да пише марката...после ще погледна пак. Thinking

# 1 324
И аз минах набързо през Лидъла в Младост 3- изключително много неща от стари промоции- чак се ошашавих. Имаше дамски джегингс доста ( някой питаше), имаше и от по- плътните дънки- тъмносини едни , но само номера 36,38 ( май за 24,99) .Имаше и оформящи безшевни гащи,но s и М и само в бяло и червено. От другите стягащи,които започват от XL -3XL  имаше много. Маски за многократна употреба по 5 или 10 бр, не открих обаче.
Утре ще ходя да видя якетата и елеците( единия елек май е с две лица ,но в приложението нямаше такъв ). Нищо чудно да изкарат и нещо от минали години ....иначе детските якета в размери 122-164 ,нещо са ми много скучни тази година- повечето едноцветни ,не като предишни години да има някаква шаранийка,пък поне кантче в друг цвят .
Но ММ едно ще взема ,че големи номера на тия цени няма ....

# 1 325
Все по-често ми правят номера на касата на мен. Най-грандиозното беше с едни млека -трябваше да са 2 за 1.15, аз взех 8 броя, тоест 4х1,15, но уви, таксуваха ми ги 8х1.15. Жалко, че от много бързане, тъй кто ме чакаше новородено в колата, не го видях там. Иначе доста пъти са ми удряли нещо, което не съм взимала, но струва стотинки. Или маркирано с по-висока цена, пак за стотинки работата. Не разбирам къде е проблема. На всеки пазар ли трябва да стоя до касата и да отделям по още време, за да проверявам бележката, която е близо метър 😬

# 1 326
  • Асеновград
Търсих днес по китайските магазини кутии за маските, но ме гледаха умно. В момента ползвам такава за дамски превръзки.В единия китайски магазин ми предложиха да взема табакера и да я приспособя .
Ръкавици вчера имаше много и всички размери.

# 1 327
А кутийките как дезинфекцирате? Ползвам плик за маската и като я взема за пране директно го сменям с нов.
За да съм по темата- вчера се бяха появили вече в Младост 2 многократните маски, но така и не взех. Май ще търся понатам някъде, ако намеря хартиени еднократни.

# 1 328
  • Варна
В кутия бих държала само чистите маски, не виждам логика чисти и мръсни да са на едно място. Изцапаните в торбичка или в някой от джобовете на чантата и толкоз.

# 1 329
Понеже ставаше дума за многократните. За мен те са само за проформа носене, само еднократните имат някакъв смисъл, но трябва да се носят по няколко в чантата.

# 1 330
  • shumen
От Лидл е кутийката с ПЕс Патрул.Ще я снимам за който я искаше.
Аз в нея му слагам само чистите маски„а мръсните са в пликче.

# 1 331
Добре де, ама какво разбирате под мръсна маска? След всяко едно пипане навън поставената маска е потенциално мръсна, а маските се слагат/свалят по няколко пъти на ден... (Най-малкото при качване/слизане от транспорт например. )

# 1 332
Панайоту, в Кауфланд има едни малки кутийки за храна по 99 ст. и по 1,29 лв- мисля такава да взема евентуално за чистите маски...сини и зелени са. Най-обикновени.
Единият елек е двулицев, да. Аз имам подобен, но от миналата година. Simple Smile

# 1 333
Питахте за инхалатор, ето идва:

# 1 334
  • София
Тази година пускали ли са фритюрници с горещ въздух? Май някъде през октомври преди пускаха. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт