Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 020
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 335
Около юли пускаха няколко години фрайъра. И тази година имаше, но не помня кога точно...

# 1 336
Вече в 3 Лидъла в 2 града забелязвам, че вафлите с крем роза на sweet memories са изтекли, но държат по цели кутии. До 10.09 им е годността. Харесват ми, искам да си купя, но не зареждат нови, а няколко пъти купих и от изтеклите. Мисля да им пиша едно оплакване в сайта.

# 1 337
Вече в 3 Лидъла в 2 града забелязвам, че вафлите с крем роза на sweet memories са изтекли, но държат по цели кутии. До 10.09 им е годността. Харесват ми, искам да си купя, но не зареждат нови, а няколко пъти купих и от изтеклите. Мисля да им пиша едно оплакване в сайта.
Задължително! Пиши и Да ги сменят. Кой знае още колко такива Неща консумираме без да им знаем истинския срок. Поне едно да е известно.

# 1 338
Веднъж казах на тези от зареждащите и те само взеха вафлата и казаха, че ще проверят и махнат, но ето че днес в друг Лидл се повтаря същото. Много ми е чудно защо не ги махат, не вярвам да не са ги видяли.

# 1 339
Айде пак. Това определение "дърти" е меко казано заядливо и просташко, но всеки сам си рисува образа в интернет. Само да добавя, че ако се появят в нашия Лидл с кеф ще го ползвам, защото голяма количка никога не вземам, неудобна е и безсмислена за моя обем пазаруване. Толкоз по темата от дъртачка като мен.
Според мен, Вие бъркате кошниците (ниските сини, които в повечето магазини вече ги махнаха) с детските пазаромобили.

# 1 340
# 1 341
  • Варна
Добре де, ама какво разбирате под мръсна маска? След всяко едно пипане навън поставената маска е потенциално мръсна, а маските се слагат/свалят по няколко пъти на ден... (Най-малкото при качване/слизане от транспорт например. )
Ами не, за мен не е мръсна след всяко пипане, все пак не сме в операционната. Нося маска с ластици през главата, а не на ушите, малкият също. Смъквам я надолу, когато съм сама в стаята и я вдигам нагоре, ако излизам в коридора или някой влезе при мен. Детето също. Държим за ластиците така че пипането на плата да е минимално. Колкото до ползата от многократните - целта не е да филтрират самия вирус, защото вирусите не хвърчат самосиндикално, а да спрат видните капчици, съдържащи вируси, а с това текстилните маски, особено многослойните, се справят чудесно.

След малко отивам да преслушам якетата, на брошурата харесах само два модела, и то без качулки.

# 1 342
Пийнахме чая, кафето и чакам да приготвят ученика за училище...
-Ама, тази маска не е твоята..- дочувам гласа на жена си
-Не е,разменихме ги,... аз дадох моята на Мимето, тя даде своята на Гошко, а Гошковата взе Катето, и Катето ми даде нейната,.. харесва ли ти, хубава е нали...

# 1 343
Харесах дрехите от другата седмица - жълтия пуловер, дънковите поли и зелените дженингс, за жалост последните са все големи номера.

# 1 344
  • Mostly in my mind
Кърпичките за очила да не би да са ги спряли?

# 1 345
Моят въпрос за маските беше по-скоро риторичен. Децата в училище, например, които отиват с една-две многократни маски колко ли пъти ще я пипат и колко ли ще са чисти ръцете им и дали е по-здравословно и се смята това за чиста маската за прибиране при другите, непипани в кутийката/плика за маската, някакви такива въпросчета, а не за операционни...но изместих темата, извинявам се и спирам повече по въпроса.
Приятно разглеждане на брошурата, още снощи я “преслушах” в приложението, кремовете, ако дойдат - явно няма да е сега, но като цяло този път и нищо интересно за мен нямаше.

# 1 346
  • Пловдив
Начи...да ви споделя...отивам още с отварянето на м-на тая сутрин....много грозно и чак обидно ми стана да слушам 3-ма от служителите как се присмиват на висок глас на втурналите се хора Neutral Face Коментари от рода на "глей, глей ще се изтрепят" и "малиййй, цяла нощ не са спали да дойдат да се бутат за якета" направо...ме оставиха онемяла! Не, че не съм ги чувала, ама тая сутрин се втрещих, ви казвам! Също учудени бяха, че е малка опашката от хора...само 10-15 човека били-кат никой път!

# 1 347
Аз пък ще ходя да се бутам утре сутрин Simple Smile Simple Smile Скоро не съм пазарувала стабилно и смятам да позаредя малко рано-рано, че после чушки с дръжки само...

# 1 348
Някой вече да е с яке. Да сподели изработка, пълнеж кройка...

# 1 349
  • Варна
Аз си взех... Ами като друга година са. Тънки, с тънка вата, равномерно разпределена според мен, много хубаво вталени, шушлякова подплата. Добре ми се видяха. Беше заринато с якета. Взех масленозелено, от брошурата бях харесала розовото и с цветчетата, но розовото ми дойде твърде момичешко (а и светло, трябва през ден да го пера), а с цветенцата трудно за комбиниране с блуза, иначе симпатично. Едно тъмночервеникаво с качулка също ми допадна, но зимното ми яке е горе-долу същия цвят и се отказах. Момчешките обаче верно много постни, дюс синьо, дюс червено и черно ли беше третото, не помня.
Другата седмица пуловери, жилетки и джегингс харесах, ще ги видим на живо.

Общи условия

Активация на акаунт