Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 982
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 350
има ли размери под 40 или са само на показаните в брошурата?

# 1 351
Другата седмица пускат инхалатор и прахосмукачка за кола. Може ли мнение?
Инхалатора ми трябва за дете, на брошурата е някаква жена, дали е подходящ за деца?

# 1 352
Като пускат малко бройки, ще се бутат хората. Якетата никак не са лоши и цената им е прилична, нормално е при по- малко бройки като има търсене да е така.

# 1 353
Вярно, че успявам в края на седмицата, но като отида все оставам с едно усещане, че непродадените стоки от други държави са нахвърляни при нас.
Дано не съм права. Днес не знам дали ще успея за якетата.

# 1 354
  • Пловдив
Аз ще видя др.седмица дънковите поли...че са на добра цена, ама дано не са мн.къси Simple Smile
Домашните терлички са супер и пак ще взема...пижамите ще погледна.

# 1 355
Вчера в брошурата за Франция видях едни симпатични дънки с бродерия отстрани, ама може и да не стигнат до тук си мисля...
Скрит текст:

Само че са малко с рибарска дължина.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 09:05 от fenyx

# 1 356
  • Стара Загора
Ако някоя дама от Стара Загора е искала, но не се е докопала до черно дълго яке 44 размер ,може да ми пише до 12:30, че ще ходя да го връщам в обедната.

# 1 357
Другата седмица пускат инхалатор и прахосмукачка за кола. Може ли мнение?
Инхалатора ми трябва за дете, на брошурата е някаква жена, дали е подходящ за деца?
Инхалатор имам от 5 години, от Лидл е, Санитас, по друг начин изглежда, но предполагам не е много различен относно начин на работа. Ползвам го за децата, всяка хрема  боря с него, а синът ми зимата прави ларингити, без този инхалатор сме за никъде.

# 1 358
  • Велико Търново
Прахосмукачка за кола подарих на брат ми преди 3+ години. Той е много щастлив с нея, малко педант си пада и не  обича да има трохи в колата. Много й се радва, че е малка, лесна и събира трохите, които го дразнят Simple Smile

# 1 359
  • Пловдив
Някой да има впечатления от етажерките за  баня. Дали ще ръждясат? Трябва ми такава да издържа на ежедневно мокрене без да ръждяса.

# 1 360
  • София
Някой да има впечатления от етажерките за  баня. Дали ще ръждясат? Трябва ми такава да издържа на ежедневно мокрене без да ръждяса.
Имам такава от преди поне две пускания, не мога да преценя точно колко време, но има година, може и повече. За съжаление ръждяса на места. Ежедневно се мокри. Моята е с бяло покритие.
Все пак ми харесва като модел и начин на закачане, защото е необходима една дупка в стената. Не знам тези които се закачат на две места, дали разстоянието между "дупките" е стандартно, но не ми се занимава да проучвам. Сравнително често се налага подмяна.

Редактирам:
Моята прилича на тази, но не е съвсем същата, така че се извинявам ако ви подвеждам.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 09:45 от mimeime

# 1 361
Мистик, аз бих се оплакала от това непрофесионално отношение.
Иначе, от всички якета които бях харесала на брошурата, на живо сведох избора до две, понеже държах да са с качулка. Взех цикламеното понеже цвета ми отива повече, иначе ме теглеше към другото. За тези пари, нормално хората да се бутат, то по китайските магазини са по-скъпи дрехите.

# 1 362
  • Пловдив
Леми, аз също съм писала поне две оплаквания и скоро не ги бях чувала тия приказки...до тая сутрин.

# 1 363
  • софия
Това е дълбоко провинциално поведение, което охраната може да си позволи на мегдана, когато се прибере у майкини на село.
Бих писала. Крайно време е като нямат домашно възпитание, да придобият някакво професионално зорлем.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 10:37 от zvаnchе

# 1 364
Мистик, аз бих се оплакала от това непрофесионално отношение.
Иначе, от всички якета които бях харесала на брошурата, на живо сведох избора до две, понеже държах да са с качулка. Взех цикламеното понеже цвета ми отива повече, иначе ме теглеше към другото. За тези пари, нормално хората да се бутат, то по китайските магазини са по-скъпи дрехите.
Скрит текст:

Леми, от цикламата имаше ли малки номера? аз него загледах. и другото не е зле, де.

Общи условия

Активация на акаунт