Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 967
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 365
Абе Леми...нали ти казах да не се блъскаш. Баш такова розово с качулка имам...щях да ти го пратя. И черно имам. И пепел от рози без качул. И дълго имам...кое си избираш Simple Smile

# 1 366
  • София

От 1 седмица ми е в акъла и се добрах до него!
Взех и лютеницата на Родна стряха защото по коментарите е много хубава
Извинявам се че снимах елека от чантата, но съм в движение

# 1 367
Абе Тета, аз мисля, че се шегуваш, как ще ми го пращаш Simple Smile
Жената, мисля, че 38 е най-малкото което видях.

# 1 368
Даааааа...шегувам се. Не че ще го нося отново якето де...така да ми е втръснало...

Радвам се на успешните ви покупки.....

# 1 369
  • Някъде Там
здравейте,
отидох в ЛИДЛ Княжево за работен гащеризон и ароматизатор за хладиник и нямаше. Също така табелите не отговаряха на нещата които бяха за тях - много неподреден магазин.
От седмицата с бургери много ни хареса този сос, но сега не мога да го намеря Sad
https://zasiti.bg/wp-content/uploads/2019/10/17563-SosBurgerHelmans250g-F.jpg

# 1 370
  • Mediterraneo
И тук се блъскат! В понеделник и четвъртък, когато излизат новите брошури, е война. Люти бабички и разярени лелки атакуват магазина още преди да отвори, правят едни опашки стройни и се мръщят, ако решиш да не чакаш на шосето( скоро си покрещяхме с едни такива; не можело да разширявам опашката настрани, чакало се надълго. Е, добре, но така детето ми трябваше да чака на пешеходната пътека; пратих я лелята, където трябваше).

# 1 371
Читави ли са теЗи огледала?

# 1 372
И аз се сдобих с 3 якета- наистина беше блъсканица и то в 8:20 сутринта. Но имаше вече номера,които доста рових за да намеря - например 2XL - бяха останали основно 3-4 хл, а за малката сигурно последното розово 122 взех .Аз се уредих с едно якенце,което се оказа с 2 лица- тъмно синьо и черно на цветенца - много му се изкефих,защото в последно време много често превключвам от синьо на черно .

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 12:42 от paulieM

# 1 373
Здравейте!
Ровенето за якета отново беше епично Simple Smile Аз отидох заради детските. Взех едно черно без качулка, но ми хареса всъщност светло синьото с качулката - нямаше размер 140 обаче. От дамските едно петролено синьо има с много свежа подплата - хубаво е, но 38 на мен ми стискаше подмишниците. Много тесни ми се сториха ръкавите на извивката. Останах си без. Елеците въобще не можах да видя къде са, толкова много хора имаше.
От следващата седмица пуловерите са интересни на картинка и жилетките. Ще има пижами Simple Smile.

# 1 374
Нямам нужда от яке, за щастие, та пропуснах блъсканицата. Леми, ако трябваше да търся сега това виненото с качулката много ми допадна.
Днес мисля да тествам най-накрая двойния чадър, който взех преди доста време от Лидл, ще видя колко ще е удобен.

# 1 375
Феникс, то и аз нямах нужда, ама викам-ще взема, пък ще го мисля, може и да го върна. Обаче като го облякох в къщи ми хареса и си подносих даже. А тук заваля и е точно навреме : ))
[]

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 22:12 от Lemy

# 1 376
абе тия хора не се ли сдобиха с якета за толкова години! няма да ходя, абсурд да се блъскам. пфуууу. ще купя само резервен повод за кучето, че техните са добри и на екстра цена.

# 1 377
И аз сутринта подредена за яке на младежа и за мен елек, доредих се, макар, че магазина беше пълен с хора, паркинга нямаше къде да спра. Персонала да си спести коментарите, че в 8,10 какви хора от града видях, с бизнеси за милиони, и те мереха като луди якета, елеци.

# 1 378
Добре, че нямам нужда от яке 😅  щеше да има бити 🤭😂 иначе много готино изглеждат, момичета, честито!
Относно инхалатора за следващата седмица, някой беше писал, че го има. С натриев хлорид ли го ползвахте или става и с друго?

Някой случайно да знае кога долу горе се появяват ръчните прахосмукачки за сухо и мокро почистване, преди време имаше една на Silvercrest. Тази в настоящата брошура ми е доста скъпичка.

# 1 379
  • In transit
Само на мен ли не ми харесаха якетата? За мъжките обаче говоря. Имаше само една разцветка с качулка и беше значително по-тънко от предното на мм. А и размерите нещо не им отговаряха. ММ пробва Л, който размер си носи и ръкавите му бяха дълги, якето също.
Леми, честито!

Общи условия

Активация на акаунт