Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 011
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 380
здравейте,
отидох в ЛИДЛ Княжево за работен гащеризон и ароматизатор за хладиник и нямаше. Също така табелите не отговаряха на нещата които бяха за тях - много неподреден магазин.
От седмицата с бургери много ни хареса този сос, но сега не мога да го намеря Sad
https://zasiti.bg/wp-content/uploads/2019/10/17563-SosBurgerHelmans250g-F.jpg
брошурата за следващата седмица има някакъв такъв.

# 1 381
Инхалатор имаме (не от Лидл), с физиологичен разтвор само го ползваме. Инсче май може и с лекарства, за Лидълския не знам.
Леми, честито, много е сладурско и твоето якенце!
Скрит текст:
Моето яке за такова време, вече да не казвам на колко години е, но си държи вида, а пък и съм го вземала от друго място (страна), което има и някаква сантиментална стойност, та все още пропускам лидълските, въпреки че ми радват окото.

# 1 382
  • София
Някоя от вас да е ползвала парфюмите им?

# 1 383
Ползвам и сега техни, аз поне не ги усещам като много трайни.

# 1 384
Много се радвам,че пак ще има сутиенчета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 385
  • София
За 10 лв няма как да са трайни

# 1 386
Отидох към 9 и бях в потрес от купувачите. Заобиколих якетата със срам, че жените са такива парлапанки и безхаберни към стоката.
Пазарувах за 9 и нещо, но на касата ми дадоха стики. Е, грозно, но пак е нещо.
Нашият инхалатор е Силвъркрест, а сега ще пускат Медисана. Всеки мисля, че може да се ползва с лекартвен разтвор, но е добре след лечението с лекарство да се смени и филтъра му. Това са едни малки гъбички.

# 1 387
За 10 лв няма как да са трайни
Не съм казала, че очаквам да са трайни. Само пояснявам, че не са, питането беше дали някой ползва и дадох отзив.

# 1 388
Тези хора не ходят ли на работа, че се  бутат от сутринта още 😀😀😀😂

# 1 389
  • Somewhere far away
МОже и да не ходят, а може и да си работят от вкъщи- все пак не раздават якета безплатно. Grinning

# 1 390
  • София
Сутринта в 7.40 на халите в София,  буквално се биеха за якета- народ, бутаха се, дърпаха си ги от ръцете. Една беше нарамила 3бр.,а друга се разправяше с нея.Много грозна картинка беше. Понякога са заслужени ироничните подмятания на персонала.

# 1 391
Момичета, имам питане от снаха ми, дали тази перяща прахосмукачка върши добра работа?

# 1 392
МОже и да не ходят, а може и да си работят от вкъщи- все пак не раздават якета безплатно. Grinning
Или Лидл отваря 7-7.30, те са от 8-8.30-9... Съвсем достатъчно време.
На мен Лидл ми е на 10 мин пеша от нас и още за толкова си стигам в офиса... Идеално за ранен шопинг.

# 1 393
Мики, мъжките с качулка са 3 цвята, взех от синьо-зеленото, а не тюркоазеното, много е хубаво на живо.

# 1 394
  • Варна
Сутринта в 7.40 на халите в София,  буквално се биеха за якета- народ, бутаха се, дърпаха си ги от ръцете. Една беше нарамила 3бр.,а друга се разправяше с нея.Много грозна картинка беше. Понякога са заслужени ироничните подмятания на персонала.
Ужас Crazy При нас до Окръжна болница беше нормално положението, имаше мераклии и основно якета се мереха, но нищо фрапантно, дори сравнително рехаво беше около кошовете. В 8 без малко тази сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт