Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 020
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 395
В бг тази която пускат, нямаше такъв накрайник за пране.
Момичета, имам питане от снаха ми, дали тази перяща прахосмукачка върши добра работа?

# 1 396
Сутринта в 7.40 на халите в София,  буквално се биеха за якета- народ, бутаха се, дърпаха си ги от ръцете. Една беше нарамила 3бр.,а друга се разправяше с нея.Много грозна картинка беше. Понякога са заслужени ироничните подмятания на персонала.
Миналата година като пуснаха ,влязох защото ми беше на път.Уплаши ми се окото направо,то дърпане,бутане,хвърляне,ужас.И аз си бях с мое яке,по-тънко от продаваните,но подобно .Оставих го метнато на количката и ми го взеха да го пробват,моля ви се,мислили че и то е от там.

# 1 397
  • Варна
Хахах, стига бе hahaha

# 1 398
  • софия
Сутринта в 7.40 на халите в София,  буквално се биеха за якета- народ, бутаха се, дърпаха си ги от ръцете. Една беше нарамила 3бр.,а друга се разправяше с нея.Много грозна картинка беше. Понякога са заслужени ироничните подмятания на персонала.
Не, не са. Тяхната работа не е да иронизират или подхвърлят реплики към клиентите.

# 1 399
Мерси, Тета.

# 1 400
Да, старо маркетингово правило “клиентът винаги е прав” - дори и в случая да не е и да е ужасно грозно, както го описвате.
Проблемът е, че явно има интерес към тези стоки, но веригата не ги пуска в достатъчни количества и се получава ситуация на недоволство от различни страни и гледни точки.
За Лидл проблем няма - реализират бързо всичко, но за клиентът обаче остава едно горчиво чувство, ако е от по-чувствителните и е останал само с желанието за покупката и празни ръце. Напомня на едни други времена, но ... такава е явно политиката им.

# 1 401
  • гр.София
В брошурата за тази седмица си харесах акумулаторна виброчистачка за прозорци и плочки. Някой има ли такава? Някакви отзиви? Утре мисля да пазаруваме в Лидл и ще съм благодарна ако някой сподели мнение

# 1 402
Сутринта в 7.40 на халите в София,  буквално се биеха за якета- народ, бутаха се, дърпаха си ги от ръцете. Една беше нарамила 3бр.,а друга се разправяше с нея.Много грозна картинка беше. Понякога са заслужени ироничните подмятания на персонала.
Не, не са. Тяхната работа не е да иронизират или подхвърлят реплики към клиентите.
Доколкото ми е ясно, няма ли клиенти, няма заплата / бонуси. Та, по- добре да се радват на клиентела, а не да я отблъскват

# 1 403
  • Велико Търново
Добре, че не съм отишла за якета Simple Smile
Последно такива сцени видях преди около година, една сутрин в която имаше Термо бельо и ски долнища и горнища. За първи път видях кооооооолко много скиори има в нашия град Simple Smile много се забавлявах и аз, при все че ски екипи не са първа необходимост дрехи, като яке например.

# 1 404
  • Стара Загора
И аз днес направих ранен шопинг - към 7:35 бях  в магазина за якета за майка ми, нямаше толкова много хора. Преди малко в обедната отивам да връщам едното яке - имаше тълпа, разхвърлени якета дето не ги знаеш от кой кош са, навсякъде облечени хора с якета хаха...
Уж нямаше да гледам за себе си, тъй като 34 има само дълго, а аз не искам такова, но се загледах. Мерих едно 36 размер, стана ми, намерих едно друго 34 размер, взех и един елек. Сега пак гледма брошурата - такива якета въобще няма. Явно са от друго пускане. Тази година пускали ли са такива, защото не са от миналогодишните септемврийски, ей сега ги намерих на брошура.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 13:38 от ❇Sisi_91❇

# 1 405
  • София

Направо ми,, заспа"😊

# 1 406
Тези хора не ходят ли на работа, че се  бутат от сутринта още 😀😀😀😂
МОже и да не ходят, а може и да си работят от вкъщи- все пак не раздават якета безплатно. Grinning

Ходим на работа, ама имаме обедна почивка, да отидем до Лидъл и да се включим в калабалъка за якенца Wink
И аз взех едно за мен, нищо че не ми трябва, ама много ми хареса.

И аз забелязах модели, които ги няма в брошурата и на сайта - на цвят като дългите сиви, но къси.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 13:43 от ttiholova

# 1 407
  • София
А зимните якенца кога ги пускат?

# 1 408
  • Стара Загора
Беше спокойно след 7и 30ч в Стара Загора, взех яке за детето и за мен . Луковици за зюмбюли не видях Sad уж на двете места с цветя гледах.

# 1 409
Наистина, епично беше днес при якетата и при нас... Flushed Малко след 8...Някак (без да се блъскам, споря, навирам в тълпата- доста трудно беше това) взех няколко якета в количката и отидох в далечен безлюден ъгъл да меря и да се чудя кое да взема. И гледам...захвърлени якета върху хранителни, върху фризери, разкъсани опаковки (картони) се търкалят по земята...ужас! Close Хората взимат, късат опаковки, хвърлят/връщат якета където им попадне...и в кошовете до огледалата имаше всякакви якета изоставени- а в кошовете съвсем друга стока...някакви лелки се караха за якета, коя първа ги била хванала, коя втора...служителите ще имат доста работа после... Bowtie
Леми, честито ти яке! Така хубаво да ти стои! Мен не ме впечатли особено този цвят (все пак повече от други якета ми хареса, но ме грабна по-тъмното, че не е мат). Аз взех от другото- бордото/тъмно червеникавото Grinning
Много харесах от дългите якета това в маслено зелено, много интересен цвят...но по-късото е с вътрешни джобове които са ми много удобни. Розовите грейки не ми допаднаха на живо, но много възрастни жени мереха точно в розово, а имаше и като цяло много пенсионери които си купуваха олекотени якета (за себе си, не за друг). Като цяло, миналата година имаше повече разнообразие при якетата май, сега почти нищо не ми допадна.
Търтийн, отлистват ли айвара??? Frowning1 При нас имаше 4 опаковки над витрините с месо- на редовния им щанд не! И само едната беше с лют айвар- понечих да я взема, но капачката и се движеше и казах на служител...другите с нелютивия си бяха ок (свикнала съм вече да проверявам капачките на всичко).
И...отново са разместили местата на някои храни. Например сиренето бри, малките меки сиренца от 2,99лв, айряните са на друго място, шунката слайс качена на горен рафт, та я търсех сума ти време...и други имаше...дадоха ми 2 стикита, после ще ги гледаме като се прибере малката. Grinning
За какво използвате ябълковото пюре био в буркана? Че взех един с идеята да е плънка за щрудел/баница или добавка към мъфини/сладкиш... Thinking
Зимните якета са май към края на октомври... Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 15:45 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт