Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 991
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Момичета, извинявам се ако е обсъждано по-назад, нямам време да прегледам всички мнения. Имате ли мнения относно капсулите за пране на Формил? На много изгодна цена и ме изкушават...Не вярвам разбира се да са толкова добри като на Ариел, но може ли да ги сравните с нещо? Със Савекс? Много много благодаря!

# 1 411
  • Варна
С усмивка чета за лудницата с якетата.
Имам едно късо яке от Лидл, купувано преди 3 години поне. И аз тогава се засилих рано-рано, за да не свършат, а впоследствие след 1-2 седмици ги гледах струпани в един кош в огромно количество, на никой непотребни Joy

А дълго леко яке си купих на намаление само за 25 лв от молски м-н Синсей, така че освен Лидл и на други места се намират на изгодни цени.

# 1 412
Кройката и изработката са като на Монклер. Само дето са със силиконова вата, а не с пух. Та затова ще има калабалък.

# 1 413
  • Стара Загора
Такова яке пускали ли са? Едното, което си взех днес, е такова, намерих го в немския сайт, води се трекинг.

# 1 414
всяка година едно и също с тези якета.....даже вече видях няколко жени на улицата гиздосани.

# 1 415
  • Somewhere far away
Да де , но тези с пух топлят наистина. докато другите са  недомислени. За преходен сезон предпочитам и харесвам да нося кожени якета или бомбър, за по- студено парка или палта или гъши пух. Т.е. точно тези от лидл не стават нито за преходен сезон , нито за сурова зима /каквато и няма в Бг от доста години насам/.
 Тази лудница няма да я разбера никога  в лидл, сякаш е единствения магазин, в които продават дрехи.

# 1 416
Сиси, да, имаше такива якета днес,  не помня да са пускани преди.
На мен пък са ми идеални тези олекотени якета и за преходни сезони, и за не много люта зима (миналата зима изкарах с такова яке, зимните по-дебели стояха прибрани). Днес някои от якетата ми се сториха по-тънки обаче...не знам мое усещане ли беше или наистина са по-тънки. Забелязах и, че тази година са спестили от "чантичките" за съхранение- а преди имаха такава към всяко яке.

# 1 417
  • Стара Загора
Якето, което постанх по-горе, е от 24.09 в Германия пуснато, заедно с якетата, които са обявени тук, т.е. внасят и пускат неща, които не обявяват.

# 1 418
Може би неразпродадени там?...

# 1 419
  • Стара Загора
За тези, които се интересуват от полите другата седмица, качвам снимки как изглеждат облечени. Тъмната ми допадна, но като видях как стои, се отказах.
Скрит текст:

# 1 420
Може би неразпродадени там?...
Якетата са от днес в продажба и в Германия. Тук дори никой не ги заглеждаше, само аз се завъртях, но не купих.

# 1 421
  • Пловдив
За тези, които се интересуват от полите другата седмица, качвам снимки как изглеждат облечени. Тъмната ми допадна, но като видях как стои, се отказах.
Скрит текст:

уф...ужас! Мерси, начи ще пропусна...

# 1 422
Не знам, мислех си, че ако са ги пускали и преди (предишни сезони) и имат по-големи количества, част от тях са пренасочили към нашия пазар. Опитвам се да им хвана логиката на пътя на продуктите до нашия пазар, едни неща не стигат изобщо, други се застояват...

# 1 423
Абе, заглеждаха ги черните якета, че и ги купуваха. На мен и този модел, и другия в черно с розови ципове ми бяха твърде мат- щях да се замисля и да купя, ако имаха поне малко лъскавина на плата...

# 1 424
С усмивка чета за лудницата с якетата.
Имам едно късо яке от Лидл, купувано преди 3 години поне. И аз тогава се засилих рано-рано, за да не свършат, а впоследствие след 1-2 седмици ги гледах струпани в един кош в огромно количество, на никой непотребни Joy

А дълго леко яке си купих на намаление само за 25 лв от молски м-н Синсей, така че освен Лидл и на други места се намират на изгодни цени.

Купуват и връщат.

Общи условия

Активация на акаунт