Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 998
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 425
Имаше хора след мен на каса- мъж, възрастна жена, дете- оставиха 220 лева на касата...не им изброих всичките якета, елеци...плюс малко хранителни имаха...

# 1 426
  • София
За родата,направо не ги разбирам тези галимации.

# 1 427
Някои да не трупат стикита за ОЛХ 😉?

# 1 428
  • Варна
На мен пък са ми идеални тези олекотени якета и за преходни сезони
На мен също. Кожено яке не съм носила от сто години, тежко е, прането е къде по-неудобно. Бомбър даже не знам какво значи, но леко и меко шушляково яке, което съхне за отрицателно време ми е много по-функционално и удобно, а досега такова не съм имала, само дебели.

# 1 429
  • Somewhere far away
Това значи, за който не знае какво е бомбър:

# 1 430
  • Варна
Между другото, якето ми, за което писах преди малко, така и си виси в гардероба непотребно (в началото го носих, да).
Но след като си купих късо кожено яке, дълго олекотено и имам палта, това лидълското увисна Stuck Out Tongue Winking Eye

Темата придоби лек "моден" оттенък. Joy

# 1 431
Нищо бебешко не виждам в новата брошурка ще пропусна др.седмица 😇

# 1 432
Към 10 и нещо бях в Борово, нямаше нито едно розово яке. Взех от лъсковото с метален цвят, ще го оставя, хареса ми. Черното, с двата оттенъка на черно, стои като не вталено. 38 взех да пробвам, ми то голямо като 40. Утре ще връщам. Иначе всички ровеха, и аз в това число. Трябваше да сложат повече кошове, да няма гъчканица.
Не намерих доста от набелязаните продукти, които са на промоция в брошурата. Формички за мъфини взех от малките в скъсана кутия,  големи не намерих. Взех и едно бяло вино от френските да пробвам.

# 1 433
Кои са тези черни якета с 2 оттенъка на черно? Thinking

# 1 434
  • Козлодуй
Ходих и аз до Лидл да взема ароматизатори за хладилник - няма - двама служители питам изпращат ме да търся при промоционалните стоки ама аз не намирам и пак питам и пак ме пращат за зелен хайвер - никой не казва, че свършили.
Засилих се на обяд - (най-раното което мога да постигна ) за раница за коте да не свърши ама едвам ги намерих тия раници - затрупани с якета - направо невъзможна блъсканица - погледнах едно мъжко ама питах ММ по тел иска ли - не иска отказах се Simple Smile
Искам да попитам защо е толкова важен района на улов на рибата?
Ядох на обяд филе от скумрия и четох на етикета дълъг списък с район на улов - някои райони по-чисти ли са или кво - не разбирам Simple Smile
В крайна сметка взех от редовния асортимент ароматизатор за въздух с идея да го ползвам в хладилника - ще стане ли според вас - такъв обикновен лимон Simple Smile

# 1 435
Кои са тези черни якета с 2 оттенъка на черно? Thinking
Тези, не се изразих удачно.
Скрит текст:
На опаковката изглежда като добре вталено. Това яке планирах да взема и розовото.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 15:58 от Муми

# 1 436
Имаше разопаковано такова черно мат+лъскаво черно- много право изглеждаше, дори не пробвах- нищо вталено не видях в него и аз Thinking Но има жени на които такава кройка ще им стои добре...при мен подобни кройки хлопат на талията и теснеят по-надолу...а често и в раменете ми идват широки.
Pvacheva, да, заради чистотата на района се отбелязва откъде е рибата. Радиация, живак и други подобни Simple Smile Доколкото знам аз поне.

# 1 437
Между другото, якето ми, за което писах преди малко, така и си виси в гардероба непотребно (в началото го носих, да).
Но след като си купих късо кожено яке, дълго олекотено и имам палта, това лидълското увисна Stuck Out Tongue Winking Eye

Колко си приличаме.  И аз така, Кисе....Ако обичах и тигани, щях да си помисля, че сме сестри....Satisfied

# 1 438
Имаше разопаковано такова черно мат+лъскаво черно- много право изглеждаше, дори не пробвах- нищо вталено не видях в него и аз Thinking Но има жени на които такава кройка ще им стои добре...при мен подобни кройки хлопат на талията и теснеят по-надолу...а често и в раменете ми идват широки.
Pvacheva, да, заради чистотата на района се отбелязва откъде е рибата. Радиация, живак и други подобни Simple Smile Доколкото знам аз поне.
Абсолютно по същия начин стои на мен. Разопаковано не видях, грабнах 38  да пробвам вкъщи. Уф, утре пак ще се ходи. Дано от хранителните да купя нещо и ако останало някое яке в друг цвят.

# 1 439
  • Countryside
Не разбирам, какво харесвате на въпросния ароматизатор за хладилник? Аз използвам стъклена чашка с надупчен капак и сипвам вътре около половин пакетче сода, за който не знае содата обира всякакви миризми. Подменям примерно на 3-4месеца, нямам никакви миризми в хладилника. И всичко вътре е в стъклени кутии с капак или увито в свежо фолио. Но и аз принципно не харесвам изкуствените ароматизатори, тип Амби Пур и подобни. За ароматизиране в стаите използвам дифузер с етерични масла.

Аз пък много харесвам олекотените якета, моите не са от ЛИДЛ, но това няма значение. Имам късо, по-дълго и две грейки(различен цвят). И се замислих, че кожените ми якета, две на брой, залежават вече доста години. Бомбъри не харесвам и нямам.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 14:54 от Г-жа Букет

Общи условия

Активация на акаунт