Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 960
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 455
Аз имам анцуг с цип на джобовете...сигурно е скъп 😂😂😜

# 1 456
Насито,  дълго ли е, късо ли е? При нас такъв цвят нямаше,  сигурна съм, това ми е любимият цвят.

# 1 457
  • На изток от Ада
Лъскавите имат ципове сивото и розовото видях. Другите нямат.

# 1 458
Насито,  дълго ли е, късо ли е? При нас такъв цвят нямаше,  сигурна съм, това ми е любимият цвят.
И на мен е любимият, в брошурата няма от този цвят, само елеци, в магазина също не видях.

# 1 459
Цитат
тук се блъскат! В понеделник и четвъртък, когато излизат новите брошури, е война. Люти бабички и разярени лелки атакуват магазина още преди да отвори, правят едни опашки стройни и се мръщят, ако решиш да не чакаш на шосето( скоро си покрещяхме с едни такива; не можело да разширявам опашката настрани, чакало се надълго
Уха,всичко това на испански,ако е било и рапидо,е било чутовно.
Не ми допадат якетата.Нямам идея колко разцветки и модела са,но около 17ч.на Ст.гара имаше якета.Аз се подразних,че имаше намалени боксерки 3бр.,а кутията празна.Не мога да ровя часове и я ги намеря,я не.Worried

# 1 460
Това тюркоазеното яке много добре изглежда на дневна светлина. От светлината в магазина ли, но в този цвят не ми се видяха нищо особено- даже се чудех една жена защо изглежда толкова щастлива докато го пробва... Grinning Но на снимката на Насито си е добре.
Проверих- моето яке няма ципове на джобовете, но пък е с качулка и джобовете са завършени добре.
Скрит текст:
Принципно, и аз не считам наличието на ципове за нещо запазено за скъпите якета/дрехи- с толкова китайски дрехи е пълно по магазините със всякакви апликации, ципове, джобове и украси Grinning

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 21:25 от dolce miele

# 1 461
Абе признай си че твоето е от евтинджосите Joy

# 1 462
  • На изток от Ада
Да  късо е 🙂 няма го кой знай от кога е, но имаше доста броя. Като мъжкото е, тюркоазеното.

# 1 463
Абе, Тета, има значение и кой го носи якето, защото съм виждала на различни хора едно и също яке да им стои по съвсем различен начин- факт.
Имаме си грозни стикита- раница и хладилник... Bowtie

# 1 464
Т.е. точно тези от лидл не стават нито за преходен сезон , нито за сурова зима /каквато и няма в Бг от доста години насам/.
 Тази лудница няма да я разбера никога  в лидл, сякаш е единствения магазин, в които продават дрехи.

Точно такива якета са много подходящи за много хора за т.нар.“преходен сезон“ /вкл. себе си/, тъй като са достатъчно топли за студени сутрини, а са и достатъчно леки за носене в ръка. Факт е, че в много големи градове има по няколко МОЛа с ...ъмнайсе фирмени магазини за дрехи, но не всички живеят в голям град. В тази тема често се е споменавало, че ЛИДЛ е единствена алтернатива на такъв магазин. Та айде да сме малко по-толерантни, моля!

# 1 465
  • На изток от Ада
ето го

# 1 466
Здравейте, днес станах рано и успях да грабна 2 елека и 1 момичешко яке , розовото с качулка, 164 размер. Моята госпожица обаче, е пораснала повече отколкото предполагах и и е една идея тясно. В бързината при оправяне на покупките съм изхвърлила бележката и съответно не мога да го върна. Ако на някой му трябва, а не е могъл да се сдобие, с удоволствие го разменям Simple Smile

# 1 467
  • София
И бледорозовото яке е с ципове на джобовете, даже се виждат на снимката
Ще го връщам, понеже ми е голямо.
Взех две якета - това и едно цикламено розово. Оставям си цикламеното, тъй като е с качулка и е с една идея по-тясно от светлорозовото, въпреки че са един размер.

# 1 468
  • Somewhere far away
няколко МОЛа с ...ъмнайсе фирмени магазини за дрехи, но не всички живеят в голям град. В тази тема често се е споменавало, че ЛИДЛ е единствена алтернатива на такъв магазин. Та айде да сме малко по-толерантни, моля!

Точно на мен да ми го кажеш това е леко смешно.
От малък град съм и 18 години съм живяла в същия този град - ами доколкото помня гола не съм ходила и малки магазинчета колкото искаш има навсякъде, не само в МОЛа! Така че айде да не говорим на изуст.
Моля.

# 1 469
  • Пловдив
Феникс, то и аз нямах нужда, ама викам-ще взема, пък ще го мисля, може и да го върна. Обаче като го облякох в къщи ми хареса и си подносих даже. А тук заваля и е точно навреме : ))

Аз цитирам поста със снимката на Леми, за да попитам - от този цвят дали е имало номера 36 или 38? Аз якета имам, но като видях това, много ми хареса якето и цвета, и понеже ми отива такъв цвят, специално отидох днес да си потърся яке от този цвят, но най-чалкият номер беше 40. Но отидох късно, към 7 ч.

Общи условия

Активация на акаунт