Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 015
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 470
Чудех се аз защо има митинг в магазина, а то пак якета.
И да се възмутя, че са размествали млечните. Едва намерих сиренето бри. Скрили го на друго място. Възмутена съм.

# 1 471
Лъки, и аз се оплаках, че пак са размествали Bowtie
Леми, този цвят якета в магазина ми червенееха повече...нещо като малина почти... Blush

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 23:28 от dolce miele

# 1 472
Насито, много ти е хубавк якето, при нас за жалост нямаше такъв цвят.
Мързелива, има 38.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 22:28 от Lemy

# 1 473
И бледорозовото яке е с ципове на джобовете, даже се виждат на снимката
Ще го връщам, понеже ми е голямо.
Взех две якета - това и едно цикламено розово. Оставям си цикламеното, тъй като е с качулка и е с една идея по-тясно от светлорозовото, въпреки че са един размер.
Значи, нито това, нито зеленото имаше при нас.  Само едни лъскави. Ех. Кой размер е това?

# 1 474
Следобяд се отвори път пак към лидл и от любопитство хвърлих едно око на дамските якета. Ама късо си имам, та се насочих към дългите, сивото дългото така ми хвана окото и точно моя номер едничко, захвърлено самотно. Вталено е, стои добре, цвета не е и точно сив, а смеска с кафяво. И зимата ще си го нося, че не ходя кой знае колко навън по студа.

# 1 475
  • shumen
Ето я кутийката,в която му слагам чистите маски.

# 1 476
  • София
Ходих и аз за якета в обедната почивка. За съжаление не можах да си намеря от дългите в цвят металик. Имаше циклама, пепел от рози, тъмно синьо и черно. Взех черно. Скука!
За по-големи момчета в търсения размер имаше само черни. Компромисно купих един номер по-голямо, червено-оранжево.
Не съм доволна от днешния пазар Sad

# 1 477
  • София

Значи, нито това, нито зеленото имаше при нас.  Само едни лъскави. Ех. Кой размер е това?
[/quote]

Това е размер 44 и беше единствено останало в 7,30 ч., днес ще го върна.

# 1 478
Днес за какво ще се бием?

# 1 479
Добро утро, якета......аааа пардон, момичета 😄😜

Сутиените ще погледна др.седмица....

# 1 480
Сутиените не са ми интересни, аз чакам ластиците. Отивам да гледам брошурата, че вчера нямах време.

# 1 481
  • София
Тази сутрин никой за нищо не се биеше Simple Smile. Кошовете бяха пълни с якета, нямаше никой около тях.
Исках да взема шунка Clean label, но не я намерих. Два пъти обиколих магазина. С тези размествания са много досадни

# 1 482
  • София
Да знаете официалния сайт на Лулилу?

# 1 483
на сточна беше пълно с якета. имаше и бая 36 номер. имаше и от онова черното, което не беше  в брошурата.
взех за щерката и се огледах и за мен. първоначално харесах това, защото очите ми са някакъв одобен цвят, но малко лъскавко беше
Скрит текст:

след това мерих цикламата и щерката вика - о, това ти седи супер, вкарай малко цвят! и взех, че го взех. Леми, ще се барнем еднакво Wink
от намалените вина опитахме. някакво френско каберне - хареса ми. и някакво розе - тц.

# 1 484
  • Варна
Моето е такова. Малко лъскавко е наистина, но самият цвят лесно се комбинира с всякакви други.
Във връзка с тези размествания - и аз в понеделник издирвах едно топено сирене за мазане, няма и няма. В сряда имах повече време за търсене и го открих. Не знам каква е идеята в това постоянно да се размества, но е доста изнервящо.
Хубавата котешка храна все още я няма. Ядосана съм на Лидл. Зарибиха ни и ни оставиха с пръст в устата. Ако знаех, че ще е еднократно пускане щях да взема 10 пакета.

Общи условия

Активация на акаунт