Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 982
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 485
а ръкавите как са ти? на мен ми бяха мега дълги. те и на другото са ми малко дълги, но тези бяха много.
много тъпо, детското цикламено яке, което е по-яко от дамското между другото, е без качулка. бая се чудихме, но дребната много го хареса и викам айде.

# 1 486
Разместването периодично го правят почти всички вериги - да накарат клиентите си, докато търсят обичайните покупки да вземат, че забележат и нещо друго, та купят евентуално.
При нас също бяха разместили - разбъркано доста при хладилниците с месата.

# 1 487
Добро утро, якета......аааа пардон, момичета 😄😜

Сутиените ще погледна др.седмица....

Малко рано каза чао на якетата.

# 1 488
Якета има, но не се знае какви размери са останали. Е, и ще връщат, естествено...
От миналогодишните ми якета- на размер 42 ръкавите са ми ок, на размер 44 ги нося подгънати навън (не стои грозно, то си има и отвътре от лицевия плат).

# 1 489
аз  реших, че искам по-рахатлийско и си взех 40, та може и затова. но наистина ми бяха мега дълги. има да навивам, навивам....Wink имаше малки размери - 36 например.
шунки, мунки...всичко взех. френският салам с плесен, който мирише на мръсни чорапи, ми хареса, но трудно се бели. с винце е екстра.

# 1 490
  • Варна
а ръкавите как са ти? на мен ми бяха мега дълги.
Длъжки малко, аз писах по-нагоре. Но понеже съм висока и слаба и обикновено ръкавите ми късеят не придирям много, ако са една идея по-дълги. Момичешките якета на снимката ми се виждат невталени, така ли е? Тоя път не ги загледах.

# 1 491
вталено е нашето. черното е аналогично на предишните пускания.

# 1 492
Вчера имаше 36 и 38, аз пробвах няколко разцветки, макар да нямам нужда, но в крайна сметка не си купих. Ръкавите и на мен много дълги ми дойдоха!

# 1 493
  • Велико Търново
Ако отида след час до Лидл, имам ли шанс за пилешко филе? Как мислите Simple Smile

# 1 494
Доколкото мернах момичешките якета (цикламено и светло розово май), не ми се сториха вталени.
Аз съм 160 см, това по отношение на ръкавите на якетата Blush На размер 42 стоят прилично, не са ми дълги.
Пилешко...ясно за какво ще се "бият" днес- само дето пилешкото свършва по-бързо от якетата Stuck Out Tongue Winking Eye Чакам все пак отзиви дали филето пуска по много вода...

# 1 495
аз съм 1.58 Wink явно са ми бая къси ръцете LaughingLaughing ся то аз и в 36 влязох, ама ми опъва в бюста, 38 ми беше точно към опъващо пак там. абе няма угодия....

# 1 496
  • Варна
Аааа, мистерията е разгадана hahaha Aз съм 1.74 и взех номер 38. Затова са ми само леко длъжки Laughing

# 1 497
Ако отида след час до Лидл, имам ли шанс за пилешко филе? Как мислите Simple Smile
Да, при нас имаше много, на две места.

Аааа, мистерията е разгадана hahaha Aз съм 1.74 и взех номер 38. Затова са ми само леко длъжки Laughing
Аз 1,70 и ми ставаше и 36, и 38, да, не беше фатална дължината на ръкавите.. Ама сигурно е и до бюст. Simple Smile))))

Хубави нарове купих пак (вчера само 1 бр. за проба), също ананас, гъби, моркови, шунка Clean label и шункови кренвирши, мини карначета и др. месца. Взех и Milde 40 бр., която по принцип е от следващата брошура. Също разни домакински неща - фолиа, торби, домакинска хартия, тампони за почистване на лице (все забравям хубави ли са, или не), пасти за зъби..

# 1 498
Сиси, на мен ми харесват тампоните за почистване на грим. Simple Smile

# 1 499

eee, ама вие сте високи и кръшни фини мацки, затова Wink
мисля да уважа рибата днес.

Общи условия

Активация на акаунт