Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 919
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 650
  • до най-прекрасния мъж
Колко са големи тези ваши фризери.
Колкото и да е голям или натъпкан, винаги се намира място за 1-2 баници и някое и друго гюзлеме Simple Smile
Ходихме за яке, защото за първи път пускат за по-пухкави мъже. Бяха умалени и ММ се отказа.
Мнооого ни харесаха едни кексчета, които стоят при замразените храни от Френската седмица. Истинска експлозия от шоколад. Допаднаха ни и едни мини еркери, замразени, с ванилов пълнеж. Ядохме ги полуразмразени, бяха като със сладолед, мисля се обсъждаха тук, ако не са други. Но и едното и другото са скъпи, стават само за поглезване.

# 1 651
marzeliva
Скрит текст:
Аз и от него взех, другото беше на друга марка. Беше намалено заради изтичащ срок, само за 26-ти. Ама понеже беше рано, не бях пила и кафе даже, а и с датите понякога се обърквам, та така. Знам, че на информация щяха да ми дадат разлика, ама не ми беше толкова важно да го взема.

Нашата сканираща маашинка се пада в ъгъла между пекарната и хладилната витрина.

# 1 652
Тет, горчицата ще я чакаме ... като я дочакаме Joy Нали знаеш, че ни уведомяват седмица преди. За кетчупа не се сещам, трябва да погледна, но е възможно да сменят грамажа, да.
Джаста, да, до вчера това  грозде беше на промоция. От тази сутрин смениха цената централно от горе. Докато реагираме , то пък и в системата не излизаха ел. табелите, та трябваше да ги пускаме хартиени... Абе доста нерви похабихме. Но, да, грешката си е на Лидл. И точно този артикул си минава на скенер с баркод, та не е ръчно направена грешка при касиране, или поне не би трябвало.
Да се добавя и за прайзчековете- във всеки филиал са на различно място.

# 1 653
Момичета, да, така е било. Гроздето е било до вчера на 0.99лв., а от днес е на 2.99лв. Само, че табелката с промоцията си стоеше, вероятно поради ранния час в който пазарувах. Тази вечер прибирайки се в града и както ме посъветва Тета Hug, отидох с тарелките и касовата бележка. Обясних на касата, момичето каза, че цената днес е 2.99лв., не могат да ми върнат разликата и да задържа покупката, но мога да я върна и да ми възстановят сумата. Така и направихме. Нямаше проблеми. Благодаря на всички за съдействието - Чефи, Тете, Търтийн. Ако някого пропускам, моля да ме извини. Grinning

# 1 654
Браво Джасте..ми тъй ми...то кисело ще е туй грозде за 6 лв./кг 😜

# 1 655
Ма, Тете, то амен амен на цената на свински пържоли. Joy Ай, мерси. Joy
То стана като в оная смешка за една реклама на едни дъвки: Какво чувстваш като дъвчеш дъвки Х? Чувствам, че за тази цена можех да дъвча луканка!!! Joy
Че и аз така с гроздето. Wink Joy

# 1 656
Ами, те пък са длъжни да продават на цената, която са обявили! По този начин от друга верига са ми давали продукт на по-ниска цена, забравили да сменят етикета, еми поеха си разликата, като са забраванковци.

# 1 657
Не съм ходила тия дни до Лидл,та какво е това златно грозде за 6 лв/кг? С какво е по-различно от обикновеното грозде без семки ,онзи ден купих на около 3лв/кг гръцко и същото без семки на 1.80лв/кг българско и много сладко от Т маркет

# 1 658
Отново пускам запитване - заслужава ли си огледалото със осветление? 30лв. са си 30, та, да попитам. Благодаря.

# 1 659
Не съм ходила тия дни до Лидл,та какво е това златно грозде за 6 лв/кг?
Сигурно с това, с което и черитата им по 12лв/кг Joy

# 1 660
  • София
Не че ги купувам, защото наистина са много скъпи, но съм опитвала от тези черита. Нямат нищо общо с турските от 3-4 лв. Наистина са 3-4 пъти по-добри от евтините.

# 1 661
Отново пускам запитване - заслужава ли си огледалото със осветление? 30лв. са си 30, та, да попитам. Благодаря.
Имам същото- не свети достатъчно силно за мен, дори при нови батерии. Лично аз не бих си го купила отново.
Скрит текст:
В Джъмбо има подобни огледала с осветление на по- ниска цена.

# 1 662
Аз видях ябълки по 6 и нещо килото и се отказах да купувам плодове от Лидъл.

# 1 663
Не че ги купувам, защото наистина са много скъпи, но съм опитвала от тези черита. Нямат нищо общо с турските от 3-4 лв. Наистина са 3-4 пъти по-добри от евтините.
Не съм ги заглеждала в Лидл, но предполагам са от испанските черита,наистина са много хубави, но ги купувам по 6-7-8 лв от зеленчуковите магазини . 12 лв е безумна цена Anguished

# 1 664
Ябълките Пинк лейди навсякъда са на цена 6 лв. Но миналата седмица купих страхотни за 95 ст.
Днес нямаше яйцата, които си купувам обичайно...тъпа работа, ей!

Общи условия

Активация на акаунт