Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 938
  • 2 112
  •   2
Отговори
# 1 620
Корите за баница, които ползвам са изключително тънки, може би най-тънките, които има на пазара. Но правя също наложена баница. Щом казвате, че тези в Лидл не са тънки, няма да ми свършат работа, но благодаря за отзива (пак за един малък каприз ми трябват, ама невинаги ги има в магазинчето, добре че във Ф. поне имат алтернатива).

# 1 621
Цитат
На въпроса защо да се замразяват - ами ина такива хора, като видят нещо на прИмоция и по-евтино с 25 ст. грабят в неусвест и тъпчат фризерите....
Много е щедър лидъл.Мин.седмица някакви бонбони бяха намалени с 10ст.SmileМоже да са любими на клиентите и вече шкафове да са задръстени.

# 1 622
Всеки си преценява дали да си замразява нещо или не- а също и по каква причина. Конкретно тези сините кори струват с 36 ст. по-малко до днес, мисля. Аз взех 3 пакета и няма да ги замразявам "на пакети", но замразявам сгънатите банички и после само пека. Много по-лесно ми е така. А в понеделник в Кауфланд беше пълно с пенсионери (имаше кори на Брей за 1,15 лв)- и познайте дали почти всеки пенсионер не беше взел и от корите... Wink

# 1 623
Може ли да покажете тези много тънки кори, моля. Замразяван кори от Тр, щото не ходя всеки ден там, да не говорим, че доста време нямаше възможност да се ходи. Купувам одрински, но нямат общо, да по- добри са Фамилия, Белла(за мен ужасно миришат на палмова мазнина), но не са същите, лично мнение и вкус.

# 1 624
Тънки са тези например
Скрит текст:
Сърбиянка - има ги във Фантастико, а иначе от една млекарница купувам едни, на които пише Сръбски, софийско производство обаче са, но в момента нямам такива, че да ги снимам.

# 1 625
Питам за замразяването на корите, не заради промоците с 5 стотинки, а защото не ми е близо Лидъл, и ходим веднъж в месеца, или на два месеца. С нещата, които ядем оттам се запасявам по принцип , и си имам за това време.
Благодаря за мненията за замразяването.

# 1 626
Неотворен пакет кори често имам замразени,досега не съм имала проблеми след размразяването. Просто не знам кога ще ми потрябват, а обичам да имам всичко под ръка и като пазарувам взимам и бутам във фризера да има 1 пакет. Когато са отворени ,изсъхват и стават трошливи,затова винаги замразявам само неотворен пакет. Позната пък ми е споделяла че прави бъркана баница с такива начупени кори във форма за кекс

# 1 627
Тази сутрин рано рано купих от гроздето без семки в кутийки по 500гр., пишеше, че кутийката е намалена на 1лв. Взех две кутийки, таксували са ми ги по 2.99лв. всяка. Аз ли нещо не съм разбрала или са ме метнали на асмата. Ще ходя да се разправям, но чак късния следобед, че сме извън града и късно видях бележката. Питам, ако някой знае каква е промоцията и дали грешката е в мен.

# 1 628
Подсетихте ме за корите, че съм зарязала едни в хладилника не замразени, и ето резултата, мухлясали са, срока им е бил до 24. Simple Smile) Така е с истинските храни, липсва ми ходенето до Сърбия:
Скрит текст:

# 1 629
  • Somewhere far away
Да кажа мнението си за тези барчета

Ами ужасни са, прекалено сладки, уж нямали много захар, уж здравословни, глупости. Явно дори нещата, които пишат на етикета изобщо не са верни , защото  аз на вкус я усещам , бъкано е със захар.
 Повече няма да повторя!

# 1 630
Колко са големи тези ваши фризери.

# 1 631
  • софия
Да кажа мнението си за тези барчета
Скрит текст:

Ами ужасни са, прекалено сладки, уж нямали много захар, уж здравословни, глупости. Явно дори нещата, които пишат на етикета изобщо не са верни , защото  аз на вкус я усещам , бъкано е със захар.
 Повече няма да повторя!
+1. Като изядеш едно и започва да ти се гади.

Показаните от Леми кори и за мен са най-хубави. Има и едни други сръбски, които също са такива. Отдавна не купувам други.

# 1 632
Колко са големи тези ваши фризери.
Ами нашия е вертикален. Големичък е. Grinning
Някой нещо по моя въпрос с гроздето? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 633
Големи са на всеки според нуждите Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 13:33 от Lemy

# 1 634
  • Бургас / UK
Тази сутрин рано рано купих от гроздето без семки в кутийки по 500гр., пишеше, че кутийката е намалена на 1лв. Взех две кутийки, таксували са ми ги по 2.99лв. всяка. Аз ли нещо не съм разбрала или са ме метнали на асмата. Ще ходя да се разправям, но чак късния следобед, че сме извън града и късно видях бележката. Питам, ако някой знае каква е промоцията и дали грешката е в мен.

И аз вчера купих от същото грозде,но беше по 0,99лв. Даже ,първо, помолих на касата да ми видят цената,че от етикетите не можах да се ориентирам кое точно е на тази цена.В пластмасова кутийка с капаче-500гр. По 2,99 е другото ,в едни пликчета,които се теглят на грамаж.

Общи условия

Активация на акаунт