Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 907
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Пловдив
Аз видях ябълки по 6 и нещо килото и се отказах да купувам плодове от Лидъл.

Преди няколко дни взех в Лидъл български ябълки от 0,96 лв./ кг. Много хубави, от темата тук разбрах за тази промоция. Имаше и по-скъпи.
Някой има ли идея кога ще е на промоция авокадото в мрежа?

# 1 666

Някой има ли идея кога ще е на промоция авокадото в мрежа?
В К е намалено на 5 и нещо.

# 1 667
Да уточня, че не става въпрос за памет Simple Smile а за разни неразбории по върховете и бъгове по системата.
Не е оправдание, де.

# 1 668
Аз даже купих вчера за 79 ст./кг от ябълките които онзи ден бяха по 95 ст. Избрах си много хубави и сочни- имаше различни кашони и за момент се зачудих дали някой служител не се е объркал нещо...но видях, че и отдолу кашоните бяха 2 вида. Blush

# 1 669
Аз даже купих вчера за 79 ст./кг от ябълките които онзи ден бяха по 95 ст. Избрах си много хубави и сочни- имаше различни кашони и за момент се зачудих дали някой служител не се е объркал нещо...но видях, че и отдолу кашоните бяха 2 вида. Blush
Това е защото АЗ Sunglassesим писах на няколко пъти- където се дават препоръки за магазина и участваш за награда с  касова бележка( въпреки че изобщо нямам  представа  къде обявяват  печеливши?)- писах им  (само на два, три пъти Joy)като препоръка да има пробна и евтини български ябълки Grinning е, писах им и да има топла точка с ЕдинИ, ма сега ще кажете колко много мЪ мързи, а никът " мързелива" вече гледам е зает( дали успях да скрия текста,тоЗ последния?)

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 08:38 от Nil desperandum!

# 1 670
Добро утро!
Моля някой да сподели, ако види дамските жилетки от днес. Какъв е съставът и дали не са уголемени.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 10:42 от Анонимен

# 1 671
  • Велико Търново
Добро утро!
Още не съм стигнала до Лидл, но за днес имам мисия за кафе Коста. Дано не го разграбят докато се замъкна.
Сутринта си мислех, какво не съм виждала скоро намалено... Масло и хляб със семена и портала. Предполагам, че другата седмица ще ги има... Дано съм права:)
Спорна седмица!

# 1 672
Имам молба към някоя от софийските съфорумки, която е в Лидл сега или ще ходи до Лидл днес. Моля да ми пише на л.с.

# 1 673
Nil desperandum, надяваме се и на пробни значи... Grinning

# 1 674
В кои софийски филиали има тоалетни за клиенти? Спорим тук..а ми си върти че е ставало дума че има в софето

# 1 675
на Сточна гара има.

# 1 676
  • София
И новия магазин в Люлин има тоалетни. Големите магазини, които почнаха да правят последната година, всички имат.

# 1 677
Добро утро!
Още не съм стигнала до Лидл, но за днес имам мисия за кафе Коста. Дано не го разграбят докато се замъкна.
Сутринта си мислех, какво не съм виждала скоро намалено... Масло и хляб със семена и портала. Предполагам, че другата седмица ще ги има... Дано съм права:)
Спорна седмица!
Тъкмо щях да питам за кафето. Знам, че вкусовете са различни, но поне силно ли е и има ли кисела нишка?

# 1 678
В кои софийски филиали има тоалетни за клиенти? Спорим тук..а ми си върти че е ставало дума че има в софето

В магазина на бул. Стамболийски и Вардар също има и съм я ползвала.

За да не е съвсем без хич - тая седмица бих се разходила за агавето и пържолите в петък, иначе съм пас отвсякъде Rolling Eyes

# 1 679
Ако ни сложат пробни и тоалетни, сигурно ще спя вече в Лидл. Joy
Има ли някакъв шанс да се появят жилетки с копчета и нормална държина? Метър и двайсет с вдигнати ръце съм и тая нова мода ми бърка в здравето, а липсата на копчета сериозно ме озадачава... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт