Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 935
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Пеликания
Мнение за ел. подложка за легло?

# 1 681
  • В полите на Витоша :)
И в Лидл на Тодор Каблешков и в Борово има тоалетни.

В събота ми направи много неприятно впечатление една касиерка в магазина в Борово. Едно много мило детенце стоеше пред касата и ме попита съвсем любезно "Извинете, събирате ли стикитата", а касиерката изсъска "Изчезвай! Казах ти нещо!". Попитах я какво става и много бързо смени тона, било го "помолила" да се изтегли към изхода и да не притеснява клиентите...

# 1 682
Вчера май се коментира се кетчупа на Кания. Видях, че при нас има от 1 литър, но не съм го пробвала. Та, как е на вкус? Заслужава ли си?

# 1 683
Ние сме много доволни от тях. Simple Smile

# 1 684
  • София
И новия магазин в Люлин има тоалетни. Големите магазини, които почнаха да правят последната година, всички имат.

Kъде са? АЗ съм си заплес, и не съм се заглеждала до сега (мислех, че нямат), но да си знам за всеки случай.

Харесала съм розовият джегингс от брошурата, и жълтия пуловер. Дано и на живо да "хващат" око.

# 1 685
  • Бургас / UK
Тази Био напитка , не е ли мляко ?
Скрит текст:

Хвърлих око  на цвеклото, кисело и прясно на Верея ,Листерин.

# 1 686
Био кокосовото масло Vita D’or с аромат ли е или е обезмирисено (за Драгон знам, че има без аромат, интересува ме конкретно това в Лидл)?

# 1 687
Не в смисъла на мляко, ядковото мляко се прави от съответните ядки и вода. Готовият продукт наподобява мляко,но е ядкова напитка.
Мисля,че тези имат добавка оризово мляко и захар,но съм ги гледала отдавна и не помня, вижте съдържанието отзад.

# 1 688
Био кокосовото масло Vita D’or с аромат ли е или е обезмирисено (за Драгон знам, че има без аромат, интересува ме конкретно това в Лидл)?
Малкото бурканче е с аромат

# 1 689
  • Велико Търново
Sunny112233, кафето се харесва в нас. Сравнително рядко купувам такова и то от други магазини ( малки за кафе, пури и цигари). На мен ми киселее, но мнооого леко. За сила според опаковката е 10/12.

# 1 690
Малкото бурканче е с аромат
От предното зареждане взех 2 големи буркана- и те са със същия уникален, божествен (поне за мен) кокосов аромат. Simple Smile

# 1 691
  • Пеликания
Ние сме много доволни от тях. Simple Smile
Много благодаря Hug Не се замислих даже след като видях отговора Grinning

# 1 692
Много благодаря за отговорите, само че търся без аромат, че да не се усеща при готвене. Сигурно и това е хубаво, но ще е някой друг път...

# 1 693
Пускат без аромат в Кауфланд понякога, около 18-19 лв идва големият буркан. Имам, но на мен ми е като мас...само цената друга Grinning Затова солени неща готвя с друго- мас, масло, зехтин...

# 1 694
Чудя се става ли за пържене на кюфтета (за капризно дете)?
Скрит текст:
Без аромат има сега 1 л във Ф. , за 16 лв мисля че беше.

Общи условия

Активация на акаунт