Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 935
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
И новия магазин в Люлин има тоалетни. Големите магазини, които почнаха да правят последната година, всички имат.

Kъде са? АЗ съм си заплес, и не съм се заглеждала до сега (мислех, че нямат), но да си знам за всеки случай.

Харесала съм розовият джегингс от брошурата, и жълтия пуловер. Дано и на живо да "хващат" око.
До входа са тоалетните.

# 1 696
В кои софийски филиали има тоалетни за клиенти? Спорим тук..а ми си върти че е ставало дума че има в софето
В Борово и на Луи Айер има със сигурност.  В Княжево и в Овча Купел няма.

# 1 697
Благодаря на всички...☺

Мери, синът го харесва кетчупа. А и у нас много върви. За това този от литър ми е перфектен. Два вида е - мек и лют.
Не смея да препоръчвам. Вземам го за вкуса на сина който харесва пет неща на кръст.

# 1 698
  • софия
В кои софийски филиали има тоалетни за клиенти? Спорим тук..а ми си върти че е ставало дума че има в софето
В магазина на бул. Стамболийски и Вардар също има и съм я ползвала.
Има, но е за сградата, в която има и други магазини, т.е. не е изградена от/за Лидл.

Купих кафе, нямаше голям интерес към него и шоколади Ритер, колкото да не излизам с празни ръце.

# 1 699
Дали има в Младост 2 не мога да кажа, защото не съм търсила специално, но не съм и забелязала.
В Ринг мол е в мола, там си има отделни помещения, както във всеки мол.
В Студентски е много странно разположен/разгърнат магазина, почти съм сигурна, че нямат отделни тоалетни, иначе е в сграда, която има и друго предназначение, т.е. не е отделен магазин.

# 1 700
Аз се точа на зеления джегингс, черната дънкова пола... Някой мерна ли ги ?

# 1 701
Има, но е за сградата, в която има и други магазини, т.е. не е изградена от/за Лидл.

Е, да, от времето на Рамстор си я има.

А ядковото не е мляко, точно заради добавките. Погледнах в събота, като ходих (бяха ги заредили вече) тази с бадеми. На първо място в съставките беше някаква захар, кокосова ли беше, тръстикова ли... Не ми хареса съдържанието и си взех овес на промо и от него си направих ядково мляко.

# 1 702
Яке 42 номер по лидълската номерация на кой бг размер отговаря? 42 е по ит и някаква друга номерация, но дали и по нашата на това отговаря или е по-скоро 46?
Феникс, зависи по отношение на какво е капризно детето- не вярвам да има някакъв специфичен вкус/мирис обезмирисеното кокосово масло. Ако това те интересува.

# 1 703
Яке 42 номер по лидълската номерация на кой бг размер отговаря? 42 е по ит и някаква друга номерация, но дали и по нашата на това отговаря или е по-скоро 46?

Между 46 и 48, понеже според мен лидлските/немските са малко уголемени.

# 1 704
Да, кокосовото без аромат няма никакъв аромат, но се чудех дали си заслужава опита, не знам как се променя при нагряване, дали би повлияло по някакъв начин на много чувствителните вкусове ...

# 1 705
Кокосовото масло е ок за готвене и , според мен, е неутрално на вкус. По-неутрално от олиото със сигурност.

# 1 706
Ако е вярно, че е по-добре да се пържи с кокосово масло, бих пробвала. Предпочитам да правя за децата кюфтенцата печени, но понякога се налага да се разнообрази малко, смесените свинско-пилешки (или пуешки) стават по-вкусни, ако са изпържени.

# 1 707

Е, да, от времето на Рамстор си я има.

А ядковото не е мляко, точно заради добавките. Погледнах в събота, като ходих (бяха ги заредили вече) тази с бадеми. На първо място в съставките беше някаква захар, кокосова ли беше, тръстикова ли... Не ми хареса съдържанието и си взех овес на промо и от него си направих ядково мляко.
Как се прави мляко от овес?

# 1 708
Кокосовото масло е с близо 90% наситени мазнини. По-добре с олио или други течни мазнини да се пържи. Може само за аромат и вкус да се сложи половин-една лъжица патешка мазнина към олиото при пържене на картофи примерно.

# 1 709
  • Стара Загора
Нуделите с яйца пускали ли са ги преди и ако да - как са?

Общи условия

Активация на акаунт