Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 851
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 815
Леми, ние си имаме раница, хладилник и...май е бормашина/винтоверт другото... Joy И още две неразопаковани стикита, бях забравила. Грознички са ми на мен, а за триона- детето попита какво е това и сигурна ли съм.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 816
У дома миксерчетата са ни в повече.
Вчера пред мен клиент пазарува и сметката му е почти 20 лева, без няколко стотинки. Поиска си стикито, но касиерката каза, че не му стигат покупките. Клиентът пожела да се извика управител и се извика, но не идваше. Касиерката обслужи следващия клиент, после мен и докато ме обслужваше му подаде 1 стики, че май управител така и така няма да дойде.

# 1 817
Тета , пробвала ли си да вземеш от най-обикновената горчица и да сипеш в изсъсканото шише от малкия кетчуп - просто идея давам ( не че си искала , де..., ама знам какво е капризно за ядене дЯти).Тази горчица по я харесвам от другата в стъкленото бурканче , таз е мека , а френската е доста серт.
Скрит текст:

У нас е на почит лютия голям кетчуп и затова мога да сложа снимка на неговия състав ( май не се чете , извинявайте !)
Скрит текст:

Някой питаше за състав на кърпичките за очила- на дъното на кутията пише това :
Скрит текст:

# 1 818
На мен пък днес сметката ми беше 98 лв. и нещо и без да съм си искала касиерът ми даде 5 стикита. Била съм свидетел и как касиерка пита клиент дали иска да си вземе нещо дребно, за да стигне сумата за още едно стики.
Иначе моите днес от 5 - 4 бяха четката за зъби. Simple Smile Аз ги раздавам на едни първокласници и са много щастливи..

Тези дни ще върна виброчистачката, но да питам пак преди това - има ли други, които я купиха, пробваха? Да не би в мен да е проблемът..

# 1 819
Мисля, че някои служители са прекалено стриктни. Преди няколко дни направихме сметка 37лв и въпреки че детето беше с нас не му отпусна душата на служителя още 1 стики, а за 3 лв разлика едва ли е проблем.

# 1 820
Мили дами, имам един мъжки въпрос и ще помоля и Търтийн и Мишка за помощ дори, защото ми поставиха задача с повишена трудност. Grinning Издирвам отделна Акумулаторна батерия 12 волта за инструментите, които се предлагат, например винтоверт. Ще приложа снимка на това чудо, като доколкото разбрах, буквите в името на самия модел нямат значение (при търсене в Гугъл ми излизат няколко различни), стига батерията да е с този волтаж. Благодаря предварително на тези, които биха ми помогнали в този лабиринт! 😊
Редактирам, за да добавя, че трябва да е 2 Ah и я намерих в Lidl service сайта, има IAN: 331420. https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-2AED5B99-3A553C2B/lsp/h … %20PAPK%2012%20A2
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 22:02 от Contempladora

# 1 821
Мисля, че някои служители са прекалено стриктни. Преди няколко дни направихме сметка 37лв и въпреки че детето беше с нас не му отпусна душата на служителя още 1 стики, а за 3 лв разлика едва ли е проблем.
Още първите дни бях пратила ММ на пазар и при сметка 119.99 са му дали 5 броя и той нашия не си поискал шесто, въпреки че го бях предупредила. Добре че детето още е малко и не е съвсем полудяло по темата Simple Smile

# 1 822
Аз като пазарувах с детето миналата седмица сметката ми беше 19 и нещо( бях изчислила да е над 20 ама бях забравила нещо) , взех едно шоколадче от касата без да гледам цената и за 30 ст.не ми стигна и момчето ми даде стики. Ден след това при сметка 29 лв.не ми даде жената на касата и след като си потърсих последва един злобен поглед и проследяване на сметката на монитора и троснато ми го даде, даже и не разбрах какво направих 😀😀 Та явно наистина си е до филиали относно раздаването.

# 1 823
Та явно наистина си е до филиали относно раздаването.
Според мен е до човек

# 1 824
Да,права си. Най-вече до човек.

# 1 825
Скрит текст:
Не, не е до човек, в нашият филиал никой не смее да дава стикита неправомерно. Регионалният ни е изключително взискателен и прави сериозни проблеми за всяко нещо. Ние сме подписали документално, че познаваме правилата на промоцията и ще ги спазваме, ако постъпи оплакване от клиент, че сме дали стики неправомерно и с камерите се потвъри сме уволнени и това било нареждане от централата. Но явно има доста сериозни разминавания между Кабиле и Равно поле, водя се по нещата, които 13 споделя относно работата. Пък всичко си е до регионален, от тях зависи страшно много относно начин на работа, работна атмосфера и т. н., а нашият е кофти човек, някой хора си тръгнаха заради него. И не ми обяснявайте, че във вашата работа ще нарушите изискванията, защото сте добър човек и ще си рискувате работното място. Пък и не ощетявам никого като спазвам правилата, за да се квалифицираме кой е човек и кой не е.

И да не е само спам, от понеделник стартира Лидл плюс и за клиентите.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 23:17 от mishka88

# 1 826
  • Пловдив
И според мен си е до човек.
Сметката ни беше 27 лева и при подаването на стикито, се заговорихме с мъж ми, че трябва да го скрием до следващия пазар. Момичето на касата се засмя и попита колко деца имаме. След като казахме две, просто подаде още едно пакетче Heart
Днес пазарувах за над 40 лева и друга касиерка даже не ми даде пакетчета, та се наложи, да си ги поискам. Даде ми ги, но ме изгледа много лошо Imp Мислих си, дали да не пиша, но здраве да е - може в момента нещо да не е била на кеф Rolling Eyes Всеки ден съм в магазина, та със сигурност ще мина пак през нея, когато е на каса и ако се повтори, то със сигурност ще се оплача

# 1 827
  • София
На мен вчера в Дружба ми дадоха 5 за сметка 101 лв и то кое от кое по-хубави. Много усмихната и любезна касиерка, не ми хвърляше продуктите, вече все при нея ще се редя като я видя. По принцип съм без късмет и даже тръсках, че като нищо и празно да ми се падне, но останахме приятно изненадани после. Купих си жилетка М размер, чака в прането.   Термоклин си купих, че много ги харесвам и другото са стандартни неща. Пастървата мм много я обича и вече нищо не е останало от нея. Имаше и пуловери с връзки, ама това вчера, не знам днес как е. Със сигурност имаше жълти, зелени, черни и розови жилетки и пуловери. Исках да видя дамските дълги якета, ама така бяха нахвърляни в кошовете детско, късо, дълго, дамско, че ми се отщя и там да ровя... Чакам с негърпение брошурата всеки четвъртък, че малкото има нужда от дрехи с дълъг ръкав, пижами, блузи, ще видим дали ще ги дочакаме техните.

# 1 828
Не сте ли забелязали, че на екрана на касата пише колко стикита се полагат за съответната сметка. Може да нямат право да дават повече, да им се водят, не знам.

# 1 829
Те тези,които раздават повече може да са от клиенти,които не са си ги взели.Ако има 30 събрани,какво да ги прави,ако няма личен интерес,ще даде и още едно при сметка 38 лв,примерно.

Общи условия

Активация на акаунт