Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 861
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 800
  • На изток от Ада
Имам 3 джегингса от 3 пускания, не са мръднали от прането.

# 1 801
  • русе
Има ли канела ,или пак  са я изтеглили?

# 1 802
Имам 3 джегингса от 3 пускания, не са мръднали от прането.
Да,реших да ги оставя,ще се слабее.

# 1 803
  • Light of Zartha
Аз пък отидох за джегингс, а се прибрах с дънки. Бяха опоскали всичко, като кокошки! Дънките ми се сториха ужасно малки, но се оказаха супер еластични и комфортни. Направо ми залепнаха.

# 1 804
Много благодаря на съфорумката за моливите, ако никой тук не пише за София - ще съм безкрайно благодарна ако ми ги изпратите от Пловдив!

# 1 805
Момичета, някой видя ли въобще жълтият пуловер с връзките да го има в магазина?

# 1 806
  • Пловдив
Не те разбрах...какво ще вземаш и на кого ще пращаш....
Грешката е моя, че не поясних - между моя и поста на gerypo има друг и не се разбира Simple Smile

gerypo, пиши ми на ЛС номер или мейл, (ако го проверяваш редовно), че да звънна/пиша, ако има налични като съм в магазина

# 1 807
Момичета, някой видя ли въобще жълтият пуловер с връзките да го има в магазина?
Видях го във  Варна вчера,днес имаше три пуловера на кръст.

# 1 808
Докопах розов джегингс 40, но ми е голям, набира се по краката. 38 нямаше никакви, за да взема за сравнение. Видях жълти жилетки 40-42, бяха останали 3 броя. За Борово става дума.

# 1 809
  • Light of Zartha
Ако някой се е запътил към студентски, да знае, че няма абсолютно нищо останало. Нищичко!

# 1 810
При нас още вчера в ранния следобед нямаше почти нищо от дрехите... Имаше само една-единствена пижама XS... Да вземат да отворят мини филиали с нехранителни стоки само и с повече бройки от артикул. Интересът очевидно е голям и то към голям диапазон от предлаганите продукти. Simple Smile

# 1 811
Много благодаря на съфорумката за моливите, ако никой тук не пише за София - ще съм безкрайно благодарна ако ми ги изпратите от Пловдив!
Моливите са обикновени в металната кутия, не са акварелни. Аз също чакам акварелните, но още не са ги пускали.

Канелата е отлистена.

При нас има абсолютна забрана за даване на стикита, без да са изпълнени условията, заплашиха ни с уволнение. Понеже все се случва някой от опашката да пусне оплакване, че видиш ли на детето сме дали, а на него не и сме го дискриминирали. Дори когато клиент не си вземе стикитата, го моля да ги вземе и подари на някое детенце, защото аз нямам право да го направя. Не е приятно, когато има родител с две малки деца, а му се полага 1 стики, но се налага да си пазим работата.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 19:37 от mishka88

# 1 812
В кой Лидл се работи със заплаха? От уволнение? Не ми отговаряй, колега, знам, че всичко е според местна почва,  мениджър, регионален и тЪ нЪ.
За десет години служба , никой не ме е заплашвал. Така в Лидл не се работи. Не казвам, че колегата си измисля, пиша го, за да се замисли. И не ми е приятно, когато чувам или чета такива коментари.. Кофти “вкус” оставят, а такъв вкус не е качество.
Ако клиент ми остави стикито си, то си седи там, не го прибирам. Следващият ако прояви интерес и го поиска, казвам, че всъщност вече е негово и всички доволни. Ако пак го оставят... и никой не взима, знам, че имам да давам. И давам. Толкоз.
Разбира се, не злоупотребявам и не прекалявам. До служител си е.
Имаше “ексцесии” през минали години, да. Но всъщност е въпрос на съвест и до служител, управител, като цяло филиал Simple Smile

# 1 813
Някой взе ли си инхалатора да даде мнение от първа ръка? И ако има някакви параметри - скорост, размер на частците, компресорен ли е, аерозолен ли е? Тих ли е?
А парочистачката и моята седи в шкафа. Веднъж я пробвах.

ето тук са описани параметрите на инхалатора: http://medisana.bg/product.php?ProductID=17
добри са за компресорен. хубавото е, че става и за лекарства, както и че има няколко маски и накрайници.

нямам още лично мнение, само го включих да проверя нивото на шум. не е супер тих, както ми се искаше, има си шум от вентилаторчето, но се надявам да върши добра работа и детето да не се плаши.

# 1 814
С тези стикита, понеже е сигурно най-грозното, вече трети трион ни се пада. 🥴

Общи условия

Активация на акаунт