Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 116 060
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 890
Lemy,
Скрит текст:
видяла си вече..

Thirteen, вярно че сме в матрицата.... поне за ремонт/гаранция на стоки ще е удобно.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 10:35 от fenyx

# 1 891
  • Мадрид / София
Нееее, това е твоята дигитална карта. Сигурно скреч картата ще излезе някъде в менюто, когато ти дадат такава.
Ето така изглежда при отварянето на приложението:

Обърни внимание на синята лента. Тя е активна и от нея се отваря RQ кода, който се сканира при плащането.
Няма и не ти дават физическа карта.

# 1 892
Чудесно начинание!
Дано проектът не се окаже твърде амбициозен за местните условия.
Имам предвид средностатистическия българин, който все бърза, мрънка, все нещо не разбрал, все не е съгласен.. за техническата част от изпълнението също имам съмнения, че в повечето случаи ще протича гладко.
Вече си представям, как някой стои с телефона си на касата и си иска веднага двете кила картофи бонус Laughing
Преди няколко дни имаше табели по касите, че е възможно да възникне проблем с картовите плащания.
Една дама стиснала стек тоалетна хартия обиколи всички каси, настояваше да плати с карта. Извикаха управител - който за 10 - ти път и обясни че проблема е на национално ниво - тя се тръшка, търси си правата, стиска Милдето и не мърда ! Толкова хора стоят и чакат, тя развява хартията и крещи хубаво да я видят всички, че е на зор явно?!
Дано служителите останат все така търпеливи и отстъпките си струват.

# 1 893
  • софия
Нееее, това е твоята дигитална карта. Сигурно скреч картата ще излезе някъде в менюто, когато ти дадат такава.
Ето така изглежда при отварянето на приложението:
Скрит текст:
Обърни внимание на синята лента. Тя е активна и от нея се отваря RQ кода, който се сканира при плащането.
Няма и не ти дават физическа карта.
Не разбирам. Знам как изглежда приложението и нямам въпроси. Обсъждаме скреч картите, не дигиталната карта или пластика.

# 1 894
  • Варна
На мен пък ми е тъпо това с телефона. Вечно трябва да нося телефон, вечно да свалям приложения. Въведете една карта като на другите магазини и толкоз, по-лесно е. Много мразя да ме "изнудват" да инсталирам сто приложения на телефона. И какво, в магазина портмонета, телефони, пари, карти, трябва да развявам сто неща, докато плащам. Звучи затормозяващо. Аз съм консерва, какво да се прави.

# 1 895
  • Мадрид / София
Лидл Плюс е приложение за телефона и това се обсъжда. Няма скреч карта. Струва ми се, че си останала с погрешно впечатление.

# 1 896
Много готино! С кеф ще го ползвам.

Скреч картите се получават при плащане (след сканиране на QR code),тъй, че чак тогава ще могат да се видят и ползват в приложението😉

# 1 897
Феникс, много си права, мерси.
Скреч картата явно ще се появи след като започнем да пазаруваме:

При нас при всяко сканиране на покупките получавате и отделна оферта или не, която е валидна еднократно.
Тази оферта се използва при следващото пазаруване ли?

И като Инка, ще има драми с народа, поне в началото 🥴
Месечинке, и аз съм консерва, много мразя да свалям приложения, обаче ей на, зарибиха ме 😸

# 1 898
Скреч картата изглежда така:
Скрит текст:
[\spoiler]
Излизат като сиво поле, което изтъркваш. Така получаваш нов купон, освен тези, които ги пускат всеки ден.

# 1 899

При нас при всяко сканиране на покупките получавате и отделна оферта или не, която е валидна еднократно.

Купоните си имат срок- примерно 7 дни, в които са валидни. Можеш и да не ги използваш при следващо пазаруване. Важното е да активираш купона, когато искаш да си го използваш.

# 1 900
  • София
Скреч картата изглежда така:
Скрит текст:
[\spoiler]
Излизат като сиво поле, което изтъркваш. Така получаваш нов купон, освен тези, които ги пускат всеки ден.
Ще си имаме ново забавление след билетите на Божков. 😂😂😂

# 1 901
kmalik, аз не питам за купоните, а за тази отделна оферта която получаваш, след всяко пазаруване, за което пише Ангела.

# 1 902
Доколкото разбирам идеята, купоните май е най-добре да се активират преди да се тръгне към магазина, че да не се забравят после, ако са били по-рано активирани ...
А скреч-картата изглежда, че ще е изненада с оферта след направено пазаруване.
Леми, моля 🤗,
Скрит текст:
радвам се че е било от полза .

# 1 903
Аз не питам за купоните, а за тази отделна оферта която получаваш, след след всяко пазаруване.
Да, тя пак е под форма на купон. Използва се както всички останали купони, които се пускат всяка седмица. При скреч картите се падат най- различни купони.

# 1 904
  • Мадрид / София

Месечинке, и аз съм консерва, много мразя да свалям приложения, обаче ей на, зарибиха ме 😸
Да, ползва се когато се активира и има определен период, в който може да се ползва, след което  изгаря ако не се ползва.
На нея ли казвате скреч карта?
За мен това си е оферта за еднократно ползване.

Общи условия

Активация на акаунт