Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 832
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 980
Брадата, жив и здрав футболиста! Приятен празник на фемилито Simple Smile

# 1 981
  • софия
Брадата, жив и здрав футболен математик!

Някой писа, че в чужбинските приложения сумата е с натрупване и дава допълнителни оферти.

# 1 982
Честит да ти е рожденика, Bradata!
Жалко, че нямат опция за натрупването при нас, но пък ще видим, може да решат впоследствие да стимулират редовните си клиенти.

# 1 983
Брадата, честит да е! Весел празник.

# 1 984
Брадата, честит рожденик! жив и здрав и мама хубави неща от лидл да му носи Wink

# 1 985
Има ли шанс да пазарувам с новите правила и отстъпки, но без смарт телефон? Просто нямам и не искам да имам модерен такъв.
Не, няма такава възможност, за вас остават офертите от брошурата.
А ако си направиш профил на друго устройство /примерно таблет/, разпечаташ си QR кода на хартия (която си слагаш в портфейла), и сканираш нея при плащане?

# 1 986
Аз много се радвам, че момичетата от чужбина споделят и техен опит, но да уточня, че тук приложението няма, поне засега, някои промоции и оферти  като чужбинските. Както например натрупване на сума. В Бг няма .
Да не стане объркване

Я, Нара, направо ме разби с въпрос. Но като се замисля- що не?
 Пробвай и ще споделиш тук Simple Smile

# 1 987
Е кажете сега не сме ли иновативна нация!
Много интересна идея, Нара, може да се направи при познат регистрация, ако Мариат няма къде, после да си разпечата.
Мисля, че след време, като натрупат история на покупките, ще въведат и тук опцията с бонус за над определен оборот.

# 1 988
Днес видях много интересен начин за използване на малките колички за пазаруване Laughing По-голямото дете, на около 4-5 г бута количката, таткото оглежда артикулите които ще купува....а в малката количка настанено по-малкото дете, на около 2 г може би... Bowtie Естествено, така сгънато, че подметките на обувките да са вътре, върху количката- да не си помислите, че някак е седнало детето с крачетата отвън...И голямото дете щастливо да бута все едно е бебешка количка Flushed
По отношение на олекотените якета- в малиновия цвят пробвах 3 бройки размер 42. Бяха с различна плътност- от тънко, до средно до доста плътно. Дори помислих, че съм се объркала с по-дългите олекотени якета- но не, еднакъв модел и номер бяха... Tired Face

# 1 989
  • София
В магазина в Борово беше пълно с якета. Толкова много, че не ми се ровеше, защото бяха без качулка. Имаше и няколко джегинкса, но малки размери. Имаше 2 жълти жилетки и няколко зелени. Разни рокли и др. За да не изляза капо си взех сьомга, Астониш и мокри кърпи за мебели и кухня, защото бяха намалени в акция.

# 1 990
А ако си направиш профил на друго устройство /примерно таблет/, разпечаташ си QR кода на хартия (която си слагаш в портфейла), и сканираш нея при плащане?
Аз имам една допълнителна идея към това толкова добро хрумване! Ако това проработи, бих си разпечатала и аз, после бих го ламинирала и пъхнала в портфейла/документите/закачила на ключовете и т.н., за да не става хаос и бавене с телефона, а да си имам една своеобразна физическа "карта". Месечинка май беше споделила, че предпочита реална карта, а и други дами изразиха такова мнение. Търтийн, дали би било проблем да пробваме така?

# 1 991
Мерси на 13  и мишка88 за информацията Simple Smile Приложението вече работи даже. Преди малко сестра ми успешно го е ползвала, и сега си има виртуална касова бележка за днешните покупки, и по този начин и сигурна 3годишна гаранция за инхалатора, без да се чуди дали ще загуби, или ще избелее бележката.

# 1 992
Да ,зависи какво е указанието за служителите. Иначе това е код, който дали се чете от екран или хартия не би трябвало да е проблем.

# 1 993
Инсталирах и аз и ми изскочи въпрос. За купоните вече разбрах, че се активират. А за офертите нужно ли е нещо да активираме ние или просто при сканиране на кода, се отразява намалението в системата и си излиза автоматично?

# 1 994
За офертите нищо не активираш. Те са си активни през цялата седмица. От теб е нужно да си сканираш плюс картата на скенера при касирането. Дали в началото на касирането, по средата ... няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт