Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 841
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 965
Във Франция от 08.10 - безконтактния дозатор за сапун, нали търсехте, значи след седмица - две може да има и тук.

# 1 966
За логването казаха, че трябва всеки ден, а не всеки път.

# 1 967
Не , за друго говорим- имаше потребител с проблем, искаше му ново логване.

# 1 968
Извинявам се тогава.

Сега разгледах подробно приложението. Купоните, както казахте, са еднократни. Обаче офертите могат да се използват няколко пъти в периода, те не се активират предварително.

# 1 969
  • Велико Търново
Запалихте ме да погледна във френския Лидл. От 8.10 зареждат коледни неща там. Лелееее, годината свърши!

# 1 970
Лелееее, годината свърши!
Това е добра новина Wink дано следващата година е по- добра

# 1 971
Нещо друго трябва ли ти?
-Да ме прегърнеш, да ме обичаш и да сме завинаги заедно!
-От Лидъл, от Лидъл треа ли ти нещо?😂

# 1 972
Да, вече почват и с коледните неща там. Но не всичко, което идва след там - тук, върви в този ред, гледам, че има пък артикули, които сега или миналата седмица предлагаха при нас, а пък следващата ще са във Франция. Не мога да им хвана съвсем системата, но като цяло съм забелязала при нехранителните неща, които идват след седмица или две после към нас.

# 1 973
Има толкова хубави ботички във френската брошура! За такива ли говорехте по-назад или са друг модел?

# 1 974
Спомня ли си някой кога пускаха портфейлите от ест. кожа?

# 1 975
  • София-Младост
Спомня ли си някой кога пускаха портфейлите от ест. кожа?
Според гугъл, в началото на декември.

# 1 976
Похвалвам ги, преди време взех един дамски и е много добре (за голяма чанта), естествена кожа, за цената си беше идеално.

# 1 977
Съфорумката говори за плащането чрез телефон, смарт часовник, ключодържател. Някой банки предлагат такива услуги. Вместо с безконтактна карта, доближават устройството до ПОС терминала.
Точно, един пич пред мен плати с телефона.

# 1 978
Аз след като се регистрирах и запаметих паролата с телефона, повече не съм се логвала. Като си влизам в приложението, всеки път ме поздравява с добър ден или вечер наименовайки ме Stuck Out Tongue Winking Eye
Колегата бутна приятелско рамо за въпросите.
Само и аз да спомена, че офертите многократно се използват, купоните еднократно. Най- добре си активирайте купоните още в началото на седмицата да са готови. Аз един път не бях, че се наложи да чакам близо десет минути, засилена да пазарувам,докато се активира купона.

# 1 979
  • Бургас
Я виж Брадата де се бута....втора си бре момиче. Аз съм първа...
Първа наранайци! Аз пиша, че ще съм първа от темата във филиала на тринайската, а там нимойш мъ превари Stuck Out Tongue Winking Eye Жалко че няма да се натрупва и тук сумата от покупките. Най-накрая щях да се похваля, че се грижа за бюджета, като съм през ден в Лидл и ми се смеят касиерките, ако сметката е под 50лв JoyJoyJoy

Новата тема ще я пусна утре, че днес имам рожденик. Ще гледам да добавя инфо и картинки за новата екстра Wink

Общи условия

Активация на акаунт