Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 846
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 830
Скрит текст:
Не, не е до човек, в нашият филиал никой не смее да дава стикита неправомерно. Регионалният ни е изключително взискателен и прави сериозни проблеми за всяко нещо. Ние сме подписали документално, че познаваме правилата на промоцията и ще ги спазваме, ако постъпи оплакване от клиент, че сме дали стики неправомерно и с камерите се потвъри сме уволнени и това било нареждане от централата. Но явно има доста сериозни разминавания между Кабиле и Равно поле, водя се по нещата, които 13 споделя относно работата. Пък всичко си е до регионален, от тях зависи страшно много относно начин на работа, работна атмосфера и т. н., а нашият е кофти човек, някой хора си тръгнаха заради него. И не ми обяснявайте, че във вашата работа ще нарушите изискванията, защото сте добър човек и ще си рискувате работното място. Пък и не ощетявам никого като спазвам правилата, за да се квалифицираме кой е човек и кой не е.

И да не е само спам, от понеделник стартира Лидл плюс и за клиентите.
Първо, да кажа че не съм искала да засегнат никого с това ми изказване. Но е факт, че едни дават, други- не. Във филиала , в който пазарувам дамата си ми пожела лек ден и толкова. Помолих си за стикито, защото и моето вече си ги чака. Бях без детето. Абсолютно нормално и правилно е да спазвате правилата! Това е вашата работа, подписали сте си нужните документи.
Второ- напълно разбирам, дори съчувствам , на всички служители покрай такива промоции.
Трето- айде, хаирлия да е, дано Лидл плюс е добро приложение Simple Smile

# 1 831
  • Мадрид / София
Много трудно се работи с токсични началства. Миналата година дойде една такава и ми беше началничка. Търпях я от няма накъде, но коства. Е, накрая ме пратиха в друг филиал и там си е друга работа с разбрани началства когато се работи.

# 1 832
По случай стартирането на Лидл Plus приложението, са заключили купоните и офертите до 05.10.
Не зная каква е идеята, но да видим как ще потръгнат нещата.
Вече сме обучени да ви отговаряме на въпросите относно случката. Така че, дерзайте и дано ви хареса Simple Smile

# 1 833
  • Бургас
Тоест в понеделник ме чакате с вип-оферти Grinning Grinning Grinning

# 1 834
Тоест в понеделник ме чакате с вип-оферти Grinning Grinning Grinning
Разбира се, винаги на вашите услуги! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 835
  • софия
Кафето Costa.

Харесва ми - горчиво, не най-плътно (това  е дълго), ароматно.
Еспресо

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 07:48 от zvаnchе

# 1 836
Я виж Брадата де се бута....втора си бре момиче. Аз съм първа...

Денилче, пробвах душко, сипвах в старо шише, ама не е същото...аз съм мързелива знаеш, искам наготово Simple Smile

# 1 837
Цвеклото от кога беше? При нас и вчера нямаше.
Алина, няма как да са зачислени стикитата на касиера, защото бях свидетел как свършиха на едната каса, касиерът стана, отиде до друга заключена каса, грабна с шепата стиките и продължи да работи на своята си каса.
13, не разбрах на какви въпроси ще ни отговаряте.

# 1 838
  • Стара Загора
За приложението ще отговарят на въпроси. Не ми дава да се регистрирам на мен, след избора та магазин. Ще пробвам след няколко дни пак да го изтегля.

# 1 839
Къде да търся приложението? На сайта ли? И ако видя нередност, може да ги питам чрез него за конкретната случка, така ли?

# 1 840
Приложението се изтегля от Google Play / App Store.Заглавието му е Lidl Plus.
Избираш един от магазините на Лидл, регистрираш се. Ще трябва да получите SMS код, потвърждавате с него регистрацията си.
Препоръчвам на всяко пазаруване да си сканирате картата на касата.
Ако имате някакви въпроси, може да се обръщате и към хотлайн- а.

# 1 841
Ще взема да го изтегля и аз, че ми стана интересно. Това ли сваляте?

# 1 842
  • Пловдив
Карта за отстъпки ли е това...? Какво по-точно, че пак не съм рабрала аз Simple Smile

# 1 843
Аз пък помислих за онлайн доставка, а то за какво е това въобще?

# 1 844
Карта за отстъпки ли е това...? Какво по-точно, че пак не съм рабрала аз Simple Smile
Да.
Сега ще изчезвам да работя.
Ще ви прегледам после и ще отговарям.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт