Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 666
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Дами, имайте предвид, че подуването се получава от некачествен филър или недобро поставяне (както беше при мен) или при прекалено много натъпкан материал.

Ако лицето се остави без да се пипа за 1 2 години, няма да има и помен от филъри.
Дарина Павлова със сигурност се боцка през 5-6 месеца.

# 376
Може ли мнение за Мария Тончева? Тя е дерматолога на Деси Стоянова от Преди Обед. За мен Деси е най-естествената и красива жена, затова търся подобен естествен резултат. Някой ходил ли е при др. Тончева?
Нямолко процрдури  съм правила при доктор Тончева, доволна съм !
Мезотерапия, филър и плазмотерапия съм правила. Държи на естествения резултат, Работи с Филорга.

# 377
KPP Аз повече няма да слагам нищо при Трендафилова, и въобще в Дерма акт. За филърът вече се оплаках. Ботоксът още го чакам да почне да се усеща, да стяга, да се разгръща - нещо, неещичко. Дааа, знам за двуседмичния период, обаче след третия-четвъртия ден виждах разлика, а сега тц🥴 Явно е много деликатна, чак икономична. На процедурата ми обясняваше как медицинските е невъзможно да държи повече от 4-5 месеца и нещо съм се заблудила. Аз не си нося сама лицето, та не знам ли?! Имала е предвид, че неин ботокс не държи повече 😃
Кат за прИмоция, толко. Любимият лаф на баща ми "Евтиното излиза скъпо".
Предишните ми скули от Дерма акт Ванеска после ги разграждаше с ензима. Това ми беше втори и последен опит с тях.

# 378
  • София
Аз бях при Каляшева, значи ще си действам както ми е казала.
Последен въпрос - има ли значение как е най-добре да се приемат течности( от чаша, от бутилка или със сламка?)

Преди 5 дни сложих филър в устните при Каляшева, посъветва ме и ми показа как да правя масаж на устните.

# 379
И на мен ми казваше Трендафилова, че на нея ботокс не и дължи и наистина и на мен от техния не ми държи. При Денкова ми държа 8 месеца, но бях бетонирана и почти нямах мимика.

Иначе аз слагам там ботокс и на редовни цени и пак е същото (този в момента съм си платила 250 лв). Може би е от марката ботокс.
Бих пробвала и на друго място, но ме е страх от падане на клепач, сковаване.

Каляшева и Натиска как са с ботокса? Има ли дами с ботокс от тях, държи ли ви и най-вече има ли ефект повдигане на веждите?

# 380
Възможно е да е от марката, но е възможно и да е заради количеството.

Преди години Весела Райкова (още беше при Денкова) ме пое веднъж. Изнесе ми зарибяваща лекция за вампирския лифтинг и колко е важно естественото излъчване, човешкия облик, и какъв фен е тя на умерената намеса. И ми сложи толкова "умерено" ботокс, че след 2-3 месеца мимиката и човешкият облик започнаха да ми се възвръщат. 😀 Цъфнах при Денкова и невинно попитах дали не е сменила ботокса нещо. Не било от ботокса. Бетонира ме със същия чудесно и задълго. Щеше да е адекватно да даде и отстъпка в цената, предвид случилото се, но не би Simple Smile
Мнозина не са фенове на пластмасовата физиономия на Денкова, но всеки има различен вкус. Не е ли редно клиентът, който плаща, да прецени дали иска да запази човешките си вид или иска да се изпъне като нечовек? И като клиентът каже "повдигнете ми ъгълчетата на устата" това не означава "вместо ъгълчетата, направете ми едни долни бузи над назолабиала"😃 Аз много харесвам Таук точно затова, че преди да боцне 10 пъти пита и уточнява аз какво искам като резултат. Обяснява и той какво предлага. Накрая постига и двете. Устни при друг не съм и не бих правила, нагледала съм се на чудовищни корекции 😉

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 01:27 от Doro

# 381
Доколкото съм чувала от моите приятелки, първия път ботоксът държи по-малко. Имам чувството, че при мен до 3 месеца ще ме е пуснал, защото изобщо не ми е бетонирано челото и с усилие, но успявам да направя гневната бръчка. Някой по-нагоре беше писал за почистване на лицето. Аз от 3 години не си правя почистване, само с пилинги действам и съм по-доволна. Любимият ми е Джеснър. Лятото го правя на 2 месеца, зимата на 30 дни. Макар че всички са луднали по Биорепил, при мен нещо нямаше уау ефект.

# 382
Странна дискусия дали на 28годишни момичета им се резорбират филърите в сравнение с 50+годишни жени, които се помпят от десетилетие поне.
Аз сматам, че филърите остават и съдя от себе си. Не съм си слагала от 3 години, а устните ми като обем нямат нищо общо с непипнатите ми през 2012г. Сумарно съм посещавала дерматолози 4 пъти ( от 2013г до 2018г) и количеството не е фрапантно.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 09:07 от Фръц!

# 383
Преди време при консултация при Д-р Люси Попова, ми каза че си е правила образна диагностика на глава и лекарката и казала ела да видиш как ти “свети” цялото лице от филърите и Това две години след последно поставяне на такива.
Цитирам лекарката.

Скрит текст:
Ако вярвате в астрология да знаете Grinning
А иначе, откакто прочетох, че филърите не се разграждат, което е доказано с методи от образната диагностика, се замислих доста. В момента ще подновявам само ботокс при нужда и ще правя мезотерапии инжекционни, евентуално скинбустер.

"Филърите" .... е много общо казано. Филър = пълнител, в случая е важно какво е съдържанието, а то може да е много различно. Не е коректно да се обобщава така Simple Smile

Повечеро слагали филъри - ще потвърдят, че напротив - резорбират се. То е видно - имал си обем от пълнителя, който с времето изчезва. Това, което остава - може да е формирана съединителна тъкан , особено при поставяне с канюла, а именно тя и лифтира, и не е "чуждо" тяло. Филъри могат и да се капсулират. Тогава по-скоро не се резорбират, защото са изолирани и "недосегаеми". Вероятно има още варианти, аз за тези се сещам.

# 384
Но си трябва поддръжка и надграждане и да се започне рано, защото ако започнем на 40-45, когато кожата вече е повехнала и е загубила обем, ще трябват много повече средства.

Изобщо не е задължително това. Зависи си от състоянието на кожата. Аз на 33 започнах с апаратни процедури и безиглени мезотерапии. Бяха ми съвсем достатъчни тогава. С ботокс и филъри започнах на 40 г., след 2 неспящи бебета. Ботокс съм слагала общо 2 пъти в гневна и пачи крак. В момента съм преценила, че нямам нужда. Филърите които слягам годишно са доста под 2000 лв. Те са ми една минимална част от грижата за кожата обаче. И двете дерматоложки при които бях в Дерма акт казаха, че изглеждам доста по-млада от годините си, кожата е в добро състояние и да продължавам да се грижа за нея, както досега. Дори не ми препоръчаха допълнителни процедури.

И към Неви86, нямам снимки на които да е видима разликата преди и след лазера. Колеги и близки ми казаха, че изглеждам по-свежа. Несъвършенствата които боря, едва се виждат на снимка. На живо си ги виждам и ме дразнят, та ще мисля за още поне един лазер. Или микронийдълинг в клиника. Или и двете.

Загледала съм се и в Prophilo и много му се чудя. Видях го в ценоразписа на д-р Каляшева. Забравих да питам в Дерма акт дали работят с него. Снимките преди-след този филър са изумителни, чак нереално ми се вижда.

# 385
Аз имам хубава кожа и младолико лице.
На 35 сложих линейни конци, почнах чат-пат мезотерапии. На 41 сложих филър, на 42 надграждах тук-таме с филър и ботокс за 1 път.Сега съм на 43, за втори път ботокс слагам и Радиес ,който би трябвало да се резорбира и да гради колаген.
Изглеждам на 33 по думи на хората
Та исках да кажа,че до 35 нямах нужда кой знае каква от намеса

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 19:47 от ДХ3

# 386
  • Варна
Аз имам хубава кожа и младолико лице.
На 35 сложих линейни конци, почнах чат-пат мезотерапии. На 41 сложих филър, на 42 надграждах тук-таме с филър и ботокс за 1 път.Сега съм на 43, за втори път ботокс слагам и Радиес ,който би трябвало да се резорбира и да гради колаген.
Изглеждам на 33 по думи на хората
Та исках да кажа,че до 35 нямах нужда кой знае............
Определено няма нужда да се почва от много рано с ботокс и филъри според мен, на 27 както беше посочено по на горе, за да не се съсухрела кожата на 40-45.

# 387
Октомврийска оферта от Хил
https://hillclinic.com/promotsii/2-filara-teosyal-i-podarak-redensity-i/

Имате ли някаква представа колко струва при Ванеска корекцията на нос с мезоконци? Някъде ми е останало към 500 лв. Възможно ли е?

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 16:03 от Doro

# 388
ДХЗ, изглеждаш много добре. Филърите, радиеса и ботокса при един и същи лекар ли да правени? Снимката е след радиес ли?
Филър в кой части на лицето ти е слаган?

# 389
  • София
ДХЗ, изглеждаш чудесно, всичко е премерено, а освен това имаш чувство за стил. Като порасна, искам да приличам на теб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт