Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 695
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
......

..
Освен това ми се налага да контактувам с много докторки. Всичките си имат доволно бръчки, видими, лесно забележими и това ме кара да се замислям защо масово докторите не си пипат лицата......
И моите лични наблюдения са такива.
Вероятно са удовлетворени на друго ниво професионално, и за това повечето са над тези неща. Надали едни устни, скули, брадичка биха им повишили самочувствието.
Разбира се познавам и обратните случаи сред работещи в здравеопазването наблъскани с всичко възможно, ама са единици.
Лекарите по принцип си имат много високо самочувствие според наблюденията ми, друг е въпроса дали е с покритие.
С това си обяснявам че не си пипат лицата.

# 346
  • тук-там
Малко като обущаря със скъсаните обувки!  С удоволствие бих станала притежателка на перфектните зъби, но.... страхът е тоооолкова дълбоко насаден, та засега си джиткам само с що годе хубави предни.  Аз ще се въздържа този сезон от интервенции. Може би само ботокс в пачи крак. Имам за ползване Триполар стоп V и ми се ще да видя разликата от него. Не, че съм почнала, ама....от утре.

# 347
Искам и порцеланова кожа, и перфектно подредени зъби, ама няма. Правя каквото мога, има някакъв резултат, но съм много далече от това което искам.
По повод на финансовата част - не пия, не пуша, рядко излизам по заведения и смятам че мога да си позволя някоя и друга интервенция при дерматолог.
Последно правих лазер CO 2 в Дерма акт. На 5 ден почти всички корички са паднали. Кожата изглежда много свежа и доста загладена. За момента съм доволна, но ще трябва поне още една процедура за заличаване на по-дълбоките белези. Порите за момента са доста свити, но не знам дали ще останат така. Дано.

# 348
alex_jp, имаш ли снимки преди и след? И аз никога не съм се радвала на гладка, порцеланова кожа, но е прилична с регулярни пилинги и хидратация. Относно зъбите има какво да се желае. Мъдреците ми притискаха долния ред зъби, леко се разместиха и ме боли. Скоро махнах единия хирургично, но имам още един и събирам кураж да го махна. За съжаление само с брекети ще стане, но трябвало да сложим на двата реда, за да са симетрични. Едно, че е грозно с брекети, друго че са доста скъпи. Разговарях със зъболекаря за избелване, но той ми е съсед и едва ли не ми казва, че ще съжалявам, защото ще станат много чувствителни от студено и топло. Някой правил ли е избелване с шини?

# 349
Аз имам две избелвания с лазер и птез 2-3г ги избелвам с шини(моите са беши като цяло)
Няма при мен никаква чувствителност .Правя това от 17г.

# 350
  • Варна
Ако вярвате в астрология да знаете Grinning
А иначе, откакто прочетох, че филърите не се разграждат, което е доказано с методи от образната диагностика, се замислих доста. В момента ще подновявам само ботокс при нужда и ще правя мезотерапии инжекционни, евентуално скинбустер.

# 351
  • Варна
Два пъти са ми избелвани зъбите с намазване. Не знам как се казва метода.

Май беше през 3 години.
Нямам по - висока чувствителност.

Не ползвам през останалото време нищо друго за поддръжка - паста за зъби, избелващи глави и/или функция на електрическа четка за зъби.

# 352
  • София
Избелвала съм с шини и професионален гел, какъвто се ползва и за избелването с лампа. По принцип имам много чувствителни зъби и дори за 30 мин. с шината после и при дишане ме боляха. Търпях обаче, защото за няколко месеца от 1 бях стигнала 6-ца потъмняване. За няма и месец се върнах на 1. Скоро пак трябва да се измъча, но зъболекарката ми каза, че няма да издържа друга процедура. При всеки е индивидуална тази чувствителност.

# 353
Правила съм два пъти избелване с шини докато спя със закупен гел от стоматолог. И двата пъти с един и същи гел ги избелвах, но втория път се появи чувствителност, която успокоих с паста Sensodyne RAPID RELIEF.

# 354
И аз миналата седмица ходих на избелване на зъби, и аз не знам какъв е методът - с гел мажат и после ти светят с лампа. Имам и шини за домашно избелване, закупени от стоматолог със съответните гелове. Не съм имала проблем с чувствителността при тези методи, за сметка на това съм си докарвала чувствителност от избелващи пасти за зъби.

# 355
Това за чувствителността е до човека. С позната сме били при един и същ зъболекар и метод, тя три години по-късно все още се оплакваше, а при мен няма такова нещо .

# 356
  • София
И аз избелвах последно март в кабинет с лампа. По време на самото избелване ме прониза чувствително няколко пъти и това беше. После не съм имала никакви проблеми Simple Smile

# 357
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:
Ако вярвате в астрология да знаете Grinning
А иначе, откакто прочетох, че филърите не се разграждат, което е доказано с методи от образната диагностика, се замислих доста. В момента ще подновявам само ботокс при нужда и ще правя мезотерапии инжекционни, евентуално скинбустер.

"Филърите" .... е много общо казано. Филър = пълнител, в случая е важно какво е съдържанието, а то може да е много различно. Не е коректно да се обобщава така Simple Smile

Повечеро слагали филъри - ще потвърдят, че напротив - резорбират се. То е видно - имал си обем от пълнителя, който с времето изчезва. Това, което остава - може да е формирана съединителна тъкан , особено при поставяне с канюла, а именно тя и лифтира, и не е "чуждо" тяло. Филъри могат и да се капсулират. Тогава по-скоро не се резорбират, защото са изолирани и "недосегаеми". Вероятно има още варианти, аз за тези се сещам.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 12:14 от a.l.e.n.a

# 358
Аз също съм избелвала зъбите си при стоматолог  с гел и с лампа. Скоро не съм ходила и ме подсещате ,че трябва да отида отново. Относно чувствителността- при мен нямаше проблеми, но явно е индивидуално. Сещам се , че не съм ходила от 2г и на мамолог и там трябва да отида , важни са тези прегледи.
А за вида и белотата на зъбите имат значение много неща-  наследствеността, профилактика и грижи, също пуши ли чонек, даже при консумацията на червено вино и кафе съм забелязвала промени в цвета на зъбите. Грижата за здравето е нещо много важно, но се отплаща с времето.

# 359
  • Варна
Alena, да вярно, е, казах го обобщено, но е факт, че много трябва да се внимава и да не се прекалява. По един или друг начин филърите остават в организма ни. Дали ще се капсулира, дали ще мигрира.. Едва ли можем да предвидим какво ще стане след 20 години.

Общи условия

Активация на акаунт