Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 755
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Откакто шията ми започна да изглежда така:

съвсем забравих за лицето си. По-зле е по принцип, но не мога да я снимам както трябва. Би ли помогнал ботокс там как мислите? Моля за съвети какво може да се направи за такова повяхване и отпускане, иначе хоризонтални бръчки нямам още.

# 61
Yasemin, кожата ти има нужда от добра хидратация. Нямам представа ботокс как би помогнал, а и дали може да се използва в тази зона. Според мен има нужда от мезотерапия или бустер, няколко пъти през 1-2 седмици. И после подходяща козметика и евентуално козметични терапии в салон.

# 62
И според мен бустер ще свърши работа. Аз слагам на шия и положението е добро. Първоначална три поредни месеца по 1 мл и после поддържам през три месеца по един мл.

# 63
А бустерът в шия създава ли обем? Или само хидратира и освежава?

# 64
  • Варна
Днес направих hydrafacial и безиглена Guna. Доволна съм, кожата ми сияе, но не съм съвсем убедена, че ще продължа с безиглената. Мисля си че резултатът е по-скоро от hydrafacial. В интерес на истината предния месец правих процедура на Biologique recherche, която беше на половина на цената на hydrafacial и резултатът май беше пак същия. Хем съм доволна от резултата, хем се чудя заслужават ли си парите. 🤔 Дерматоложката ме пита на колко години съм, защото шията ми била като на 20 годишна 😀 пита ме какво правя за нея, че изглежда така добре и се наложи да си призная, че нищо 😀 даже обикновено ме мързи да нанасям там серуми и кремове. Дa не би това да е разковничето? 😀

# 65
На мен Трендафилова ми сложи Рестилайн в скули и назо, но за под очи ми препоръча Жуведерм волбела. Два пъти я питах дали няма да задържа вода /имах едно наум от коментарите от тук/ и защо не Рестилайн, тя каза, че жуведерм е най-лекия, а другите са по-плътни и че риск за задържане има винаги, но за мен мисли, че жуведерм ще стои най-добре. Каза, че няма проблем, че са различни филърите, стига да не са в една зона. Преди това правих консултация и с Михайлов, той също каза за мен Жуведерм волбела под очи. Ако имаме доверие на лекарите, явно преценяват за всеки пациент. Също и плътност на кожата гледа, как се държи след първата процедура и т.н.
Благодаря на КРР и Алена за съветите и мненията, бяха полезни!
Дори и Juvederm Hydrate ли ?

Записах си час за след две седмици , ще видим какво ще поставим , но не искам филър все още .
Жуведерм са филърите, които задържат най-много вода. Аз лично подпухват като питка от тях, като съм настинала.

# 66
Тук сме коментирали скинбустът на Ррстилейн, не филър под очите, ако добре помня.

# 67
Хоп и в новата тема.
Имам нужда от внимание на пачия крак, какво се поставя там?

# 68
Хоп и в новата тема.
Имам нужда от внимание на пачия крак, какво се поставя там?
Ботокс, мезотерапия, лазерни процедури.

# 69
  • Варна
Попаднах на информация, която ме гръмна.
Чудила съм се последните години, защо изглежда нетипично свежа за възрастта си 90+ години Стоянка Мутафова.
А тя последните 10 години си е слагала ботокс.
Не съм и допускала, че някой от 85-86 години нататък тепърва ще почне с подобни процедури.

# 70
Не само ботокс, кой знае какви филъри, лицето й изгреждаше подуто като след рояк оси. Дъщеря й и тя.
Всяко нещо прекалено е грозно, пък на преклонна възраст е и грозно, и нелепо.
Та на мен не ми изглеждаше "свежа", имаш много позитивен поглед 😉

# 71
На мвн ми изглеждаше добре, но не мисля, че е било само ботокс.
Все пак на преклонна възраст бе жената, но имаше вид .
Дъщеря й е другата крайност, ужасен вид и излъчване.

# 72
  • Варна
Е тя дъщеря ѝ е на почти 70,какъв вид да има... Ей тва не мога да разбера аз - уж ранно започване с ботокс и филъри =на превенция и после виждам някой над 70, който очевидно е започнал отдавна с тях и изглежда като кошмар. Почвам да се чудя не е ли по-добре да си остарееш нормално, отколкото да се правиш на восъчна кукла, каквато може би неминуемо ставаш. От друга страна примерно гледам напоследък Ева Лонгория и Дженифър Лопез и изглеждат супер без грим, особено Ева и съм сигурна, че и те блъскат яко ботокс и филъри. Онзи ден гледах снимка на Кортни Кокс и Лиса Кудроу една до друга - Кортни е като карикатура от опити да е млада, Лиса изглежда доста остаряла, но пак изглежда по-добре от Кортни.

# 73
  • в голямото село
Да споделя и моя първи досег до този тип интервенции - поставих ботокс на чело, гневна бръчка и около очите миналата събота в Дерма акт. Голям страх брах докато се навия, дори веднъж отложих и часът си.....Но всичко мина добре, нямах никакви странични ефекти като главоболие, кръвонасядания и синини.
От няколко дни обаче забелязвам, че сутрин клепачите са ми подпухнали, както и леко под очите. През деня подпухналостта в клепачите отминава, но кожата там остава леко отпусната, но леката подпухналост под очите остава. Забелязаха го и хората около мен.
Това според вас като страничен ефект от ботокса ли е и дали ще отмине? Нещо се паникьосах ...

# 74
  • Варна
Не само ботокс, кой знае какви филъри, лицето й изгреждаше подуто като след рояк оси. Дъщеря й и тя.
Всяко нещо прекалено е грозно, пък на преклонна възраст е и грозно, и нелепо.
Та на мен не ми изглеждаше "свежа", имаш много позитивен поглед 😉
Реално ли е, от телевизора ли не знам. Но На мен така ми и изглеждаше че Стоянка Мутафова имаше добър вид за възрастта си, за разлика от дъщеря си. Имам предвид разкрасителните интервенции.

Общи условия

Активация на акаунт