Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 656
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
И аз избелвах последно март в кабинет с лампа. По време на самото избелване ме прониза чувствително няколко пъти и това беше. После не съм имала никакви проблеми Simple Smile

При мен подобно. Аз избелвах с гел и лампа. Зъбите ми Не са чувствителни по принцип. Болката по време на процедурата на моменти беше нетърпима. До другия ден всичко ми мина и не са ми станали по-чувствителни зъбите.

# 361
Има направени проучвания /даже и клипове нагледно/, на направен ЯМР където се вижда ясно, че филърите остават, а не изчезват.
Просто се “разливат” в дадена област, може би резорбирани до известна степен, но са там.
Не сте ли забелязали при хора поставящи от дълго време филъри как се създава освен запълване на дадена област и едно подуване?

# 362
Има направени проучвания /даже и клипове нагледно/, на направен ЯМР където се вижда ясно, че филърите остават, а не изчезват.
Просто се “разливат” в дадена област, може би резорбирани до известна степен, но са там.
Не сте ли забелязали при хора поставящи от дълго време филъри как се създава освен запълване на дадена област и едно подуване?
Лично аз усещам вече лекото подуване и спирам за момента.  Да, нямам назобиални,имам подчертани скули но особено сутрин се чувствам подута. И забелязвам окръгляне на лицето.
Реших и си записах час за края на мсеца при д-р Ванеска за околочната зона. По нейна преценка иска нещо за фини линии и бръчиции и хидратация.

# 363
Може ли мнение за Мария Тончева? Тя е дерматолога на Деси Стоянова от Преди Обед. За мен Деси е най-естествената и красива жена, затова търся подобен естествен резултат. Някой ходил ли е при др. Тончева?

# 364
Днес за първи път си сложих филър в устните.  Да ви кажа хвана ме страх и си сложих на половинката половината 😁😁😁
Но в момента съм доста объркана... докторката каза от утре да правя масажи когато се сетя за една минутка.
А из интернет чета , че всякакъв натиск и масажи трябва да се избягват

# 365
Моят лекар не дава масажи.

# 366
И на мен ми казаха да не правя масажи, но може би зависи и от филъра.

# 367
Рестилейн е филъра, ако има значение

# 368
  • в 1001-та нощ
При мен и Ванеска и Михайлов са настоявали за масажи, но да, зависи  от продукта, и е коректно да се следват насоките на лекаря - той знае какво е инжектирано, с каква техника и какво е нужно. След това носи и отговорността.

Лекарят следва да покаже как да се правят масажите, за да са правилно направено - има техника, посока, сила ... Ако се прекали - мястото може да се травмира и да има отоци.

# 369
Аз бях при Каляшева, значи ще си действам както ми е казала.
Последен въпрос - има ли значение как е най-добре да се приемат течности( от чаша, от бутилка или със сламка?)

# 370
  • в 1001-та нощ
Както ти е удобно, но да не са горещи (течности).

# 371
При една моя приятелка със сигурност има натрупване на филъри. Тя заприлича на топка в лицето. Тя е на 56 г, няма бръчки, но изглежда потресаващо. Чуди се защо и е толкова дебело лицето и мисли, че е от кг. Но не е, защото изглежда много неестествено. Прави я д-р Денкова от години.

# 372
Не мисля, че филърите не се разорбират. Всички са луднали по филмчето с ЯМР, но това е един случай (или няколко, не съм го гледала). Всеки организъм реагира различно. На мен лично до година и половина ми се разорбират напълно и няма никакво подуване подпухване. Като добавим и благоприятния ефект, който дава на кожата ми (силна хидратация и става като порцеланова), аз виждам само позитиви. То и кислорода ни убива, но го дишаме Simple Smile

Момичета, аз откакто слагам филъри (от три години) не съм била на почистване на лице. До днес. Падна такова стискане, че по едно време се изплаших, че ще ми размести скулите, назото и под очите. Сега се гледам в огледалото и като че ли всичко си е на мястото, обаче ако искам да се почиствам на месец и половина дали няма да повлияе на трайността, мигрирането на филърите.
Уж в Дермаакт казват, че дермабразио може да се прави през месец и не влияе на филъра, но знам ли... Някоя от вас прави ли ме антично почистване на лице?

А този пуст ботокс хич не ми държи... Сложих преди 3 месеца и вече като вдигна вежди, ми се бръчка челото. При вас колко държи? При Георгиевски като слагах, ми държа близо 8 месеца, но той ме беше бетонирал яко. Трендафилова слага по-деликатно, но не държи...

Относно разходите за поддръжка, аз слагам филъри, ботокс и бустер (гледам през 3 месеца). Сметнах, че ми излиза 2000 лв на година. Това са 150 лв на месец, което за мен не е нищо, предвид резултатите и самочувствието, които дава. 150 лв всеки месец ги даваме за глупости. Най-малкото, ако сме пушачи, можем да спрем цигарите, в името на това да сме красиви Simple Smile
Аз обаче си следя промоциите в Дермаакт гледам да се вписвам в тях, отделно допълвам филтрите с бустер, за да държат година, грижа се за кожата си с хидратация (всяка седмица си правя процедури с втриване на серуми, маски и т.н). Но си трябва поддръжка и надграждане и да се започне рано, защото ако започнем на 40-45, когато кожата вече е повехнала и е загубила обем, ще трябват много повече средства.
Аз започнах на 27, сега съм но 29

П.С. Неви, Денкова според мен разрежда филърите и ботокса с нещо. В интерес на истината, аз като ходех при Георгиевски, бях като подпухнала топка, а хем тогава сложих само 0.5 в бузи и 0.5 под очи. Сега, като си гледам снимки от този период, съм като питка. В момента няма нищо такова. Правех се с Juvederm.
Отделно и след поставянето на филърите близо по 2 3 месеца ходех с лек отток, а сега за 3 дни ми минава.

# 373
И аз мисля, че не се разорбират нацяло - примери много, един от ярките е  Дарина Павлова.

# 374
  • София
Не помня дали сме обсъждали из темите,но някой може ли да сподели отзиви от продължително използване на тези така нашумели ролери ( розов кварц,нефрит и тн) ?

Общи условия

Активация на акаунт