Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 947
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Аз още на 27 имах изявена гневна бръчка, затова при мен изобщо нямаше да е просто превантивно, ако бях сложила ботокс. За почти 10 години бръчката не прогресира, но едва сега, на 36 сложих ботокс в гневната бръчка. А относно годините и на мен ми дават 25, а съм на 36. Но е от физиономията, не от състоянието на кожата.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 14:36 от неви86

# 406
момичета , някой правил ли е водно дермабразио?
Какъв е ефекта?Flowers Hibiscus

# 407
момичета , някой правил ли е водно дермабразио?
Какъв е ефекта?Flowers Hibiscus
Нулев или никакъв Simple Smile

# 408
убеждавам се , че повечето рекламни процедури с апарати са само заблуда...
може би на момента лицето ще е ок, но бръчки и линии не изглаждат

# 409
  • в 1001-та нощ
Рекламирането на много апаратни процедури не се формира съвсем реалистични очаквания у незапознатите. Почти всеки апарат - "освежава и въздейства на фините линии" ... "спомага в борбата с бръчките и т.н.". То в известна степен е така, но незапознатите го прочитат и очакват, като с докосване с магическа пръчка - времето да се върне назад с много години - без инвазивни намеси.

И когато не се търси общо освежаване и грижа ... а редуциране на бръчките - следва да си зададем въпроса  - те от какво са породени. Общия случай от мимиката и многократното контрахиране на мускулите. Те мачкат тъканите ... както ако хванем мекото на филия хляб, и започнем да го стискаме ... и ето ти бръчка... Може ли една апаратна процедура отвън - да скрие бръчките, и как се скриват те? Вариант 1 - да се намали това мачкащо движение - и тук идва ботокса и вариант 2 - смачканото да се изпълни отвътре - и тук идват филърите. И така, ако искаме вълшебната пръчица с радикален и моментален ефект - това е ...

От друг тип са бръчките, като при назолабиалните, където причината е отпускането на тъканите - свличане, загуба на мастна тъкан, която изпълва отвътре и атрофията (свиването) на черепа. Но да кажем - повечето "леки апарататни процедури са за "фините линии" ...

Ако наистина тези линии са фини - общото освежаване на кожата - би имало добър ефект - защото в общия случай - тези процедури благоприятстват доброто кръвоснабдяване на тъканите, насищането с кислород и хранителни в-ва. Също и формирането на колаген, но те самите не са отговорни за този процес - синтезът в органима се влияе и от много други фактори.

Та в общия случай - на тези процедури следва да се гледа, като съпътстваща грижа и да не забравяме, че и те са много - едно е чисто механичното LPG, други са кислородните терапии, като intraceuticals, трето - реадиочестотните, да не говорим за по-тежки лазери и т.н.

Четете, мислете...

# 410
Здравейте! Някоя от вас правила ли е лазерен ресърфесинг за премахване на белези от акне при д-р Томов- син (гр. Варна) и с какви впечатления е, има ли резултат?

# 411
Здравейте,момичета предстои ми третиране на дълбоки белези от акне с иматрикс технология.Бихте ли споделили мнения за нея ..Ако
някой я е правил кога се усеща ефекта и колко процедури е направил.

# 412
Като казахме LPG
Но втори пакет LPG, RF и кавитация съм от женско царство и ефектът е уау.

Почти ми изчезна упоритият целулит на бедрата и ми излязоха плочките на корема, плюс мускулът на подбедрицата.

# 413
Като казахме LPG

Почти ми изчезна упоритият целулит на бедрата и ми излязоха плочките на корема, плюс мускулът на подбедрицата.
Може ли детайли - през колко време, колко процедури, колко продължават, цена? Това мисля, всички ни вълнува Simple Smile Също така, какъв ти е целулита, много ли е малко ли, от кога го имаш? Мерси Simple Smile

# 414
Sitara, препоръчвам ти да се информираш и от източници, различни от форума.  Ако ползваш и чужди езици, още по-добре.

Има ли нещо ново в кавитацията 2020г, което да я е направило безопасна?

# 415
Като казахме LPG

Може ли детайли - през колко време, колко процедури, колко продължават, цена? Това мисля, всички ни вълнува Simple Smile Също така, какъв ти е целулита, много ли е малко ли, от кога го имаш? Мерси Simple Smile

Пакетът включва 10 LPG,8 кавитация и 6 RF.
Правя ги 1-2 пэти седмично, като в момента съм в средата на 2ри пакет.
За броя на процедурите и колко продължават - ако искаме ефектът да се задържа, трябва да си има поддръжка Simple Smile
Аз смятам да направя ударно 3-4 пакета и после ще поддържам по 2 3 процедури на месец.
Иначе аз съм слаба, движа се, целулитът ми не е много, имам воден, но имам и упорит по бедрата.
Обаче ефект наистина има и това, което мен ме втрещи е, че ми се стегнаха мускулите, като при тренировки. В момента имам плочки на корема и ми е стегнат мускулът на подбедрицата така, както ми става когато тичам.

# 416
  • в 1001-та нощ
От LPG-то и RF-a е това стягане Simple Smile

# 417
Мили дами, 🤗😊
От известно време събирам смелост за кантопластика, като имам отзиви само за д-р Ильо Стоянов.Дали има някоя от вас, която се е подложила на процедурата?

Дали да попитам в темата за блефаропластика?Процедурата е сходна.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 18:24 от Aneliakad

# 418
Дори не знам какво е кантопластика Blush Моля да споделиш, когато се престрашиш.

# 419
Здравейте, дами!
Извинявам се, ако това вече е дискутирано и повтарям.
Имам голямо чудене и не знам към кого да се обърна за съвет и препоръка. Надявам се тук да намеря помощ. Много искам да си сложа импланти на гърдите, но не знам къде и при кого. Каква е оптималната цена за тази интервенция, марка на импланти, метод на поставяне? Ще се радвам да споделите опит и насоки!
Благодаря предварително! Blush

Общи условия

Активация на акаунт